ה top controll של GSP זה 7 רמות מעל סונן, או
כל לוחם אחר ב 185. השאלה היא איך GSP מוריד את סילבה לקרקע ועד כמה הבדיל הגדלים ישחקו תפקיד, כי בכ"ז לא סתם קוראים לו ה"עכביש" וכבר ראינו עד כמה הוא טוב בלנטרל לוחם עם הגארד שלו. למרות זאת אם אתם אומרים לי ש GSP מוריד את סילבה לקרקע, אני הולך על GSP. לדעתי, הוא פשוט יחטוף KO לפני. ראינו עד כמה GSP זהיא מול סטרייקרים וסילבה זה 7 רמות מעל כל סטרייקר ש GSP אי פעם התמודד מולו. הסטרייקר הכי טוב ש GSP התמודד מול זה אלבז אבל בין אלבז לסילבה יש איזה 25 סN" הבדל בריץ' כך ש GSP לא יוכל לבצע שוטים מכ"כ קרוב וכבר ראינו איך סילבה דופק KO ללוחמים קשוחים מ GSP עם one punch סטייל ברוס לי. בהחלט, קרב מעניין. המעניין ביותר שהיה לנו מיזה שנים רבות, אולי מעולם. רק חבל שהיינו צריכים לחכות עד שסילבה יהיה 37 (38 עד שהקרב יצא לפועל) אבל תמיד חשבתי ש GSP מושך זמן עם העניין הזה. מבחינה כלכלית זה יכול להיות זהב. אני חושב שהם צריכים לבנות עונה של TUF סביב זה, (ברזיל מול קנדה ?) כבר המון זמן שלא הייתה עונה מעניינת ל TUF ואני ממש מופתע שהם מדברים על Cowboys stadium כי זה 15מיליון דולר GATE בונקר בטורנטו ואני לא חושב שהם בכלל ממלאים 100,000 איש בארה"ב. זה לא מתאים לקהל האמריקאי, לדעתי.