נו מה עם שבת שלום?

DrKasperrrr

New member
נו מה עם שבת שלום? ../images/Emo16.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

שבת שלום! אני עושה סיאנס היוםםם#%(!*% הולך להיות שווה.

fushi e

New member
../images/Emo16.gifשבת שלוםםם../images/Emo95.gif

אני עם דנע בטלפון והיא מוסרת שבת שלום ושהיא יוצאת היום למועדון כרגיל כי אין לה חיים (כל יום אותו מועדון,נמאס לה) תאחלו לה בהצלחה.... ואני (פושי) הולכת לקניון

../images/Emo16.gif שבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo168.gif

בלעע..., אני עשיתי סיאנס ולא יצא לנו כלום...
קיצר.., היה לי שבוע נורא מוזר וקצת הרבה עצוב אבל התגברתי....

חן כפרה יש לי שיר בשבילך..../images/Emo163.gif

"לכל אחד יש רגעים של שפל..." מוכר לך מאיפה שהוא???? אם לא אז הנה כל השיר... תקרא את השיר... דווקא מעודד מאוד...(טוב לפחות אותי..) "אני לא מתבייש באהבה שלי אפילו שנהייתי סמרטוט לכל אחד יש רגעים של שפל אני הולך במעגל אחד גדול אבל אני לא מתבייש באהבה שלי... אני לא מתבייש באהבה שלי אפילו שנהייתי מכור לסיכוי ששואף לאפס כמו מהמר שמפסיד ועדיין חוזר אני לא מתבייש באהבה שלי... אולי את לא מבינה אולי אני באמת לא הגבר שלך אולי זה יקח עוד עשר שנים אולי זה לא יקרה יותר כל החיים אני יש לי זמן... אולי את לא מבינה אולי אני באמת לא הגבר שלך אולי זה יקח עוד עשר שנים אולי זה לא יקרה יותר כל החיים אני יש לי זמן..."

מצחיק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

זה מפחידדד, יותר ממצחיק! ספר..תפרט..אך היה..אם הצלחתם לעלות ת'רוח..אם היה מישו מנוסה שעזר לכם<מדיום>.. לא פחדת?!

אוקה אז.

1. אני בת:] האמ זאת הייתה פעם עשירית משהו כזה שעשינו.. יש לי 2 חברות מדיום... אז זה דיי עזר. בפעמים הראשונות לא האמנתי לזה בגרוש אבל אחרי שעשינו את זה יותר זה נהפך לאמין.. וזה כבר לא מפחיד.. פשוט מבינים כמה זה.. גדול. לא היה כ"כ מיוחד כי לא היינו ממש רציניות והיינו סתם מסטולות אז כל הזמן צחקנו:Q בגלל זה זה היה מצחיק.. היו שאלות מטופשות והרוח השתגעה לה..

אובלינה

New member
לי היה שבוע מושלם../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

קודם כל, קנו לי אולסטאר
וורודות, אבל למי אכפת.
דבר שני, חרשתי וחרשתי למבחן בהיסטוריה ו..עשיתי את זה
*מאושרת* זה הפך להיות מבחן קל
מעניין כמה קיבלתי בו.. דבר שלישי- עשו לי אינטרטנט מהיר ואני מתה עליו
עוד דבר והפעם רביעי- הורדתי קאזאה ושמעתי טונות שירים של מוניקה שאף פעם לא הכרתי
והדבר החמישי והדיי אחרון להפעם הוא שביום שבת הזה אני אפגוש חברה ממש ממש טובה שלי מהאינטרנט פעם ראשונה.. ואתם מכירים אותה, הלא היא לילך המלכה
(ריספקט, אחות.
) וקיצר- זה היה שבוע מושלם, אחד מהטובים, אבל עבר מהר נורא..
הלוואי שכל השבועות יהיו כאלה.

שבת שלום...(כמו חניך חדש)../images/Emo163.gif

חחחחחחחחח אל תנסו להבין...זה אמור להיות במבטא ערסי עם פרחי למוות.. נתחיל... יום ראשון אחרי שחזרתי מטיול היה לי מבחן בג"ג ובגלל זה הייתי עם מחברת כל הטיול:(.. אבל היה נחמד... יום שני הייתי בדיכאון שלי... כבר הרבה זמן (יותר משנתיים) לא הייתי במצב הזה.. פשוט בכיתי כל היום...וכשחזרתי הביתה (מבית הספר) פשוט נכנסתי למיטה(לא מה שאתם חושבים)ונרדמתי...או שסתם שכבתי לי במיטה והייתי בבאסה של החיים...בכל מקרה נגמר היום.. והתחיל יום חדש.. יום שלישי... והיה יום די בסדר..אבל היה טיפה באסה... אחרי הפעולה(בצופים) עדיין הייתי כזה במצב לא נחמד הרגשתי לא טוב כל כך כאילו מיום שני... וגם הבית שלי די רחוב ממרכז העיר שלנו.. (איפה שאני עוברת פעולות) אז ליוו אותי הביתה.. וחזרתי ב22:00 לא נורא הכל טוב ונחמד עד שאני מגיע הביתה ואז... בגלל שזה מאוחר.. פשוט אמא נתנה לי עונש.. ולהורים שלי יש עונשים יצרתייייים אז היא לא נתנה לי לצאת מהבית לזמן לא מוגדר... (כמו שקרה לי ביום העצמאות שבגלל זה לא יצאתי...) בקיצור לא יצאתי יום רביעי... ועוד פעם חזרה לי הבאסה... אבל זו הפעם הראשונה שלא אמרתי כלום שנתנו לי את העונש בדרך ככל אני נכנסת ללחץ ומתעצבנת אבל הפעם לקחתי את זה קליל... קיצר יום רביעי אחרי בית הספר אבא בא לקחת אותי והיה צחוקים באוטו כמו שרק אבא שלי יודע לעשות...(וזה מצחיק..) בכל מקרה הגענו הביתה... ואז ההורים שלי ביטלו לי את העונש.... (יוהוווווו) אז זה בגלל שהם טסו ביום חמישי... קיצר הגיע יום חמישי.. ההורים יצאו מהבית ב14:30 אחרי הצהריים.. והיה נחמד(יש לי עכשיו כסף ובית ריק.. טוב בערך..) יום שישי היה אצלי התנחלות והיה שמחחחחח באו אלי אנשים לבית והיה ממש פאנן... עד שחברים של אחי באו... כבר אמרתי שאני שונאת דיסטנס?! בכל מקרה בגלל שהם בשכבג... וגם בגלל שהיו אנשים מכיתה ח' אצלי.. אז הם היחסו אלינו טיפה מגעיל... בקיצור יצאנו והתנחלנו בפארק שליד הבית שלי... עם הגיטרה והילדה בערך עם הקול הכי יפה בעולם (נעה כפרה עליה נשמה) שרה והיה ממש כיף יפה נחמד!!!!! קיצר הלכתי להכין לכיסוף הרעבה צ'יפס... אני והאוכל שלי... (גוזי בישולים מהמטבח המרוקאי...)

גררר גמאני שונאת דיסטנס... ../images/Emo110.gif

אבל לי יש פרוטקציות מיוחדות
אממ.. טוב אז שעמם לי כמו לוידעת מה אתמול, אחרי שסיימתי ת'שיחה עם פושי (גרר את כוסית), וירדתי לעיר. ישבתי עם כמה וזה ונסענו בהסעה למועדון. לומשנה רקדנו היה נייס ואז אני ועוד חברות שלי הלכנו לשתות מיץ תפוזים. וכנראה שלא היה שם רק מיץ תפוזים... עשינו ת'צחוקים של החיים שלנו, עוד כואבת לי הבטן מרוב שצחקתי
הקטע הוא שאנלא בדיוק מבינה על מה, ואיך הגענו לנושא כל כך מטומטם, ומה מצחיק בנושא כזה מפגרררר.... כנראה שכן שמו לנו משו
היה פנאן.. ושאר השבוע היה סתם שבוע, זרקו\נפרדו ממני (לא ברור מה זה היה), חברה הכי טובה שלי עשתה משהו ענקקקקקקק ואני הכי שמחה בעולם.. (אין כח לפרט הכל), מבחנים בלאגנים זיהו

nomchu

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום לכוווולם ../images/Emo8.gif../images/Emo105.gif

דברים חשובים שאתם צריכים לדעת
מהשבוע שלי:
קיבלתי 95 בבחן בפיזיקה
קיבלתי גם 60 ו-80 בלשון
אנ'לא יודעת מה נסגר עם כל מיני דברים, אבל זה לאאאא חשוב.
קניתי גרביים ותחתונים ופיג'מות חדשות
חברות שלי באו ועשו לי השכמה היום בבוקר
אבל היה חביב. זהו, בערך

Just Adi

New member
מממ ../images/Emo16.gif../images/Emo80.gif

היה לי שבוע נחמד לא משו רציני, יום שישי הייתה מסיבת פיג'מות לחברה היו דאחקות הייתי צריכה להדגים מציצה על מלפפון אמרו לי שיש לי כישרון :) היום נפגשתי עם מי שאני קצת דלוקה עליו היו קטעים מעניינים... אבל בטח לא לפורום וזהו בתכלס שבוע טוב!

Just Adi

New member
עזוב.... ../images/Emo80.gif

יש פה קטנים
חחח איך אני מתנשאת... אבל אנשים לא יאהבו אותי יותר אחרי זה
חוץ מפושי אולי דיסקרטיות

amirbilu

New member
אני גדול, את יכולה לשלוח לי...../images/Emo93.gif

עידכונים ותיאורים במסרים.

Just Adi

New member
חחחח ../images/Emo80.gif

אתה יכול להשקיע קצת ולהוסיף אותי לאייסי שלך (לבקש מחן או מפושי) או לשלוח מסר בעצמך... ובקשר לפירוטים? אני אוהבת לפרט

למעלה