נו, מה אתם אומרים על

אתה לא מאמין?

חבל שאתה חי לפי אמונות ולא לפי היגיון או בדיקה של דברים. זה שחוסמים אנשים זו עובדה, הרבה אנשים מדווחים שחסמו אותם (ואני לא מדבר על מנהלי פורומים, שמפעילים עליהם לחצים מהנהלת הפורומים לצנזר אנשים - אני יכול להביא דוגמאות לזה). דוגמה לחסימה: מישהי בשם דורית פרסמה מכתב ששלחתי למשרד הבריאות בארבעה פורומים רלוונטים, והנהלת תפוז מחקו את הודעותיה מכל הפורומים וחסמו אותה והסכימו לבטל את החסימה רק בתנאי שלא תפרסם את המכתב הזה שוב (אני מצרף את המכתב). באחד הפורומים ההודעה הוחזרה לאחר שמנהלת הפורום התווכחה עם הנהלת הפורומים.

Lonly badger

New member
אפשר לשנות ביחד

שימו לב שהביחד הזה נאסף אוטומטית ברגע שכולם הכירו בסכנה הדדית מעבר לפינה. הדבר היחיד שנדרש כדי לשנות משהו הוא תמיכה ציבורית כללית שהופכת למבנה וגל של תגובה - כל מה שמפעיל אותו הוא טריגר של תשומת לב קונקרטית - משהו לא בסדר , וזה ישפיע על כל אחד ואחד מאתנו אם לא ננקוט פעולה. זה אפילו לא דרש מאמץ מודע ותראו כמה הגיבו בשרשור ההוא.

MetalSinagouge

New member
שינוי של מה?

לי זה נראה כמו סתם תחרות אשכנזית כדי להוכיח למי יש איברי הרבייה הכי פגומים גנטית. אנשים רוצים לשנות? שימצאו מטרה אמיתית מאשר "להתחיל בקטן" (שזה תרוץ לשבת בבית, ולא לעשות כלום) ולצאת נגד אתר ברשת. עם לספקיות האינטרנט הייתה יד בצנזורה- אז הייתי רואה במאבק מהסוג לגיטימי. מצד שני עם היינו חיים בזמנמקום שבו לספקיות אינטרנט יש דרך לצנזר תכנים, סביר שהמחשבה להפגין הייתה האחרונה שלנו בעודנו נקברים חיים בקבר אחים ליד כפר עם שם סיני במיוחד.

0Pandemonium0

New member
הבעיה היא שרוב האנשים חושבים כמוך.

סליחה, זה שמדובר באתר אינטרנט אמור להפריע לי? באינטרנט אין חוק ואיש הישר בעיניו יעשה? לא נראה לי, ואם אתר כלשהו פוגע בזכויות שלי, אלחם גם בו. כן, זה "להתחיל בקטן", אבל סמוך עליי שהדברים הקטנים הם שחשובים. ברגע שלא יהיו יותר פשעים קטנים, גם הגדולים יתמעטו. וקח כדוגמא את תאוריית החלונות השבורים ורודי ג'וליאני.

MetalSinagouge

New member
לא.

הבעיה היא שלרוב האנשים אין מה לעשות. כמה בלוגים יש פה? עשרות אלפים? בכמה מהם כותבים אנשים משעממים שמגיע לתלות אותם על זה שהם מבזבזים דיו וירטואלי? עשרות אלפים? אף אחד לא צריך את זה, אלה במקרים ההם שנער מודיע שהוא בלע 58 כדורי שינה ואז תפוז (דף הבית) מקבלים חשיפה אלוהית של 5 שניות בחדשות. בכלל נראה לי שהחלק ההוא של התקנון נועד כדי לאפשר לפרסם בדף הבית תכנים פופולריים בתפוז, רשומות פורומים וכאלה.

miss mcmillan

New member
זה היה גם בתקנון הישן

וזה בסדר גמור, "למטרות פרסום באינטרנט". מה עם פירסום למטרות רווח מחוץ לאינטרנט? הם כבר הוציאו ספר אחד, הם יכולים להוציא עוד.

miss mcmillan

New member
כן, אוסף של סיפורים שהופיעו בבלוגים

במסגרת "פרוייקט המקלדת". במקרה הזה דובר בהסכמה מראש של הכותבים, צמאי הפרסום המסכנים, שלא זכו כמובן לאגורה. אבל כל עוד זה נעשה בהסכמתם הידועה והמפורשת, תפוז באמת לא אשמים. רק שאם הם עשו את זה פעם אחת, אין סיבה שהם לא ימשיכו עם זה, ואם יש להם אפשרות לא לבקש הסכמה אני לא רואה סיבה הגיונית שהם ידרשו אחת. ולא אכפת לי מה כולם אומרים, פנדי, אני גאה בך
.

Lonly badger

New member
מצדי

שאלה יהיו נכים נאצים בעלי ביצה אחת שמכים את אשתם עם האשך הכרות . אני לא שונה מהם. כולנו בסך הכל בני אדם.

0Pandemonium0

New member
לא דרש מאמץ מודע מצידך אולי.../images/Emo6.gif

אבל פנדמוניום הלך ופרסם את אותה הודעה בפורום סופרים ומשוררים צעירים, משחקי תפקידים, מעבר למטריקס, פאנפיקים, משפט האינטרנט וההיי-טק, כותבי מד"ב ופנטזיה, בליץ', שירה ופרוזה סדנא לכתיבה, והפקת וידאו.

Gilliana

New member
בהחלט חוסמים ומוחקים

ואין זה כלל עניין של אמונה - אלא עובדות בשטח. מצד שני, הם לא מוחקים הודעות של מנהלי פורומים העוברות על החוק במדינת ישראל. הנה לדגומה - אני מתכוונת להגיש תלונה במשטרה בשבוע הבא נגד מנהל פורום מסויים ונגד הנהלת "תפוז" בעקבות שתי הודעות בהן נטען ששותפי ואנוכי משתמשים בכוונה תחילה בדימויים נאציים בכתבותינו ב-NRG. "תפוז" לא מצאו לנכון למחוק את ההודעות למרות דרישתנו ועל כן העניין יטופל במסגרת החוק, ובחומרה רבה.

למעלה