נו מה עושים אתם היום בערב.?

ronen1981

New member
נו מה עושים אתם היום בערב.?

מה שלא יהיה תעשו חיים............ אני אישית הולך עם חברים לבחון את החוגרות שהולכות לבלות בחורבה :).

יאאאאאאאא רונן........

נראה אותך היום???????????? אני חושבת שאפשר לעשות פגישה קטנה......יש עוד כמה חברי פורום יקרים שהולכים היום לחורבה!!!!! LOVE ענת.

ronen1981

New member
סבבה תבואי תגידי שלום ........

ואם תרצי את יותר ממזמנת לרקוד איתנו אם בא לך...... מכל מקרה אני לא יודע איך את נראת אז לכן תצטרכי את לבוא להגיד שלום ראשונה :). ודברי תקפים לכל מי שיהי מהפורם בחורבה..

ronen1981

New member
סבבה תבואי תגידי שלום ........

כי מין הסתם אני לא אוכל לזהות אותך כי לא יודע איך את נראת :). ואם תרצי את מוזמנת לרקוד איתנו.....

בכיף אם......

אם אני אראה אותך אני אגש.....אם לא......אז חבל.....
בכל מקרה רק קפצתי לראות אם השאירו הודעות ואם ראית...... ועכשיו אני יכולה ללכת להתארגן
יאללה חבר´ה תעשו חיים!!!!!!!!! ותשמרו על עצמכם הכי חשוב! LOVE ענת.

ronen1981

New member
צהרים טובים......

נהנת אתמול? (כנראה לא ראית אותי או שהתבישת לגשת אם ראית) נ.ב מה זה היה הקטע של מופע חוספנות לנשים ולמה האפליה אם לנשים עשו מופע חספנות אז אחר כך רק הוגן לעשות לגברים
.

tankgirl21

New member
אני יודעת...

זה עצבן כל כך ה"מופע" הזה. בכל אופן אותך אני לא ראיתי אבל את ענת כןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!

reneg

New member
למה באמת אין מופע של בנות??

אז איך היה בחורבה אנשים? נהנתם? פגשתם אחד את השני?

אנשים, על מה אתם מדברים???../images/Emo35.gif

וזהו סיפור הערב אתמול: אתמול בלילה גירשו אותי מהבית (סתם, בצחוק, להורים שלי היו חברים, אז הלכתי לישון אצל חברה!) והשתעממנו, אז מה נעשה, נצא לחורבה. החלטנו לצאת בשעה 12, וברבע ל1 כבר היינו שם! נכנסנו (חצי מחיר כמובן!) ובהתחלה היה מה זה ג´יפה, לא היו אנשים, והיה סתם משעמם ומגעיל. חיפשתי את ענת, אבל לא ראיתי אף אחד מהפורום
ביקיצר, באיזה שתיים בלילה אמרו שמתחיל המופע וזה באולם הקטן. פינו את כל הבנים, והיה ממש סוף. הרוסי הסופני הזה האלה אותי על הבמה, והוריד לי את החזיה...
ממש ממש נהנתי, ולמרות שהבטחתי לעצמי להתנזר מהחורבה לאיזה חודש, לא עמדתי בהבטחה אפילו שבוע... זהו, היה ממש ענק, ויפה שנתנו ערב שהוא רק בשביל הבנות, באמת הגיע הזמן!!!

reneg

New member
אני חושב שבמקביל היית..

צריכה להיות הופעה לבנים :) ומה הבעיה , לא צריך להיות רוסי סופני כדי להוריד לך את החזיה...

tankgirl21

New member
אז קודם כל....

בבבבבבבבבבבבבוווווווווווווווגגגגגגגגגגגגגגדדדדדדדדדדדדדדדדד
אחרי מה שהיה ביננו אתמול
ודבר שני לא נהנתי מ"ההופעה".

reneg

New member
את בכלל לא זוכרת כל מה שעשינו!

את היית שיכורה לחלוטין!

tankgirl21

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחח חחחחחח חחחחח חחחח חחח חח ח טוב מספיק ודי!!!!!

יא, פדיחות לי, יצא לי שם רע...

אז ככה, אני בכלל לא זרמתי, אני בכלל שונה ממה שזה נראה, אבל אמרתי לעצמי למה לא להנות? ולגבי החצי מחיר, זה בגלל שאני קבועה בחורבה!!!

ronen1981

New member
למה חצי מחיר?

אני וחבר נכנסנו ב40 ש"ח (חבר אחר ב45 כי קרבי ושניים אחרים ב50 ) איך נכנסת בחצי מחיר גם אני רוצה
? הגענו כמה דקות לפני 12:30 ונכנסנו קמה דקות אחרי ....בהתחלה היה משעמם כי לא היו הרבה אנשים אבל עם הזמן זה השתפר אבל הדי זי הגזים עם ה"אוס-טראנס" ... מכל מקרה לי היה נחמד יחסית חברים שלי פחות התלהבו והלכנו מוקדם יחסית (איזה 3 בבוקר) כי החבר עם הרכב שסטודנט כמוני רצה מוקדם ללכת כדי ללמוד מחר...(חבל שלא באתי ברכב שלי..) ולגבי זה שהאם ראיתי מישהו מהפורם לא יודע כיוון שאני לא יודע איך נראים אנשים של הפורם כי לא טרחו לפרסם תמונה שלהם :). ולדעתי זה באסה כי פתאום ללא התרעה נעלמו כמעט כל הבנות .......

ronen1981

New member
מכל מקרה הערב אני גם כנראה יצא...

לבלות ברוקדים בראש צלול בטכניון אלה מה........

למעלה