העברתי לך את ההודעה....
מתוך ידיעה ברורה שאקבל אותן מכן , אחיותי להנקה. תצ´מעו - אני קצת הרבה לחוצה -זאת האמת. ככה : לאחר כמה חודשים טובים של חיפוש עבודה - אפשר להגיד שמצאתי. יפתח בן 7 וחצי חודשים ועדיין יונק "מלא". ממש אי אפשר לקרוא לכמה כפיות המסכנות של הירקות בבלנדר שהוא מוכן לאכול בשם אחר חוץ מ"טעימות" ו"נשנוש". התזונה שלו מבוססת על הנקה ותו לא (פירות הוא ממש לא אוהב עד כה). ועכשיו מה? - יש לי שבוע בלבד במסגרת הנתונים שקיבלתי היום (עוד רוצים שאכנס לתפקיד באופן מיידי ואני איכשהו מנסה "להרוויח" עוד שבוע , אבל אחרי סוכות "אין גאלות" ואני אמורה להתחיל רשמית) וזה אומר שעלי להכניס את יפתח לכיתת התינוקות בגן (אליו רשמתי אותו כבר מזמן ובספטמבר הוא אמור היה להיכנס , אבל הגננת יודעת שלא עבדתי ולכן הסכימה שאכניס אותו באוקטובר) לימים מלאים (עד 16:30 כעיקרון , כשפעמיים בשבוע אמא שלי תוציא אותו ב-13:00 , ואני חוזרת למשרה מלאה ג"כ). יש לי שבוע לגמילה מהנקה. אני פשוט לא מאמינה שזה המצב. נכון , אני מתכוונת להמשיך להניק בבוקר וגם מהדקה (!) שאחזור מהעבודה - אבל מה עד אז? - הילד בחיים לא אכל תמ"ל !!!. מבקבוק הוא שותה רק מים. עוד נתון מ-א-ו-ד חשוב : יפתח סובל מעודף ליחה תמידי. עד כדי כך שכמעט כל יום הוא גם מקיא ע"מ להיפטר מעודף הליחה הזה. יכול להיות שהוא רגיש בנושא כי אני אסטמתית , אבל זו רק השערה. האם לתת תמ"ל חלבי? מכמה מקורות מוסמכים שמעתי שלא כדאי לי להתחיל עם תמ"ל צמחי , אבל ההגיון אומר שלילד "ליחתי" לא רצוי לתת חלב פרה... בקיצור - איך גומלים? מה עושים??? אני נשמעת חסרת אונים? - האמת היא שגם די מרגישה ככה... אשמח לשמוע דעתכן. מצרפת תמונה עדכנית של האפרוח שלי , שהרוויח אמא צמודה ושני ציציים לכמעט 8 חודשים , וגם זה משהו בימינו... (הרבה יותר ממה שתוכנן בהתחלה , אבל פוטרתי מהעבודה בזמן חופשת הלידה). תודה , חברות. ענת.