נו.. מה אתם אומרים, GSP נגד סילבה קרוב מתמיד

yair_bar

New member
מנהל
קצת ילדותי מצדי אבל אני רוצה אותו גם מול דיאז

לפני סילבה

קונדיט בעמידה ודיאז בקרקע

ואם מול קונדיט הוא שוכב על קונדיט 2/3 מהקרב - מצדי שיוציאו אותו לפרישה מהירה

yair_bar

New member
מנהל
לגבי יד אחת קשורה...

אני לא שופט - כל אחד ומה שעושה לו טוב

אם לא הייתי ברור, קונדיט בעמידה ודיאז על הקרקע בשני קרבות נפרדים. כלומר, לבחון את GSP מול שני הלוחמים בנפרד

Luke R

New member
כן, היית ברור

רק זה מצחיק שאתה רוצה לקחת מGSP את הנשק החשוב ביותר שלו: היכולת לקבוע איפה מתרחש הקרב.

אני דווקא אשמח אם הוא יצליח לשים את קונדיט על הגב - זה יראה שהוא החלים, וחזר לעצמו.

yair_bar

New member
מנהל
אם זו ההחלמה שלו, אני מעדיף לתת לו אחוזי נכות

מאשר להרוג את הקרבות

אין לי ספק שגם חצי GSP יוכל לשים את קונדיט על הגב.

דווקא דיאז יכול (בהיעדר וזלין) אולי להוציא הכנעה מפתיעה מהגב, לכן אמרתי שאני רוצה גם קרב מולו

האמת שאתה צודק, אבל אני רוצה לדעת אם הוא

יכול לשכב מעל סילבה 2/3 מהקרב, ואם כן, אז כל הכבוד לו ובעיה של סילבה שלא רצח אותו בנוקאאוט לפני שהקרב הסתיים.

blackcoldtiger

New member
הייתי מעדיף לראות שוגון VS סילבה

מעניין שסילבה יכול להלחם נגד לוחם WW ולא נגד לוחם LHW, מה כבר GSP יכול לעשות לסילבה שסונן לא עשה? כלום!
סילבה אף פעם לא היה מעוניין בתחרות רצינית.

לדעתי הUFC סובל עכשיו מחוסר עניין רציני מאוד כי קרבות שהצופים רוצים לראות פשוט לא מתקיימים, יש בזמן האחרון קרבות חוזרים לא מעניינים ויותר מדי לוחמים חסרי עניין

Siberian Khatru

New member
אמנם GSP יהיה בנחיתות משקל רצינית

אבל מבחינת כישורים - הוא עולה על סונן משמעותית בכל נושא העמידה והסטרייקינג, וגם משחק הקרקע שלו יותר מתוחכם ומתבסס יותר על טכניקה ופחות כוח.

עם זאת - אני לא רואה את GSP לא חוטף נוקאאוט בקרב הזה, ועדיין הייתי משלם עליו רק בשביל הסיכוי הקלוש שזה יקרה.

אני לא מסכים איתך. GSP הרבה יותר מהיר מסונן

ולא פחות טכני ממנו בהאבקות. ליד הגדר כמובן שאין ל GSP סיכוי להוריד את סילבה, אבל במרכז הזירה יש לו הרבה יותר סיכוי מלסונן.

יש לו גם עמידה הרבה יותר טובה משל סונן, אם הוא לא מצליח להוריד את סילבה, הקרב לא נגמר, למרות שאני לא רואה אותו שורד יותר מידי זמן מול סילבה.

קרב של סילבה נגד שוגון נשמע אולי אטרקטיבי אבל התוצאה ידועה מראש. שוגון כבר לא הלוחם המסוכן שהיה בפרייד. מי יודע אם היה מסוכן בפרייד אם היו בדיקות סמים.

moriarty

New member
את זה אני לא אוהב

מה זאת אומרת שוגון כבר לא הלוחם המסוכן שהיה בפרייד? מה עם שני הקרבות המדהימים מול מצ'ידה?
מה עם הנוקאאוט המהיר לפורסט גריפין בברזיל?
גם את ברנדון ורה הוא סיים (אחרי המון זמן...), אחרי שטיאגו סילבה לא הצליח לסיים אותו.

ומה עם זה שהוא הפסיד להנדרסון במימד

העמידה והנדרסון בכלל מתאבק? וחוץ מזה יצא פה חוק בפורום שאת פורסט גריפין אסור להזכיר פה בהקשר של לחימה , אז נא להתעדכן

לוחם מואי טאי כמוהו לא יודע לשמור על הפנים כמו שצריך? מה לדעתך יקרה כשהוא יעלה מול סילבה? או יותר נכון, תוך כמה זמן הוא יפול בנוקאאוט? אני מהמר על סיבוב שני.

moriarty

New member

ובכל זאת, גם נגד הנדו הוא נלחם יפה מאד. זה היה קרב צמוד.

blackcoldtiger

New member
אני ממש לא רואה את שוגן מפסיד בKO

נכון שאין לו את הסיבולת שהיתה לו בפרייד אבל עדיין הוא אחד הלוחמים הכי קשוחים שיש.
GSP בחיים לא יוכל לקבל את אותם המכות ששוגן יכול.
אני בחיים לא רואה את GSP נותן KO לסילבה אבל אני בהחלט רואה את שוגן נותן לסילבה KO כמו שהוא נתן אז למג'ידה שנחשב גם כחידה והיה בלתי מנוצח

ואת וויטור בלפורט ראית מפסיד ב KO?

לפני ה KO היחיד בקריירה שלו באדיבותו של סילבה....

udi102

New member
זה דיון עקר

כי בקרב לא יקרה לעולם ,סתם טחינת מים

יש לו עוד זוג ידיים שלא ראינו עד כה?

לא באמת.....אני רוצה לדעת איך בדיוק הוא יצליח אחרי ניטרול טוטאלי של סונן על הגדר. דבר איתי בטכניקות ולא במטה קסמים...

AmitNHB

New member
ה top controll של GSP זה 7 רמות מעל סונן, או

כל לוחם אחר ב 185. השאלה היא איך GSP מוריד את סילבה לקרקע ועד כמה הבדיל הגדלים ישחקו תפקיד, כי בכ"ז לא סתם קוראים לו ה"עכביש" וכבר ראינו עד כמה הוא טוב בלנטרל לוחם עם הגארד שלו. למרות זאת אם אתם אומרים לי ש GSP מוריד את סילבה לקרקע, אני הולך על GSP. לדעתי, הוא פשוט יחטוף KO לפני. ראינו עד כמה GSP זהיא מול סטרייקרים וסילבה זה 7 רמות מעל כל סטרייקר ש GSP אי פעם התמודד מולו. הסטרייקר הכי טוב ש GSP התמודד מול זה אלבז אבל בין אלבז לסילבה יש איזה 25 סN" הבדל בריץ' כך ש GSP לא יוכל לבצע שוטים מכ"כ קרוב וכבר ראינו איך סילבה דופק KO ללוחמים קשוחים מ GSP עם one punch סטייל ברוס לי. בהחלט, קרב מעניין. המעניין ביותר שהיה לנו מיזה שנים רבות, אולי מעולם. רק חבל שהיינו צריכים לחכות עד שסילבה יהיה 37 (38 עד שהקרב יצא לפועל) אבל תמיד חשבתי ש GSP מושך זמן עם העניין הזה. מבחינה כלכלית זה יכול להיות זהב. אני חושב שהם צריכים לבנות עונה של TUF סביב זה, (ברזיל מול קנדה ?) כבר המון זמן שלא הייתה עונה מעניינת ל TUF ואני ממש מופתע שהם מדברים על Cowboys stadium כי זה 15מיליון דולר GATE בונקר בטורנטו ואני לא חושב שהם בכלל ממלאים 100,000 איש בארה"ב. זה לא מתאים לקהל האמריקאי, לדעתי.

למעלה