נו מי היה במופע של רודס אתמול?

טל, או שלא הסברתי את עצמי

או שלא הבנת. לא טענתי שרודס רצה להופיע עם גפן בשביל פרסום וכסף (בוא נסכם שלא נולדתי אתמול), טענתי שאם הוא רוצה לתרום לקידום אמנים ישראלים (וזה בדיוק מה שהוא עושה לאביב גפן), אז מבחינת היושר האמנותי שלו עדיף שיעזור דווקא לאמנים מהקהילה שנושאת אליו את עיניה, בדיוק כמו שעשה עם דניאל יעקובוביץ' (עוד אי הבנה: הבאתי את הדוגמה של דניאל J כדוגמה מצוינת למה שרודס בדיוק צריך לעשות, לא אמרתי שיש בכך בעיה, להיפך, אני מאוד אוהב את את האלבום שלו). לדעתי רודס עושה את שיתוף הפעולה הזה ממניעים של קידום אמנים בינלאומיים (שזו תופעה נפוצה בקרב אמנים מצליחים ומבוססים, מטעמים של יוקרה בעיקר, בדיוק כמו סטיבן וילסון למשל, מעין פרוייקטים של "תרומה לקהילה"). אני מאמין שאם רודס היה מקבל אפשרות לקדם את אגרול, למשל, הוא היה מעדיף לעבוד איתם מאשר עם אביב גפן. אבל הוא לא שמע אותם, בדיוק מהסיבה שאמרתי, כי אביב גפן מיוחצ"ן יותר טוב מהם. אם אתה שואל אותי, מכל מיני התבטאויות פה ושם של גפן, הוא אולי לא מחשיב את עצמו כאומן פרוגרסיב, אבל הוא לא מתנגד להיות מוצג כאמן עם ניחוח מתקדם (למרות שמוזיקלית הוא לא עושה שום דבר להצדיק את זה) דרך אגב, אם כבר מדברים, אז לדעתי נתת לו את הדיסק הלא נכון, טרספאס לא ברמה של אגרול וסולסטיס.

Rudess

New member
פיטר

כבודה של אגרול במקומה מונח, אבל מעבר לקאברים הטובים שהם עשו, החומר המקורי שלהם לא מספיק טוב בעיניי. לגבי טרספאס, לא סתם נתתי לג'ורדן את הדיסק, כי אני מכיר את הטעם המוסיקלי שלו, ולא הופתעתי שהוא די התלהב מגיל שטיין והמוסיקה. לגבי סולסטיס, לא חשבתי על זה, אבל יכול להיות שזה היה מעניין אותו. יכול אגב להיות שג'ורדן יבוא לפה בקרוב שוב עוד כמה חודשים. כרגע יש לו לעבוד על 2 אלבומים (האלבום התשיעי של דרים ת'יאטר ואלבום הסולו שלו שהולך להפתיע אתכם ).

זה בסדר, היה לי סוכן שתול שנתן לו

Rudess

New member
מעניין מי זה הסוכן השתול

יש לי הרגשה שאני יודע במי מדובר....

ufomusic

New member
אני חושב שאת הממעיט מערכו של רודס

אחרי השבוע שהצלחתי קצת להכיר את אדון רודס מקרוב (לא את טל :) הוא אל הופיע עם אביב בשביל כסף או יחצנות, ובסיבוב הופעות של בלקפילד הוא הופיע בחינם! אז בואו ניקח את זה בפרופורציה. אני יודע שהמועדון שלנו ניסה דרך טל ואהרון להביא את ג'ורדן לארץ כבר הרבה מאוד זמן, אז כשהוא הגיע הרבה אנשים מאוד שמחו והלכו לתת לו כבוד- לא כדי לשמוע הופעה של פרוג, אלא כדי לתת כבוד לבנאדם הזה שהבטיח להגיע וקיים. זה מה שרציתי להעביר כאן- בואו ניתן לבנאדם את הכבוד שהוא ראוי לו.

FunkyMonk

New member
אביב גפן,

לא נהנה "לרכב על הגל". הוא נהנה לנגן עם חבר שלו בהופעה. ג'ורדן ואביב הם מכרים (החיבור הוא ווילסון כמובן) כבר כמה זמן, וג'ורדן אמר איפשהו שהוא מעריך מאד את המוסיקה של ווילסון ושל בלקפילד. לאביב גפן זה בוודאי כבוד לנגן עם רודס, אבל גם תזכור שהם עושים הרבה מזה בשביל הכיף..

Rudess

New member
ל- RUNNER30

סימני השאלה היחידים הם לגבי זהות המפיק שיביא את הלהקה לארץ. אין ספק לגבי הפוטנציאל להופעה בארץ, לפחות 5000 איש לטעמי. רק אצלנו בפורום יש כ-430 אנשים רשומים (30 איש נרשמו בתוך פחות משבוע). אני לא יודע באיזה הופעה בדיוק חיכית לו בחוץ, אבל אם זה זאת של 2:30 בלילה, אז לא מפתיע שנשארה כמות כזאת קטנה, כי רוב המעריצים האמיתיים שרשומים במועדון שלנו, זכו למפגש מיוחד עם ג'ורדן ביום שני שעבר , מפגש שארך 40 דקות ובמהלכו זכו חברי המועדון להחתים את רודס וכמובן לשאול אותו כל שאלה שהם רצו לדעת
לגבי צניעותו ונחמדותו, מסכים בהחלט!

למעלה