נו מה עושים אתם היום בערב.?

חבר´ה חבר´ה מה קורה פה???

מה המצב אנשושים?????????????? אז סיכום ערב אתמול ...... והרי החדשות לערב זה מפי ענתי_המתוקה על ארועי החורבה בערב שישי ה-28/6: אתמול ענת יצאה מביתה בסביבות השעה 12 ומשהו.......ונכנסה לחורבה בשעה 1 וחצי.....ענת ישר נכנסה והלכה למקום המפגש שלה ושל אחותה כדי לפגוש אותה..ענת עזבה את כל החברות שלה ורצה ישר,אבל מה?! כאשר ענת הגיעה למקום המפגש אחותה לא היתה.ובטעות ענת שאלה מישהי אחרת אם זאת היא... ענת המשיכה להסתובב באכזבה אך ללא ייאוש. בסופו של דבר ענת הצליחה למצוא את אחותה,וזה היה קטע שהיה דרוש בו צילום לא?! אז ממש שמחתי לראות את אחותי,וזה קטע שלא ישכח בעוד כמה דורות
בכל מקרה ענת גם חיפשה את התמונה שלה עם אלי מרקו מהשבוע שעבר,אבל בסופו של דבר אחד הידידים שלה מצא את התמונה ,ולמרות שאני פוטוגנית,לא יצא משהו. וגם אתמול הצלם תפס את ענת ברשתו. ענת הסתובבה בכל החורבה על מנת לחפש את רונן,אך ללא הצלחה וחבל!!! אז רונן כן חיפשתי אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוף! ואפילו שתדעו שספורטאי 24 היה שם כפי שהוא אמר לי,אבל לא ידוע לי פרטים נוספים!! בכל מקרה איפה מיכלוש הזאת????????????????????? את לא מתביישת????? היית אתמול ואפילו לא הודעת לי?????????????????????? יאו אני לא מאמינה! בכל מקרה זהו! אני רוצה מפגש פורום חבר´ה !!!
ו...........מחר יש לי מבחן הנדסאים 1 מתוך 2 תחזיקו אצבעונים!!!!
LOVE ענת.

reneg

New member
ממש מפגש פורום קטן...

אפשר לעשות שם את המפגש שלנו יום אחד :)

אני יכולה להגיד משהו קטן???

בעצם מה אני שואלת?!
אני אגיד את זה בכל מקרה. כנראה שאני אחגוג מומולדת בחורבה ב-12/7....אז אם יש רצון של חברי פורום לעשות מפגש בחורבה אני אשמח אם זה יהיה בתאריך הזה
אבל אני לא רוצה סתם לדבר כי רציתי להגיד את זה באותו שבוע כדי שזה יהיה בטוח. LOVE ענת.

reneg

New member
אבל לא יסגרו את המקום ?

מסיבה פרטית או בתוך מסיבה רגילה?

tankgirl21

New member
כרגיל......

אני פה כדי לתת לך תמיכה מוראלית ומחזיקה אצבעות בהצלחה

tankgirl21

New member
אני זזה....../images/Emo7.gif

מקווה לראות אותכם אחורי זה תתנהגו יפה
אוהבת אותכם
ביי.

ronen1981

New member
לא הגיוני....

אני די לא בלתי נראה
. לא נורא פעם הבאה ניהיה יותר חכמים ונחליף טלפונים ואז בטוח נאתר אחד תשני ....

הגיוני ועוד איך.....

תראה אף פעם לא ראיתי אותך והסתכלתי טוב על התמונה. יכול להיות מצב כזה שראינו אחד את השני אך לא זיהינו.(גם זה הגיוני). אבל לומדים מטעויות העבר,ואני בטוחה שבפעם הבאה נזהה אחד את השני וכפי שאמרת נחליף טלפונים............... עד לפעם הבאה...............שיהיה לכולנו שבוע מדהים!!!!!!!
LOVE ענת.

ronen1981

New member
אגב סיפרתי שהייתי ביום חמישי האחרון

בנירוונה? זו היתה מסיבת סוף הסמסטר של הטכניון והיה נחמד למדי רקדתי עם חברים ועם ידידה שלי וחלק מהמזן רקדתי מתחת לבמה שעליה רקדה אחת מזה פצצה ומה אני יגיד הנוף שהיה לי היה לא רע ......
אנשים סבבה (בעיקר סטודנטים) וקיבלתי שתי משקעות חינם והכניסה היתה מגוחכת 25 ש"ח. אבל הדי זי שוב פעם הגזים אם הטראנס .(תגידו מישהו מכיר מועדינים שווים בחיפה שהולכים יותר על פופ ודאנס ולאטיני ואלטנרטיבי מידי פעם ופחות על טראנס...) מכל מקרה אני צריך למצוא לי עבודה קטנה בקיץ כי כל הבילויים האלה זוללים לי את החיסכונות (שכרגע אני מבלה עליהם כי אני לא מוכן לעבוד במגביל ללימודים שכן זה יבוא על חשבון הבילויים בסופו של דבר) (ומה עוד היום אימא שלי החליטה פתאום לשאול כמו ברק ביום בהיר רונני תגיד אתה לא צריך מתישהו ללמוד למבחנים, אני ממממממממ כן ממחר.....) טוב צריך לזוז לטייל עם הכלבים ולחזור לידידה שלי לבשר לה שאני כן ילך לרקודים איתה היום.... (הרגע צלצל חבר הזמין אליו לראות סרט עם חברים,מממ נראה לי עדיף ללכת לרקוד...לא כך?) תעשו חיים ועינת בהצלחה בהצלחה במבחנים . רונן.

רונן מותק,ענת לא עינת!!!!!!

וכן,תעשה חיים היום ותשמור על עצמך!!! ותודה רבה,אני גם מקווה מאוד להצליח בכל המבחנים!
LOVE ענת.

ronen1981

New member
עינת זה שם של ידידה שלי....

ומקרה חשבתי עליה כשכתבתי תהודעה לכן הבילבול

למעלה