ככר נוספת
Z zivsb New member 1/8/03 #26 זו כיכר הפלמ"ח של פעם היום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
Z zivsb New member 1/8/03 #25 זה מגדל מים הקטן יש עוד אחד אמנם לא מצופה אבן אבל גם הוא סיפק מים לבתינו בשנות החמישים שישים בשנות ה80 נבנה עוד מגדל בדרום העיר
זה מגדל מים הקטן יש עוד אחד אמנם לא מצופה אבן אבל גם הוא סיפק מים לבתינו בשנות החמישים שישים בשנות ה80 נבנה עוד מגדל בדרום העיר
ה ה דרומי New member 1/8/03 #21 שבת שלום ומלאה ריח של ../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif מאחל אורח לרגע רואה כול פגע.
א אמא בריבוע New member 2/8/03 #28 צילמת לי כמעט את כל גני אביב ואני תכננתי על הפילם החדש לצלם את השכונה ולהראות לכם נו טוב, נשאר לי כמה דברים לצלם שלא צילמת. אולי אני יביא זווית אחרת לשכונה ?!
צילמת לי כמעט את כל גני אביב ואני תכננתי על הפילם החדש לצלם את השכונה ולהראות לכם נו טוב, נשאר לי כמה דברים לצלם שלא צילמת. אולי אני יביא זווית אחרת לשכונה ?!
ה ה דרומי New member 2/8/03 #29 אחלה כי אני צלמתי רק מה שראיתי אני לא לשכוח רק בא להתארח. את\אתם תושבי המקום\שכונה. אולי אפשר לכתוב כמה שכונות יש בלוד לדוגמה?. ואת השמות של השכונות?. ועל מה השם של אותה שכונה"למה נקראת אותה שכונה בשם הזה?
אחלה כי אני צלמתי רק מה שראיתי אני לא לשכוח רק בא להתארח. את\אתם תושבי המקום\שכונה. אולי אפשר לכתוב כמה שכונות יש בלוד לדוגמה?. ואת השמות של השכונות?. ועל מה השם של אותה שכונה"למה נקראת אותה שכונה בשם הזה?