נו, מטאל. המהלך שלך.

MetalSinagouge

New member
נפל האסימון LOL...

משום מה תמיד כשאומרים ניטשה, יש לי אסוציאציות לא נעימות. הפילוסופיה שלו (שאותה אני לא מכיר בגרוש) פשוט נשמעת כ"כ חסרת תקווה. אפילו בזן למשל, סה"כ יש איזושהי שאיפה להגיע למשהו- הארה. אצל ניטשה זה פשוט ניהיליזם. יכול להיות שאני באמת נמשך לסמכות, למצוא את האלים שיגידו לי מה לעשות ואיך להתנהג. יכול מאוד שהזן זה עוד צורה קצת יותר מפותחת של זה. ללכת למאסטר שיכה אותי במקל ולהרגיש כ"כ טוב באשלייה שהאגו שלי מושפל בעוד שבעצם ההרגשה הזו מביאה רק לגאוותו. למעשה אני כן ניסיתי ליצור פילוסופיה משלי לאחרונה. דקארט אומר: "אני חושב משמע אני קיים". נעזוב לרגע את המדע מאחוריי פעולת המוח שאותו אני לא מכיר, ונניח (אניח) שזה נכון. מפה נובע שיש 50% ששאר בני האדם רובוטים (זו דואליות כי אני חושב בקיצוניות בלי להתחשב בזה שיכול להיות שרק חלק מהאנשים נוצרו על ידי, אבל לא משנה :)) אז אני הולך לי ברחוב במחשבה שאני יכול לעשות כל העולה על רוחי, ושהמודעות שלי היא מתג הכיבוי התמידי של היקום. זה די כיף בהתחלה אבל מתחיל לשעמם אח"כ :(

תראו- כמה מילים על ניטשה

לניטשה כמה עקרונות יסוד- שעליו נשענות התיאוריות שלו למשל- "העל אדם"= שזה איזה שהוא אדם אידיאלי שהוא מעבר לטוב ולרע של האדם הרגיל. אם 50 אחוז מבני אדם רובוטים כלומר עם או בלי חופש בחירה - עם זה הוא פחות התעסק. מה שבטוח זה שהעל אדם מעבר לכל הבעיתיות הזו בספרו "כה אמר זרטוסטרה" הוא אומר שהאדם הוא כמו גשר ומעבר בין החייה לעל אדם אפשר לראות שהאדם הנמצא במטריקס, כלומר בעולמינו אנו אכן נמצא במין גשר כזה, שניאו למשר עבר אותו או לפחות בתהליכים כאלה. אולי..

MetalSinagouge

New member
תבדוק בפורום NLP.

אני חיפשתי לפני כמה ימים על הקשר בין NLP לMind Control, מצאתי מעט דברים חיוניים. בפורום יעזרו יותר.

Lonly badger

New member
כן יש NLP בMatrix

אפשר לראות את זה כבר בהתחלת הסרט, affirmations או אפשר לקרוא לזה פקודות שמשתמשות בשפה שמשפיעות על שאר התפקוד שלך בדיוק אחרי שקראתי מעט על nlp לפני חצי שנה, הסתכלתי שוב על הסרט. הדוגמא הראשונה המובהקת שאני חושב שכולנו נזכור היא שטרינטי בורחת מהסוכנים, קוצפת לתוך חלון ואז נופלת במדרגות ושולפת את האקדח מחכה לראות, ואז היא אומרת לעצמה - זאת הפקודה: get up trinity, get up וזה חוזר עוד המון פעמים בכל הסרט, לא שמים לב לזה כמשהו יוצא דופן כי זה משה שכולנו עושים, מדברים לעצמנו אבל עם כוונה. עוד משהו מעניין זה שהאחים וקאובסקי התבססו על המחקר שלstanislav groff , בין השאר חקר השפעת lsd אם אני לא טועה ומצבי תודעה מתקדמים. metal קראת במקרה prometheus rising? של רוברט אנטון וילסון?

MetalSinagouge

New member
קראתי כמעט עד הסוף :(

אבל למרות שהבנתי את הספר- אינטלקטואלית, לא בטוח שהבנתי אותו רגשית. חלק מהתרגילים שם פשוט לבצע, אבל חלק אחר פשוט אין לי איך. למשל כשהוא מבקש ממך לקרוא את העיתון של עמדה פוליטית המנוגדת לשלך, או לקחת שיעורים באומנות לחימה כלשהי...אני בטוח אחזור לספר הזה בעתיד ואקרא ואבצע את התרגילים, הספר עצמו אחלה. יש שם גם קצת על שטיפת מוח ודברים כאלה.עוד משהו מעניין בקשר לשטיפה וNLP, חבל שזה מתומצת :( http://beyond-the-illusion.com/files/Mind-Control/Techniques/brainw.txt היה גם איזה מהפנט יהודי שלימד כביכול את היטלר את כל התנועות שהוא צריך לעשות על הבמה.

Lonly badger

New member
Matrix

מה דעתך לגבי התרגילים? אני חושב שהוא שם אותם כדי קודם כל לחבר את הקורא למציאות, למה שקיים - what is, ובו זמנית כדי להשעות את מנגנון האמונה ובו זמנית לא לגרום לקורא להיות יותר מדי סקפטי. הספר מאוד מגניב. ותומך בדברים שכל "מיסטיקן" , פילוסוף או אמן כבר אמרו ועוזר להבין אותם באור חדש. הנה עוד נקודה מעניינת, אנחנו לא יכולים להבין משהו שאני כבר לא ידענו. למה? כל פרשנות היא תלוית הקשר, כל למידה לא יכולה לקרות אלא כאן ועכשיו, הידע שלנו מוגבל - מקורו בעבר, בזכרון. כל הידע שלנו מקורו בחושים. אתה לא יכול להבין משהו שאתה לא מזהה, ברגע שאתה מזהה משהו - זה לא יכול להיות משהו חדש. תגלית היא תמיד דבר חדש. תגלית איננה הבנה, שאתה מבין משהו התגלית נהפכה לשזורה בידע שלך. וידע הוא הכרחי. אני ממליץ על תולדות הכל של ken wilber תקרא את זה בצ'יק צ'ק ותשווה את זה עם the poer of now של אקהרט טולה. ד"א מה דעתך על terrence mckenna?

MetalSinagouge

New member
זה כמו העניין הזה...

הסיפור עם הפרופסור שבא למאסטר זן ביפן ומבקש תה, אז המאסטר ממשיך למזוג עד שהכוס עולה על גדותיה. המסר הוא שצריך לרוקן את הראש כדי ללמוד משהו חדש. זה משהו שהתנסתי בו המון, נגיד אתה צריך לפתור איזה משהו במתמטיקה, ויש לך כבר משוואה מוכנה שצריך לסדר. יש שם תרגיל 9+5. אתה משוכנע בטעות שזה 13, ואז כל התרגיל הולך. כשאתה מחפש את הטעות אתה לא חושב אפילו שההנחה 9+5=13 שגויה, זה הרי אריתמטיקה. אם אתה מגלה את הטעות זה כמו מיני-הארה. התרגילים נראים אחלה, במיוחד התרגיל עם המציאת מטבעות ברחוב, אני חייב להתחיל לעשות אותו מתישהו. לא התעניינתי מי יודע מה בטרנס מקנה כי עיקר ההתמחות שלו (סמים במילה אחת) רחוק מהתחום שלי. גם בתאוריית הזמן שלו לא ממש התעניינתי כי אנלא מבין בדברים כאלה.

MetalSinagouge

New member
OMG NO U DIDNT YES HE DID

זו דמות קאונטר קולטור שחקר השפעות פסיכודליות (פטריות, DMT, LSD ועוד) ואז כתב חיבורים על חיזרים, מכונות, ותאוריית הTime Wave Zero. לטענתו משהו עם הזמן אמור לקרות ב2012.

0Pandemonium0

New member
הרבה אנשים טוענים שמשהו יקרה ב-2012

אתה בטוח שהוא רק חקר את הסמים האלה ולא השתמש בהם, במקרה?

MetalSinagouge

New member
הוא מת בגיל 50 ומשהו ממשהו במוח.

אז התשובה היא- הוא השתמש בהם. התאוריה שלו לפחות מבוססת על משהו בניגוד לכל מנינ אנשים שאוכלים סרטים של איזה מתקשרים או בודהות מאוריון. יהיה מגניב עם באמת יקרה משהו ככה החדשות של 8 יהיו מעניינות יותר אבל ניסיון העבר מוכיח שהכאוס לא דופק בדלת לפני שהוא נכנס. האפוקליפסה יכולה לבוא גם עכ---שיו! או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו. או עכשיו.

סליידר

New member
נחמד מאוד ../images/Emo13.gif

אגב, אני אישית לא מבין את ההבדל בין NLP להיפנוזה.

על מה הספר הזה?

prometheus rising? של רוברט אנטון וילסון מצאתי אותו בפורמט PDF 331 עמודים שווה לקרוא? על מה זה? יש בזה טיפים מענינים?

MetalSinagouge

New member
ספר על איך אתה האומן של המציאות.

הוא בוחן את תאוריית "תודעת 8 המעגלים" של טימותי לירי, ונותן תרגילים והסברים על המערכות אמונה שלנו ואיך לשבור אותן. זה לא בדיוק טיפים אלא סילבוס שלם שכזה, ספר מאוד מעניין. Undoing Yourself With Energized Meditation גם ניתן להוריד, מבית היוצר של אותה הוצאה ואותן מערכות (מתבסס על אליסטר קראולי חז"ל) :)

עם כל הכבוד,

עם כל הכבוד זה לא בעיה לתקוע שם של ספר יש באינטרנט אלפי ספרים בנושאים האלו לכן ממש רצוי להגיד במה הספר עוסק ומה ניתן ללמוד ואיזה תימצות גם אני יכול לכתוב איזה שמות של 10 ספרים באנגלית, כל אחד 300 דף ולהגיד שהם מעניינים . החוכמה לתמצת ןלא לבזבז זמן של אנשים

למעלה