נו, אף-אחד לא פתח?

Serf SaN

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

קאוואי~~~~ בלע..הוא לא נתן לי לשים את התמונה של פאטאמון וטריירמון החמודים. ._. נו טוב, המשך~

Serf SaN

New member
../images/Emo177.gif

אוף..כל התמונות שלי מעכשיו הם רק BMP.. ואת רובם תפוז לא מעלה. X: אז זהו.. אלא אם כן יהיה לי חשק להעלות לפה גם את תיקיית העונה השלישית שלי. XD;

../images/Emo49.gif לפורום!

זה פורום ממש מדהים ואני אוהבת את כל האנשים פה!אני מאחלת לפורום הזה עוד הרבה שנים טובות ומאושרות! אני הגעתי לפורום דרך ליסטה,שאותה הכרתי מפורום אחר,ונשארתי כאן כי הייתם כלכך נחמדים אליי ושכנעתם אותי להישאר,אף על פי שמעולם לא ראיתי דיג'ימון.עכשיו זה כמעט הפורום היחיד שאני כותבת בו וממש כיף לי כאן.

chaki finster

New member
יאיאי!!! ^_____^

מזל"ט פורום!!! DD: נ.ב. מתי נתחיל את "תחרות" הלוגו החדש לקומונה?

מזל טוב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif

האמת היא שאני מרגישה קצת לא בנוח לצוץ פה פתאום ולכתוב ברכה, במיוחד בהתחשב בזה שנעדרתי רוב השנה [שנת לימודים מייגעת... /=] כי קצת קשה לי גם לברך פורום, שאני לא כ"כ יודעת מה הלך בו בזמן האחרון. P= [וכשמוסיפים לזה את העובדה שאני תמיד מתקשה בלנסח ברכות....] אז הנה מה שאני יכולה לומר- כשנכתנסתי לפורום הזה בפעם הראשונה, ואז לא הבנתי למה, זה פשוט נורא שימח אותי. רק מלקרוא את ההודעות פה קיבלתי הרגשת שמחה כזאת, ועם הזמן כשהמשכתי לקרוא ולהגיב פה הבנתי למה- בחיים שלי לא ראיתי עוד מקום [ובמקרה שלנו פורום, אבל בכלל] כ"כ מלא חום ושמחה כמו כאן. מי ידע שקבוצת אנשים וסדרה מצוינת הם שילוב כ"כ מוצלח~! P= ואני מאחלת לפורום, שיתקיים עוד 4 שנים, ועוד שמונה ועוד 16 וכו, ושעוד המון אנשים יוכלו להכנס אליו ולקבל את ההרגשה שקיבלתי ממנו.[= מבל טוב!

אמ"ג~$%##@#

מזלטוב לפורום 3333> אני מצטערת שאני כל פעם צצה ונעלמת; אני פשוט לא מצליחה להחזיק מעמד בפורומים יותר מדי זמן ._.'' בכלאופן~ המוןהמון מזלטוב לפורום, אני רק מקווה שהוא ימשיך לגדול ולצמוח D= אני אוהבת את כולכם המון ו...אני צריכה לומר תודה לפורום הזה ש...בעצם, דרכו הכרתי כמה אנשים שהפכו להיות חברים נורא טובים שלי ו...שבגללם אני חושבת ששרדתי המון מצבי רוח נוראיים שהיו לי במשך השנים שעברו. ו... התקופה שלי בפורום הזה הייתה בין התקופות הכי טובות שהיו לי בחיים ואני בחיים בחיים לא אשכח אותה
~~ אז זהו ^^;

strawberrys

New member
אני אעלה משהו מחר..

אני ממש מטושטשת היום
בינתיים אני אגיד שאני אוהבת את הפורום הזה מאוד ואת כל האנשים שבו, כולם כאן חשובים לי, ואני מקווה ש<סוף סוף> ניפגש החופש

קורורו

New member
מזל טוב לפורום!!!

סליחה על האיחור
אלוהים, הוא בן 4! אממ, אני לא מוצאת שום דבר לחדש. הפורום הזה תמיד יהיה הבית השני שלי, ואני אוהבת את כולכם

הפורום הקטן שלנו גדל ונהיה ילד ;;

לתפארת מדינת ישראל! אבל באמת לתפארת, זה פורום מדהים ושרק ימשיך להשתבח עם השנים
הכרתי כאן את האנשים הכי חשובים לי, את האנשים שהכניסו אותי לקהילת האנימה, את האנשים שאני סומך עליהם בעיניים עצומות, ואת מיתר. מזל טוב!

למעלה