נו, מה אתם אומרים על

מעניין

לבעלים של תפוז יש הוצאת ספרים והוא קובע שהפרסומים בתפוז מהווים ויתור על זכויות יוצרים ושהוא יכול למכור את הדברים שנכתבים בתפוז. עוד מעט בטח יוציא ספר עם בלוגים ויעשה הרבה כסף בלי לתת אגורה לבלוגרים. זה כמו שאבי ביטר מחרבן לגמדים על הראש (רק בלי הגמדים, כמובן. ובלי אבי ביטר, וגם בלי הקטע של החירבונים. בעצם, זה בכלל לא אותו דבר, זה זכויות יוצרים על בלוגים ופורומים, וזה בכלל זמר מגודל שמחרבן על גמדים. שונה לגמרי. אז תשכחו מכל ההשוואה הזו. אני אחשוב על השוואה אחרת ואחזור אליכם.)

MetalSinagouge

New member
השאלה האמיתית היא..

מה אתה עושה בפורום ההוא:) באמת אכפת לך מזה שיש מצב שיראו את הכיוני שלך בחדשות 2 או שזה סתם התנהגות אשכנזית ממוצעת?
(שמתי סמיילי בסוף)

0Pandemonium0

New member
מה אני עושה שם? שאלה טובה.

כנראה שאכפת לי מדי בשביל לשבת בשקט. קל לשבת רק בפורומים שמעניינים אותך ולהתעלם מהכל, נכון?
אכפת לי מכל דבר שפוגע בי או באחרים. חוש צדק מפותח יתר על המידה, ככה אומרים לי.

MetalSinagouge

New member
לא זה לא.

באותה מידה את יכולה להאשים את תפוז בזה שלא התקבלת לאקדמיה לאומנות. אבל בינינו שנינו יודעים שהאויבים האמיתיים הם Ze Jews!!!111 תפנו את הזעם כלפיהם. לפי התגובות שהנהלת תפוז כתבו, לא הייתה שום קונספירציה והמידע הזה היה פתול לכל, כל ניסיון להוסיף שמן למדורה יגלה את הבנאדם כבעל תחביבים מוזרים (ודי משעממים לדעתי) אבל הי, מי אני שאשפוט. לדעתי כל המאבקים האלה מראים על חתיכת Over-self-importance שממש לא צודקת כלפי חיות הג'ונגל. המידע הכי חושפני שבנאדם יכול לפרסם על עצמו פה זה תמונה ושם מלא, ואם נחשב את אחוז האנשים שבאמת אכפת להם עם מי לעזאזל הם מדברים (בפורום שמיועד לנושא מסויים) נבין שזה מאבק נגד תחנות רוח (חלודות). זה כמו שתפוז החליפו ממשק אז כולם התחילו להשתגע, ורק אני (טוב, די בטוח שלא רק אני אבל אם לישראלי יש על מה להתלונן ורוח גבית אז למה לא?) לא הבנתי מה כ"כ מפחיד בשינוי הזה.

אתה מרגיז אתה

הכל "משעמם" אותך, הכל מטופש ודבילי ולא ראוי למאבק. כשתפוז רוצים לפרסם משהו הם יודעים לפרסם אותו, ולא ראיתי שום פרסומות קופצות על העמוד הראשי או הודעות מנהלתיות בתוך הפורומים על שינוי התקנון של תפוז. לכל אחד ברור שמה שתפוז עושים כאן זה מסריח. אבל אתה אומר שהכל בסדר כי הנהלת תפוז טוענים שהכל בסדר? אם הנהלת תפוז אומרת שהנהלת תפוז בסדר, אז בטוח שהנהלת תפוז בסדר. לך על זה. זו הדרך להגיע לשורשם של דברים. אני חושב שאתה צריך למצוא גם כמה נאצים ולשאול אותם אם השואה היתה בסדר. לך תדע, אולי הם יגידו שאנחנו טועים ונוכל לבטל את יום השואה.

MetalSinagouge

New member
אני מרגיז אני? LOL

אחי הגזמת אם הנאציזם, ברור שזה היה בסדר! מה הם בסך הכל רצו? להתייחד עם האלים שלהם- הגיוני? הגיוני. האמונה שלהם ראויה להערכה? אני חושב שזה הדבר היחיד שראוי להערכה. האלים הציבו תנאים? הציבו תנאים. לחסל את כל היהודים? לחסל את כ-כ-כ-ל היהודים. אפשר לראות בזה מעין שטיח אדום לאודין, רק שהשטיח הזה עשוי מדם קרוש מסוג בי לרוב :) עכשיו ביותר רצינות (כי גם מה שכתבתי קודם היה רציני דההה!!!) העניין הוא שאני אישית לא חשפתי שום פרט שלא הייתי רוצה שיראו (חוץ מאת הטמטום העמוק שלי, "לֹא זָכִיתִי בטמטום מִן-הַהֶפְקֵר, אַף לֹא-בָא לִי בִירֻשָּׁה מֵאָבִי (בעצם נראה לי שדווקא כן כִּי מִסַּלְעִי וְצוּרִי נִקַּרְתִּיו וַחֲצַבְתִּיו מִלְּבָבִי.") וואו. כמה סוגריים. אתה איתי? כן- נמשיך. העניין הוא שממש לא אכפת לי מאיך תפוז מתנהלים כל עוד הם מתנהלים. כל עוד הם לא באים אלי הביתה ומבקשים ממני דין וחשבון על מה שאני כותב פה

MetalSinagouge

New member
Indeed!

אבל אני גם חושב שזה סתם עצוב לחיות בעולם שבו לכל גורם חי יש פוטנציאל לדפוק אותך. כי בסוף כשיבוא צדיק לעיר, אתה לא תשים לב אליו ותמשיך לחפש אנשים שפועלים ברקע כדי להרוס את החיים של אנשים אחרים. טוב נו הגיע הזמן להודות. אני שתול של תפוז.

אתה לא באמת מבין את הפואנטה!

העניין הוא לא תכנים אישיים (פרטים על עצמו) שגולש מסוים העלה או לא העלה לאתר. הבעיה היא אופצית שימוש בתכנים אומנותיים שאין שום סיבה שמישהו אחר (במקרה הזה תפוז) יוכל להשתמש בהם בלי שום אישור של היוצר. עזוב קונספירציות, יכול להיות שהם לא מתכננים כלום אבל מה שבטוח, הם אומרים "טוב אולי נרצה להשתמש בזה מתישהו" או משהו בסגנון. מקווה שסוף סוף הבנת את הנקודה. נ.ב. אתה חושב שתפוז לא חוסמים אנשים כשהם אומרים דברים שהם "לא אוהבים"??

Gilliana

New member
קומוניסטים כבר אמרנו? ../images/Emo6.gif

והם בטח ימחקו גם את זה...

MetalSinagouge

New member
OMNG הם לא מחקו את זה!!!111חדחדחד

לנהגים שביניכם ולאלה שעוברים ליד אתרי בנייה: במזן האחרון יש יותר מדי "צירופי מקרים" של תפוזים סינים שאיכשהו הגיעו "עם הרוח" לאגזוזי מכוניות, ותפוזים בשלים ארצישראלים שאיכשהו נפלו מקופסת האוכל של בוב הבנאי מהפיגומים של הקומה ה17. They are watching!!! Vitamin C my ass.

הבעיה היא

שהם שומרים לעצמם את ה"זכות" להשתמש בכל תוכן שמועלה לאתר, עם או בלי אישור של היוצר. ואחר כך טוענים שהם לא השתמשו בזה ולא מתכוונים להשתמש בזה אבל לא מוכנים להסיר את התקנה...

miss mcmillan

New member
אררררגגגגגג

לא באמת השתגעתי. ולעניינינו, אתה שוב מפספס את הנקודה. על הזין שלי מידע אישי. אני מפרסמת פה, לצורך העניין, שירים שאני כותבת. לא מן הנמנע שארצה להוציא אותם לאור אי פעם. אם כל הזכויות על התוכן שאני מפרסמת פה- כשמטרת הפרסום שלי היא לפתוח את היצירות לעולם ולקבל פידבק, לא להקנות אותן לתפוז אנשים- פרוצות לכל רוח, ואם השירים שלי טובים (
) זה רק מבטיח שמישהו אחר יהנה מהזכויות עליהם. אם אתה אנרכיסט שלא מאמין בקניין פיזי או רוחני מכלך מין, זה כבר סיפור אחר. במקרה הזה תן לי את הכתובת שלך, חסרים לי כמה valuables. (וקניין רוחני זה הרבה יותר מהותי בעיני)

miss mcmillan

New member
אה, ו"מידע פתוח לכל"

זה מה זה לא טיעון משכנע. אנשים לא מתעדכנים מדי יום בRSS על מצב התקנון של תפוז. הם יודעים אם זה- אם יש מזל בכלל, מישהו מרפרף עליו פעם אחת כשהוא נרשם לאתר, ושוכח מזה לשארית חייו- או עד שהוא רואה בחלון ראווה בסטימצקי ספר עם עבודת חיוו שהוא מעולם לא ידע על הפקתו. תפוז יודעים טוב מאד, שאם הם לא יספרו על שינויים, אין מצב בעולם שמישהו חוץ מהצוות שלהם יידע עליהם. אז "המידע היה חשוף" זה טיעון מטומטם, וגם אם הוא מכסה תחת ברמה הבסיסית ביותר, הוא רחוק מלהיות הגון.

MetalSinagouge

New member
אז מה הבעיה לפרסם באתר אחר בעצם?

אני לא אנרכיסט, אני כל העמדות הפוליטויות שהיו, ישנן ויהיו. ואם לכל כיוון פוליטי נניח יש וקטור, זה משאיר אותי די שאנן ונטרלי :) הם קוראים לך: אני באמת מאמין שתפוז לא חוסמים על משהו שהם לא אוהבים. את כל החסימות שלי בתפוז קיבלתי ביושר ממנהלי הפורום עצמם שגם הם מדי פעם מלינים על תפוז וכו'. בקיצור, אני מתחיל להבין את הטענה, אבל עדיין האינטרנט הוא גדול מספיק כדי להעביר חומר ממקום אחד למשנהו. פעם הייתי גולש במערכת פורומים שמקומה באמריקה, למערכת היו עשרות אלפי משתמשים, והיא עבדה על ממשק שהיה קל לפריצה. יום אחד מישהו פרץ אותה- זהו- אין פורומים. זה בא והולך, זה לא ממש משמעותי.

למעלה