נו, היה ביקוש...

danihell7734

New member
יאללה אינפקציה

אפשר לומר סוג של שיר אהבה מעוות קמעה. זכוכיות את יכולה להטביע וגם לשרוף אותי לתלות על עץ גבוה ואם תרצי להיצלב עם ארבע מסמרים שאחד בלב אפשר גם להרוג עם כדור ברקה אני יודע שלזה את מחכה מנסה לתת לי את הטוב ביותר ועכשיו תורי להשלים את החסר אז בואי ואתן לך המון זכוכיות על הלשון ואלחש לך מילה תקבלי מזה בחילה אל תהיי עצובה אני אשלח לך מכתב לעולם הבא אני רוצה לקחת אותך למסע אני מדריך טיולים ואין לי פרנסה רק אני ואת, שמים וים אני אמצא לך מקום קבורה מושלם ולי זה לא איכפת אם בכלא אשב שנתיים שלוש, רק עלייך חושב אחת לשבוע שאפשר לטלפן אחייג אליך כי אחת כמוך כבר אין אז בואי ואתן לך המון זכוכיות על הלשון ואלחש לך מילה תקבלי מזה בחילה אל תהיי עצובה אני אשלח לך מכתב אני אשלח לך מכתב אני אשלח לך מכתב לעולם הבא המון המון זכוכיות על הלשון...

השרשור חוזר ובגדול!

ולכבוד החזרה: שבק ס'- שוב כאן דם ואש ותמרות עשן אני חוזר מארץ שוף במכונת הזמן חוצה את החלל בתוך הוריקן מביא את השבק אנחנו כאן תשאל את עצמך אם אתה מוכן מלך האימפריה כמו ג'ינג'יס חאן שולט ברחבה כמו זינדין זידאן לוקח את כל הבנות אוסף את כל המזומן בורח מהחוק כמו ז'אן ול ז'אן חרוזים עד אין סוף אני רב המון כל היום מסטול אז אני סטלן מביא מהפכה אני בא על ענן בנות לסובב את הישבן שוב כאן... משלוש יוצא אחד משלוש אחד משלוש יוצא אחד והאחד שיצא זה אני אין אחד כמוני האביר הכתום חוזר אל הבמות להציל את ההמון מדיכאון קיפאון בתקופה של שיגעון מביא למצעדים טיפה שמחה וששון עושה בית ספר תיכון למחזיקי המיקרופון מחזיר לגנון את כל תרבות הקרטון מבשל לכם ת'מוח כמו פלאפון- אריקסון גם לסיימון לה-בון אין כל כך הרבה פאסון אני הקול מהחלל החיצון בא למזרח התיכון כוכב עליון מביא כבוד וחזון אם הייתי ביפן אני הייתי שוגון השבק יותר חזק מאלכסנדר מוקדון אני כאן בציון בדרך אל השלטון משחק במדינה כמו במגטרון במגאסון מהמר על הג'יטון האחרון וצוחק כל הדרך למקום הראשון שוב כאן... כולם מדברים על הימים הטובים !עם מרחבים וכפרים ולולים וסוסים כן כולם מדברים על הימים הטובים כשכספים מזומנים היו גודלים על עצים הם מדברים על תקליטים ומכונות ריקודים הם מדברים על אהבה אוויר נקי ואלוהים הם מדברים על פוליטיקאים שממטר לא רואים הם מדברים ומדברים ומדברים ומדברים אחרי שהם מדברים על הימים הטובים הם מדברים עלי כי נגמרו הנושאים סערה בגן עדן גיהנום בדרכים בטוח כשנשלוט נביא ימים יותר טובים שוב כאן...

danihell7734

New member
אם כבר שבק

מכופף הבננות כן, אני המכופף ששובר את הבנות הן רואות אותי בשטח, מתחילות מכות לא נופל למשחקים המטופשים של הנשים רק חושבות על השקלים מירו זה אני, איש של זופ קצר בא, נכנס, הולך, אנ'לא אבוא מחר את כבשה, אני הזאב ובשבילך מכופף הבננות אני חמי, אני כאן וחם לי בפה אני גולש, או, כמה שאני יפה אני אוסף חורים על חשבונן של נקבות פלומפי בי כבר יאסוף את הגופות ביום ההוא אני פתחתי את מלחמת העולם את כל החבר'ה מאיראן אני החזרתי על גלשן את החריץ של המשמש שלך אני קוטף תני לי ת'בננה ואני כבר אכופף לא שם, לא קם, אני הגבר המושלם והבנות שהן יודעות הן רוצות אותי כולן מחפשות אותי בכל פינה הן עושות בתחתונים כשהן רואות את העוצמה אבל אין לכן סיכוי, את זה אתן יודעות עמוק עמוק בפנים אתן עדיין מקוות כן, מוקי זה אני, הכובש זה הכינוי ואני מכופף הבננות השם שלי הוא מוקי ממשפחת ג'ון קלוד עלי אתן חושבות כשאתן מתפשטות אנ'לא חוגר חגורה, אנ'לא נוקט באמצעים בואי אלי על ארבע, הסדינים רטובים אני לוקח לי את מירו ואת חמי אייס מאסטר דויד כאן יושב לי על הבייס אז שימי אותי בפה ותתחילי לעופף בואי אלי על ארבע כי אני המכופף קוראים לי מירו ואני מכיר בנות מארגנטינה ובנות מברזיל יש ת'בת של ראש העיר ויש סמויות של משטרה היה כבוד גדול גם להכיר את אחותך יש בנות, אנ'לא נוגע עם מקל צוללות אלי, אני מפחד להסתכל כל הבנות, כן, הן יודעות להתעלף כולן רוצות את הבננה של המכופף אני באתי מעיראק להפיץ פה את הקנאק וולאק, מכונת מין מהשב"ק עוד כיפוף שם, עוד כיפוף פות עוד כיפוף קטן, אני עושה מצוות היא תחטוף שוק כשהיא תראה ת'ארטישוק שלי אחותי, אני חקלאי גזעי תחליקי על בננה, תגישי לי קבילה אני עשרים סנטים אחרי הברית מילה מכופף הבננות

איך קוראים להוא שמלחין את דפי זהב?

הא נכון שלמה ארצי גבר הולך לאיבוד גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת, בין שיחי השרך. הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת. הוא נעזב, הוא נושר בסתיו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. תבואי אליו לפעמים, הוא נרגע כשאת פה. יש לו דרכים משונות, את אוהבת אותו. גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת, מזמזם שיר ישן, נפצע בעורפו מעץ השסק, נצבט בשושן, בוץ דבר בעקביו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. הוא בא אלייך לפעמים, את נרגעת כשהוא מלטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. יש לפעמים שריק על המרפסת, כמו יום שבת, ורוח דרומית בשקט נכנסת, ואף אחד. את חושבת עליו, וחתול בעשב, בורח זנב... שיבוא אלייך פתאום, ישתוק, ילטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב.

ועוד אחד אבל עם מילים יפות דווקא

למי שלא יודע, פעם כל הארץ היתה מלאה בכתובות מרוססות שכללו את השם "ברוך ג'מילי" משו בסגנון "ברוך ג'מילי היה פה 1948" כולם ניסו לגלות מי הוא אותו ברוך ג'מילי, מה הסיפור מאחוריו, חשבו שהוא היה גיבור או משו בסגנון... בסוף הסתבר שברוך 'גמילי סתם היה פרחח שרשם ת'שם שלו בכל מיני מקומות בארץ... אח"כ הנציחו אותו הגשש החיוור באחד המערכונים/סרטים שלהם כשאחד מהם מרים פינג'אן ועל התחתית של הפינג'אן רשום ברוך ג'מילי. וכן, גם שלמה שלנו הנציח אותו... שלמה ארצי- הבלדה על ברוך ג'מילי אני חוזר איתו את הימים, המרחקים, אל דרך שאספה שלדי ברזל שותקים. ברוך ג'מילי עוד נמשך... חקוק כמו סימן, כמו אות בהוד ההר, מעצב באב אל ואד- רק שם אחד נותר: "ברוך ג'מילי ופלמ"ח" ברוך האל בארץ ישראל, תבורכי פיסה של שמש אך גלי לי: "מי היה ברוך ג'מילי? מה עשה ברוך ג'מילי? איפה הוא ברוך ג'מילי?" עודני מבקש למצוא את נעורי. שנים עשרים ושש בינך, ובין שירי, ברוך ג'מילי עוד נמשך... ובימים של דין, בדרך באב אל ואד, שבים שוב השירים, להיות ניגון אחד: "באב אל ואד לנצח זכור נא את שמותינו צביקה א', צביקה ג', צביקה ב', חמסינים במשלט, הזמן זוחל לאט, כל יום כמו שבת נמשך" מעבר "בית מחסיר", כוכב איתך החסיר, הכתובת על הקיר הפכה פתאום לשיר, ברוך ג'מילי שוב נולד. "אנחנו פה, ג'מילי, בארץ חלומות. אוספים שירים, ג'מילי, דמעות אלפיים שנות... דמעה לכתובת בתשל"ד".

ואחרון שלו. שיר שנמצא גם על הדלת של

החדר שלי. שלמה ארצי- דו"ח רצח ביום שישי בדאלאס טקסס, עשרים ושתיים נובמבר שישים ושלוש, נרצח ג'ון קנדי שקראו לו "ביג אס",יריה אחת בצוואר ושתיים בראש, הלוויתו נערכה בסוף נובמבר, הארי אוסוולד ירה בו מאיזו סיבה, היינו בצופים שיחקנו כדורגל, דו"ח רצח מתחיל בלי מילת אהבה. ביום שבת בתל אביב עיר בלי שמיים, 4 בנובמבר תשעים וחמש, נרצח... כנראה פעמיים, שתי יריות מאקדח של מתנקש, הלוויתו נערכה יומיים אחר כך, מטורף אחד ירה בו מטווח קצר, היינו בבית, ישבנו סתם ככה, אחר כך הלכנו לבכות בכיכר. כמה דמעות, כמה נרות, כמה שגעון, עוד אפשר לזהות, כמה ימים, כמה חשיכה, יעברו עד ש, הכל ישכח ביום ראשון במקום לא ידוע 23 נובמבר תשעים וחמש, אני כותב את השיר מתוך געגוע, לאן אסע עכשיו ומה אבקש? הימים ימי זעם יש אומרים שזה ככה, הימים ימי פעם עם ימי עכשיו, איך תבוא מנוחה על ארץ הפחד, ורק השאלה מי עוד יירצח? כמה דמעות, כמה נרות, כמה שגעון, עוד אפשר לזהות, כמה ימים, כמה חשיכה, יעברו עד ש, הכל ישכח

danihell7734

New member
שלמה ארצי על סמים.

ועכשיו NOFX בגירסת פאנק לשיר הצרפתי: שאן זליזה Je m'baladais sur l'avenue Le coeur ouvert א l'inconnu J'avais envie de dire bonjour ְ n'importe qui N'importe qui, et ce fut toi Je t'ai dit n'importe quoi Il suffisait de te parler Pour t'apprivoiser Aux Champs-ֹlysיes, aux Champs-ֹlysיes Au soleil, sous la pluie, א midi ou א minuit Il y a tout ce que vous voulez aux Champs-ֹlysיes Tu m'as dit : "J'ai rendez-vous Dans un sous-sol avec des fous Qui vivent la guitare א la main Du soir au matin" Alors je t'ai accompagnיe On a chantי, on a dansי Et l'on n'a mךme pas pensי ְ s'embrasser Aux Champs-ֹlysיes, aux Champs-ֹlysיes Au soleil, sous la pluie, א midi ou א minuit Il y a tout ce que vous voulez aux Champs-ֹlysיes

הנה שיר באמת באמת ענק!

אריק איינשטיין- ואלה שמות ברגומי בארזי אנצ'לוטי דונאדוני, קאניג'ה בורוצ'אגה באסוואלדו מראדונה, רינקון, רדין, איגוארן, אסראדה והיגיטה, בוצ'ר, פארקר, ווקר פירס רובסון גסקוין שילטון. אנדינואה, אילרויה, ואסקז, פרנצ'סקולי, זנגה קלינסמן מגנוסון גלואו סילאס ברולין. ואן-טיחלן, ואן-ברוקלן, ואן-שחיף, וים קיפט, ואן באסטן, מקויסט מקליש מקסטיי ומלפאס, מקינלי, ג'ונסטון רובן פאס ורובן סוסה, רובן פררה, דה ליאון, דומינגז, פרדומו והררה ברנקו, דונגה, אלמאו, ריקרדו וקארקה, ויטסחה, קומאן, חוליט, אלסמנדי ופונסקה חידיאטולין, אליניקוב, זבארוב ופרוטאסוב, באלבו, ג'וסטי, אובה ביין, קונחו וקיאסו. אסקובאר ואלואארז ואולרטיקוצ'אה, סלינאס מיצ'ל בוטרגניו וזוביזרטה, הסלר רויטר אוגנטלר פלר וליטברסקי, מקנקי מילה ליטובצ'נקו דברבולסקי. דה-נאפולי, מלדיני, דאג'וסטיני, קרנאבלה, ג'יאניני, פרי, באג'יו, וסרנה וויאלי, מורבצ'ק קוביק קנופליצ' וסקוראבי הסקורר, שידי קסקרינו, קווין מוראן ופט בונר, סטויקוביץ וקטאנץ וסוסיץ - וויוביץ, סטונטון, מוריס סטייפלטון אולירי ויליאן, אולדריג'. דה-מול-דה-וולף, יאן קולמאנס ולקאטוש והאדג'י רומאריו ובבטו, סריסואלה וסקילאצ'י ג'ורג'יניו ומאזיניו, ואן-דר-אלסט וגם דה-חרייזה, אל אוי לי, עם השם הזה שום שם לא מתחרייזה, אז מה אומר אחרי זה, אז מה אומר אחרי זה?! דסייב זיגמנטוביץ' דמייננקו ניקו קלאסן, ומג'די עבדל ראני ושובייר וחוסם חסאן, בטיסטה, טרוליו וסימון, ופצל רודקס ומונזון ושיפו לינאקר וגרון, מתיאוס וואן ארלה! אולי תפסיק לשיר כבר ותלך הביתה אהרל'ה מתיאוס ואן ארלה מתיאוס ואן ארלה אם לא תפסיק לשיר מיד יהיה כבר מאוחר'לה חרלה ואן ארלה מתיאוס ואן ארלה רק עוד אדגיש את גדעון טיש את שפיגל שפיגלר שום וקיש את גלזר סטלמך וסיני אמברוסקי אלקולומברה אמיגה הרשליקוביץ' פרימו קסטרו בן ברוך וקיקו רחמינוביץ וגוגו מרדכוביץ נו די כבר ורוזנבוים נו די כבר ופיגנבוים וקרויף גרינצ'ה ופלה ואסיים בחודורוב

danihell7734

New member
אם אתה כבר שם

ניר פרידמן-סוכריה לא ביקשתי שנתחבק לא ביקשתי שנתנשק רק בדבר אחד חשקה נפשי זה די אישי תמצצי לי, תמצצי לי כן זה מה שאני רוצה זה פשוט מאוד תמצצי לי, תמצצי לי כמה זמן אני יכול לחכות וזה פשוט מאוד לילה טוב לכולם.

danihell7734

New member
לא להאמין שזה שיר של זה שעושה

פירסומת לקרלו: סאבלימנל-תקווה אני ראיתי כמה הם הלכו יותר מדי מהם לא חזרו חברים נפרדו, בתים נשברו דמעות של משפחות נשפכו ניצנים של אנשים, פרחים שלא יפרחו התקווה בראשנו, אהבה בנפשנו החלום ברוחנו אז לעד נמשיך בדרכנו נעלמה לה הדממה, שוב קולות המלחמה עוד חייל חוזר עטוף במה? בדגל המדינה דם ודמעה נספגים באדמה עוד אמא המומה, נשארה לה רק תמונה ת'תקווה בלב נועל, עם חזק לא נתקפל כי לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין את הכח לשנות מה שכן בואו נמשיך, החיים לפנינו לא מאוחר כי מחר יום חדש החלום יגווע אם נאבד את התקווה אז הושיטו יד לאהבה הבטחתם יונה, ברקיע יש עיט אחי, סרפד רעיל עוקץ זה לא עלה של זית חיים בחלום, כולם מדברים על שלום אבל יורים, לוחצים, מושכים, סוחטים ת'הדק בעולם של פיגועים אנשים תמימים עוד מדברים חיים באשליית הצדק, הם מרחיבים בעם את הסדק עובר טירוף יומיומי כדי לשרוד לא רוצה לחיות כדי להילחם סאב נלחם כדי לחיות נוטע תקווה, משריש שורשים מגן בגופי על החלום שלא יתנפץ לרסיסים די, מספיק עם הכאב מספיק עם הדרמה שנה שהאדמה מדממת לא נמה, ולמה תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין את האומץ לנסות לתקן בואו נמשיך, החיים לפנינו... אלוהים, תן לי ת'תקווה לקבל מה שאין תן לי את הכח לשנות את מה שכן תן לי את האומץ לנסות לתקן את העולם בואו נמשיך, החיים לפנינו...

קשה להאמין הא?

"אני אמיתי ולכן העם איתי" אמר הההוא שעושה מוזיקה (אני מסרב לקרוא לו אומן) הכי מזויף בארץ סיימתי להיום נמשיך מחר

למעלה