נו.. מה אתם אומרים, GSP נגד סילבה קרוב מתמיד

BeniTaz

New member
נו.. מה אתם אומרים, GSP נגד סילבה קרוב מתמיד

http://mmajunkie.com/news/30504/ufc...expected-at-180-pounds-in-cowboys-stadium.mma

נראה לי שה-UFC מבינים שזו ההזדמנות היחידה שלהם לקיים את הקרב הגדול הזה, שבאמת יהיה הקרב הכי גדול בהיסטוריית ה-MMA עד כה בין שני הלוחמים הגדולים שיש.
GSP רק צריך לעבור את קונדיט כמובן.. הלוואי שזה יקרה.

danielmo1

New member
לדעתי הגיע הזמן

נראה איך ג'ורג' יחזור מהפציעה שלו
אנדרסון כבר בשיא שלו ומפה הוא רק ילך וירד אז כדאי לעשות את הקרב הזה עכשיו לפני שהוא יהפוך לצ'אק לידל 2 :)

קרב מעניין ביותר, אני רואה את אנדרסון מפסיד

AmitNHB

New member

זקס11

New member
עוד חדשות : פידור-ברוק

דיינה התייחס לאפשרות שכזה קרב יקרה, וכמו שאמרתי, זה שואף לאפס.

בראיון, דיינה ניסה לפצוח בריקוד סוער על הקבר המקצועי של פידור, והוא אמר בהתממות (תרגום חופשי) :"כאשר פידור היה לוחם פעיל לא הצלחתי להחתים אותו. ועכשיו הוא פרש. אז איזה סוג של בנאדם אני אהיה אם אנסה להחזיר אותו להלחם אחרי שהוא בחר לפרוש?"

בקיצור, זה נשמע שדיינה מאד מרוצה מהנקמה המתמשכת. והוא לא יתן לקולות של פידור, שמבקש להלחם ב UFC, לבלבל אותו.
וגם אם פידור יחזור, דיינה ימצא סיבה לייבש אותו. ועוד משהו- האחים פרטיטה, שהם איטלקים אמיתיים, בחיים לא יחתימו לוחם שירק להם בפנים, כמו שפידור עשה.

AmitNHB

New member
עם כל הרצון שלי לראות את פידור ב UFC אני לא

יכול להאשים את דיינה ותכלס, היתי עושה אותו הדבר, אולי אפילו מעבר. פידור מבחירה אישית או של ההנהלה שלו, התנהג כמו פרימדונה מפונקת, כזו שאני לא בטוח שראינו אפילו בענפים אחרים. אני מזכיר לך, שכלאחר ההשקעה הכבירה של ה UFC והצמיחה שלהם פתאום הגיע איזה לוחם, שאולי היה מס' הכי טוב עד כמה שאוהדי ההרדקור ידעו, אבל מבחינה כלכלית, הוא היה פאקינג nobody וציג להם דרישות מכאן ועד הודעה חדשה, ואז אפילו שה UFC כבר הסכימו להתגמש והרבה ולא בגלל שהם היו צריכים או שזה היה הגיוני עבורם כלכלית, אלא גרידא מאהאבה של דיינה לספורט, פתאום הפאקינג nobody הזה הציג עוד דרישות, לא פחות מחצי מהביזנס שלהם, יעני את עשיתם הכל אבל אני זה פידור אז בואו נתחלק חצי חצי ברווחים... עזוב נו... ככל שאני חושב על זה, פידור (ואדים) האלו לא שווים התייחסות מדיינה.

זקס11

New member
עמית, אתה לא צריך לשכנע אותי

ואדים עשה לפידור הרבה יותר נזק מאשר תועלת. פידור הפיל כל ארגון שהוא נלחם עבורו, כולל SF. ומבחינת קהל, קימבו סלייס זכה לרייטנג הרבה יותר גבוה מפידור. ככה שבפידור לא הייתה שום תועלת כלכלית.

וכל הפסד של פידור גרר מסיבת אושר במשרדי ה UFC. היום כל מה שנותר לפידור זה להתחנן כמו כלב, ולבלוע את השתן שדיינה מתיז עליו מגבוה. אין ספק שהנקמה הזו היא מתוקה ביותר, ודיינה שמח על כל הזדמנות שהוא יכול להציג אותה.

ok6

New member
לא ידעתי שפדור גרם לנפילה של פרייד זקס

אבל אני מניח שבכל יום לומדים משהו חדש....
היום כל מה שנותר לפדור זה לפדור זה להתחנן כמן כלב,ולבלוע את השתן שיידנה מתיז עליו מגבוה?
אני חשבתי שכל מה שנותר לפדור הוא פשוט להמשיך בחיים שלו ולהנות מהתהילה והכסף שהוא צבר אבל אני מניח שגם פה אני טועה....
אני היחיד שמצא לנכון להגיב על ההודעה הזאת?

זקס11

New member
לא. את פרייד הוא לא הפיל

אבל הוא כן הפיל את בודוג, אפליקשן, ו SF, והכל בזכות חמדנות היתר של האמרגן שלו. אתה גם יכול לטעון שפידור לא עשה בעיקר פריק שואוז מאז שהוא עזב את פרייד. ואתה גם יכול לטעון שפידור לא ירק לדיינה והאחים פרטיטה בפנים.

ואתה אולי לא קורא אתרים באנגלית, אבל לי זכורים לפחות שני מקרים שפידור ביקש להלחם ב UFC. אתה יכול לומר לדיינה פשוט מסרב בנימוס. וגם עכשיו, הוא לא מחתים את פידור כי הוא לא רוצה לפגוע באיכות החיים שלו. כי דיינה הוא כזה טיפוס מתחשב.

ואם רק חיים בשקט ושלווה זה מה שמעניין את פידור, למה הוא היה צריך לרפד את הרקורד שלו בעוד שלושה קרבות חסרי משמעות?

זקס11

New member
דעתי

אני כן רואה סיכוי אחד לקיום כזה קרב - פידור מקבל "משכורת רעב" (פחות מ 100K). האחים פרטיטה יודעים היטב את מלאכת עשיית הנקמה.

ושאלה לא קשורה- לפי הפרופיל אתה בן 24, ואתה אמרת שראית את פיינל-קונפליקט 2003. אז היית בן 15 כשראית את זה?
ומה היה הקרב הכי גדול שצפית בו בלייב?

ok6

New member
תשובה

הי זקס,
לפני 6 שנים עליתי לארץ בשביל הגיוס,גרתי לפני כן במלבורן ולונדון.
רוב האירועים שראיתי בלייב (בקהל) היום של k1 אבל יצא לי גם להיות בכמה אירועי mma : פיינל קונפליקט 2003,פיינל קונפליקט 2005 ,דינמייט 2002 (הארוע הכי גדול שהייתי בו מבחינת כמות צופים).
תגדיר הכי גדול:כמות צופים,הייפ,הקרב הכי טוב.....

זקס11

New member
הקרב הכי גדול עבורך

איזה קרב היו לך הכי הרבה דפיקות לב לפניו ובמהלכו.

ודרך אגב, הנפילה של K1, זה אחד הדברים המבאסים של השנתיים האחרונות.

elad547

New member
לא מגיבים להודעות שלא שוות תגובה

זקס יודע לבקר את פידור כל שני וחמישי אבל כשהלוחם האהוב עליו דפק קרב אליפות כאשר נתפס על סמים, לא שמענו ממנו מילת ביקורת.
שים לב שברגע שנפתח שרשור על פידור זקס ישר מככב בו עם לכלוכים עליו, גועל...

זקס11

New member
מותק, אני פתחתי את השרשור...

וזו לאחר שהתקבלה התגובה הרשמית מדיינה לטענה לגבי קרב בין פידור לברוק.

אני חושב שהגיע הזמן שתבינו שפידור שייך לעבר של הספורט, ולא לעתיד. ככה תחסכו לעצמכם אכזבות.

לגבי "לכלוכים", אני קורא לזה עולם דימויים עשיר. בסופו של דבר, העובדות ידועות לכולם. והנהלת ה UFC לא יסלחו לפידור לעולם.

אבל אם אתה באמת רוצה להעלב, תקרא את הדירוג של קולורבי עבור הלוחמים הטובים ביותר אי פעם. שם הוא מדרג את פידור במקומות 3-6, שזה הדירוג המקובל על ידי רוב המומחים.

לגבי אוברים- כמובן שהבעתי עליו ביקורת ואכזבה, ולא פחות מאף אחד אחר. תאמין לי שאני ציפיתי יותר מכולם לקרב הזה, והאכזבה שלי הייתה עצומה.

ok6

New member
אני חושב שכולם מבינים שפדור שייך להיסטוריה של

הספורט אני ממש לא רואה פדור עושה טייטל ראן או משהו בסגנון פדור עשה את ההחלטה הנכונה שהוא פרש,הבעיה היא אחרת אני חושב שדיינה וייט בעזרת הפה הגדול שלו ומכונת היח"צ המשומנת שמאחוריו הצליחו (לטעמי לפחות) לשכתב את ההיסטוריה של הספורט.
הדירוג של פדור בטבלת הגדולים ביותר בכל הזמנים זה משהו סובייקטיבי זה לגיטימי שכל אוהד רואה את זה בצורה אחרת אבל הייתי שמח לשמוע על איזה מומחים אתה מדבר.
ובקשר לשאלה שלך ממקודם - למרות אני תמיד מדבר על פדור בפורום הלוחם האהוב עלי תמיד היה קרו קופ (שים לב שרק הלכתי לאירועים בהם הוא נלחם) הקרב עם נוגיירה והסיום שלו היו רגע שבחיים אני לא אשכח, גם הקרב של פדור קרו קופ,ארונה שוגאן ולידל ראמפייג' היו קרבות מדהימים שלראות ולשמוע אותם מהקהל רק העצימו את החוויה.

bret24

New member
בכל ההודעה שלך צדקת רק במשהו אחד

שקימבו הביא הרבה יותר רייטינג מפידור, אבל הוא הביא גם הרבה יותר רייטינג מסילבה gsp וג'ונס.

yair_bar

New member
מנהל
לדעתי הקרב יתרחש ביפן ולא ב UFC

זה מסוג הקרבות של פעם שהיו שמים בארגונים היפניים כדי לייצר הייפ מטורף

yair_bar

New member
מנהל
לא מבין את התזמון של הקרב

GSP לא היה בתמונה יותר משנה.
הוא חוזר מפציעה לא קלה ואין שום הגיון לקיים את הקרב בזמן הקרוב.
זה קרב שהייתי רוצה לראות אולי לפני שנתיים

ובכלל יש פוטנציאל לא קטן לקרב משעמם.

אם כבר הייתי רוצה לראות את סילבה מול ג'ונס, כי מישהו חייב להשתיק את העכביש

למעלה