נו שוין , היתה חתונה ? - היתה...

נו שוין , היתה חתונה ? - היתה...

כ"כ הרבה הכנות - כ"כ מהר עובר , אבל את הפרדוקס הזה כבר למדנו מזמן... היה מקסים , ויפתח כיכב , כצפוי. לא ברור לי איך , אבל הילד , שהיה "עייף אש" , פעל כמו טורבו מכוח האינרציה והלך לישון רק בשעה 01:00 בלילה אחרי שרקד , עבר בידיים של מאה איש בערך , ינק בפינת ה"זולה" ודפק על השולחן בידיים כהרגלו...
אין לי ספק שכל השעון הביולוגי שלו נדפק - אבל יאללה , נו , נשלח אותו לשען הקרוב שיתקן
. נראה לי שאשלח לחנצ´ כמה תמונות כדי שברוב טובה "תמנמייז" אותם ע"מ שאוכל להראות לכם איך נהנה הפושע הקטן בחתונה של דודה שלו. אלו תמונות שרפי צילם בדיגיטלית. אני מחכה מאוד גם לתמונות שצילם צלם האירוע (שלא פעם ולא פעמיים , וגם לא עשר - צילם את כוכב הערב - הלא הוא יפתח איתן הידוע בכינויו "שמוליק"). חנצ´ - מסכימה? - אם כן , אלף תודות. במסגרת ה"תכנית האמנותית" (אצלנו אין דבר כזה אוכל ריקודים וגמרנו...יש גם תכנית ! אנחנו מהמציקנים...) רפי ואני הקרנו על מסך ענק "קליפ" שעשינו על הזוג בעזרתו האדיבה של שכן שיש לו אולפן עריכה מקצועי , וגם קראנו ברכה בחרוזים שכתבתי , ואותה אני מצרפת כאן למי שבא לו לקרוא. בקיצור - היה טוב , טוב שהיה , ויפתח סיים את מכסת הבילויים הליליים לשבוע זה , כך תקוותי... ענת.

מאתמול אני מחכה להודעה שלך....

כמעט פתחתי הודעה, אבל החלטתי לתת לכם להתאושש... ידעתי שהכל יסתדר הלוא מדובר פה ביפתח ולא בסתם תינוק פרחח.... את הברכה שלך קראתי כבר מזמן אבל עכשיו הזמן להחמיא לך עליה!!!!! ולא לשכוח שבוע הבא מצפה ליפתח בילוי אחה"צ ברמה"ש...נא לאשר את בואכם!!!!

מאשרים ומקווים לבוא.

את יודעת איך זה - שנהיה בריאים ושום חוק מרפי לא יחול עלינו - ואז , בטח שנבוא. ענת.

שושי @:-)

New member
ענת תני לי לנחש מי חיבר.....

את! מקסים!! אפילו הקראתי את זה בקול כדי שהחרוזים לא יעלמו לי.... מקווה שנוכל להפגש בשבוע הבא שושי

../images/Emo2.gif למה שיעלמו , מותק?

מה זה - כסף שצריך לספור כדי שלא יעלם?
גם אני מתה שנתראה. נדבר בקרוב. ענת.

ligo

New member
איזה סיפור חמוד

שמחה לשמוע שנהניתם ומחכה לראות תמונות של כוכב הערב

ענת - קראתי והתפעלתי.

מהכשרון (טוב, זה כבר ידוע) ומהאהבה והפרגון לאחותך. התרשמתי מהרזומה של אחותך, בחורה לעניין. שמחה לשמוע שהיתה חתונה שמחה, אפילו יפתח הבין מהר מאוד שכדאי לו להשאר ער ולהנות. עכשיו מחכים לתמונות מהמסיבה של יפתח.

תודה , חומד.

כן , בתור אחת שטיילה בעולם את ודאי מבינה את החיידק שאחותי נגועה בו... תמונות בדרך.

את רואה?!

תסמכי על הקטנצ´יק שלא יעשה בושות כשצריך! ותשלחי כבר תמונות!!! נראה מה לבש החתן......

../images/Emo12.gif בנוגע לסוגיית הלבוש...

הרגשתי אתמול כל כך פולניה , שחבל"ז... הרי קניתי ליפתח משהו כמו 3 מערכות בגדים (התירוץ הקבוע : "זה לחתונה"...
) ובסוף לא הלבשתי לו אף אחת מהן - היה חם מדי !!! כך שהוא לבש בגד גוף עם שרוול ארוך שעשוי מבד ממש דק , ושורט´ס מעל , וכשהתחיל להיות קצת קריר גרבתי לו גרביים. בקיצור - הילד בא לחתונה במראה של "סבא יחזקאל" , אנד סטיל - וואז גורג´ס (אנד איי אם סווו אובג´קטיב , רייט?
)

טילי2

New member
אם נית את בגדיו של שמוליק איפה

שקנית את החליפות של בני, אני בטוחה שהוא היה מהודר ומתוק כרגיל. נ"ב אני לא מצליחה לקרא את היצירה, יש תקלה בפתיחת הקובץ. את מוזמת לשלוח לי במסר, את יודעת שאני עדין נלהבת מחרזנותך הבלתי נילאת.

סימן טוב ומזל טוב

(צריך לקרוא במבטא אידישאי מובהק) יופי שנהניתם ויופי שהנסיך כיכב והראה את מה שהוא יודע בחיינדלאך. אשמח מאד למנמז לך כמה תמונות. תשלחי למייל שעבד בפעם שעברה והעבודה תתבצע. נשיקות חנה

נירית1

New member
אז../images/Emo49.gif לאחותך - ונהדר שנהנתם

ויפתח מהר יחזור לשיגרה "המשעממת" ויזכור את הבילוי הלילי רק דרך התמונות

מעבר למה שנאמר

לא סיפרת אם הגיעה נציגות יפנית לחתונה.... מאחל ליפתח ולכם ולמשפחה עוד המון הזדמנויות משמחות לשבש את השעון הביולוגי וגם ג´ט לג זו סיבה משמחת לשיבוש השעון כידוע

שום יפנים ,שום מלוכסנים ושום צהובים

יפנים אצלנו במשפחה הם "קאזוס בלי"...
אבל "בזכותם" יש חתונה - אז בכ"ז נקודת זכות אחת ויחידה נרשמה. הא , ואם פעם תראה את אחותי - בחיים אל תדבר איתה על יפנים או יפן...זה מין קטע רגיש כזה כאילו (ואפשר להבין למה).

חמצן....חמצן...אני זקוקה לאוויר....

נעתקה נשמתי מרוב התרגשות למקרא מילות האהבה שכתבת לאחותך. מאוד מרגש
(אני מכניסה את שני האיקונים, כי אין סמיילי שמחייך ובוכה, לצערי). שמחה לשמוע שנהנתם מאוד-מאוד והיה אחלה. עכשיו בטח יתחילו ללחוץ עליהם לנכדים, הא? אל תבואי אלי בטענות, את אמרת שאתם "פולנים כהלכה"...

לא צריך ללחוץ.

במסיבת הרווקות אחותי אמרה שהיא רוצה נואשות ילדים ומיד (!!!) והגדילה לומר שרצויים מבחינתה 3 ילדים במרווחים פצפונים. לצערי , גם היא תצטרך כפי הנראה להיעזר בטיפולי פוריות (והלוואי שאתבדה) אבל , כאמור - לא צריך ללחוץ עליה (און דה קונטררי). יפתח עשה לה "תיאבון" ענק ועצום לילד/ה משלה. ותודה על המילים החמות , מתוקתי. ענת.

למעלה