נו מה עם שבת שלום?

לי היה שבוע נחמד...../images/Emo66.gif

האמת השבוע היה רגיל אבל השבת נסעתי לחבר והיה מזה כיף ומצחיק. עישנו נרגילה וסיגריות וסיגארים והיה מצחיק. והוא עוד דתי...

ג ו א ט ה

New member
שלי!!!../images/Emo103.gif

אז מבחנים וכאלה לא מעניין.. אבל קיבלתי 94 במתמטיקה! ואני מאושרת כל כך... חפיף שכל שאר המבחנים לא משו... חפיף הערה: כשאמא גוזי ואבא גוזי לא בבית.. בבית גוזי יש שמחות!.... חחח היה ממש חביב.. והגעתי למסקנה חשובה: בפארק שלנו ב-2 בלילה קר אחושארמוטה.. חחח ישבתי על הכיסוי של הגיטרה והקור עדיין עבר לתחת... ממממ.... היה שבוע של קצת באסה.. אבל לא כל כך.. (רותם די כבר לבכות כל הזמן ילדה!) ו... זהו!.. כל השאר כנאה שכחתי..

אוהבת אותך ה-מ-ו-ן..../images/Emo163.gif

אבל הקטע של הבסאה והדיכאון בזמן האחרון לא רק לי.. והבכי של הזמן האחרון הוא בכי הכי רציני היה לי בחיים ואנשים פשוט אמרו לי שזו הפעם הראשונה שהם רואים אותי תקופה כל כך ארוכה עצובה.. כולם רגילים לראות אותי שמחה.. ואני לא יודעת כבר.. שמעי יש המון סיבות ובאמת יש המון סיבות.. ובגלל שאני לא אחת שארוץ ואספר אותם זה מכאיב לי.. ויש מצב שאני עובדת בית ספר.. ואגב עדי אל תהרסי את השער הארוף והיפה שלך לרסטות... יש לך שער ארוך יפה וחלק..והייתי רוצה כזה... אז למההההה???

Just Adi

New member
יההה ../images/Emo13.gif ../images/Emo80.gif

אתמול דיברתי עם אמיר שעה בטלפון... עכשיו הוא בטח חושב שאני איזה נודניקית קטנה, לא נורא זה הדדי :) סתם סתם סתםםםם אמיר רק דבר אחדדדד עוד בונגול לאוסף איך אני נקרעתי אתמול אה וברור המשפט המנצח "לפי הקצב שלי טגדם טגדם!"

amirbilu

New member
לאלאלאלאללאללאלא, עד ששכחתי את

זה! פאק!! דווקא היה נורא כיף לדבר איתך:) :)

Just Adi

New member
חחחחחח ../images/Emo80.gif

אני עכשיו גאה בעצמי :) למרות שחיזקת את הדיעה שלי שבנים יכולים להיות הכי מוזרים בעולם (הריב בל"ג בעומר)

למעלה