נו???

TheWonderGirl

New member
עכשיו באמת... סיכומפגש../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

גדולה למארח,זולל מישמישים
נהניתי לארגן איתו. נהניתי מהמפגש עצמו. הנוכחות הייתה יפה
האווירה הייתה משפחתית, ושמחתי לראות גם פנים חדשות.
לכל מי שהגיע
נראה לי שהפעם הבאה תהיה בספטמבר באזור הצפון.......

elod

New member
תודה. היה סבבה. יותם ומורן - כיכבתם ! ../images/Emo13.gif

Sukasa

New member
שבת בבוקר, יום יפה

שלום לכולם, אני קרן נעים להכיר
למרות שרק הרגע חזרתי הביתה מאז המפגש... , היה חשוב לי לומר שמאוד נהניתי ( ומשום שעל המפגש הקודם שהייתי בו לא הגבתי מעולם, אני אומרת - עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא ולכן - תודה, בלעדיו גם כנראה שלא הייתי שומעת על המפגש האחרון ). שמחתי להכיר אנשים חדשים ( "איך קוראים לך?" "מתי..." "מתי מה?" ) לשמוע את הנגנים והזמרות ( היו יותר בנות
). הצלחנו לכוון קצת לכיוון רביץ ( ליבי!... ), ולצפות במה שנקרא שימוש אופטימלי בחתיכת עץ עם שישה מיתרים. נהניתי לשיר , לשמוע את הביצוע של Arthur Dent לשירים הפחות מוכרים ( ואני עדיין סבורה שאתה אחד הבודדים שעוד נותרו בעולם מלבד יוני רכטר שזוכרים את תפקיד כלי הנשיפה ב"רחוב סומסום" ). בכלל, היה מרענן לקפוץ לאווירה שונה לגמרי, גם במרחק קילומטרים ספורים מהבית. תודה רבה לארנון על האירוח הנפלא, וצר לי שלא נשארתי עד סוף המפגש ( מה שמזכיר לי, כיפאק לאזרחות?!... )

PianoGirl20

New member
קרנוש!!!../images/Emo24.gif

איזה כיף לראותך כאן בפורומינו הקט!... שמחה מאוד מאוד שנהנית, ובאמת חבל שהיית צריכה לעזוב מוקדם.. אבל לא נורא, בטח עד המפגש הבא כבר תהיי משוחררת מחובותייך כחיילת ותוכלי להישאר עד מתי שתרצי. :) ובהזדמנות זאת גם אני אודה לארנון על האירוח הנפלא, ולכל שאר הנגנים על הנגינה הנעימה.
מקווה שעד למפגש הבא לא נצטרך לחכות יותר מדיי..

Arthur Dent

New member
ארתור שותה המון קפה (+רצועת בונוס)

?? אולי זכרתי את התפקיד של כלי הנשיפה, אבל בטח שלא ביצעתי אותו. אי פעם "מן העמק והמים הרחוב קורא בלי מדוע ובלילה מה? אל תשאל אותי אני מסטיק, אני שרה שם הכל קופץ, שם כורים עיזים שם לוחש לי עץ מיטב סודות על חיפושים ... סו ונסו ונסו וניסע סעו וכסו וכסו בריצה! שימו קצת שומשום קסום ונבלע ערבי מלא, דבש וסביונים וילד מגלה פתאום הוא צץ לומר אני וילד מגלה פתאום הופסק לו האויר וילד מגלה פתאום הוקצף לו החמין וילד מגלה פתאום הוא דג לא מאמין וילד מגלה פתאום מופתע כלומר אני וילד מקפץ מתוך קופסא לא מאמין וילד מגלה שיש לו יד בתחתונים וילד מגלה פתאום הוא טס למאדים וילד בייגלה פתאום הוא קצת במעלית שם הקוף קופץ, שם קורים נסים שם הכל קורה, רץ ופרפרים שם הכל קופץ, שם קוראים לי זיו, שם לוחש לי עשב ת'סודות הכי כמוסים ..."

Arthur Dent

New member
אל תשאלי, ביום של המפגש התעוררתי עם דלקת גרון

אחרי הופעה קצת פחות מוצלחת במקום אחר
. זהו, מהיום רק הופעות של מתי כספי: יש שם מעשן אחד ל-100
הצטערתי שלא היה לי מכשיר הקלטה! היה אחלה. מעניין שהרגשתי בבית, מכל הבחינות, במיוחד שלא הכרתי אף אחד מכם לפני כן... כמו שעינב או TRILLIAN תארו לפני כמה שבועות, האנשים מכירים את העיבודים על כל הפרטים הקטנים, עד כדי כך שנמנעתי מלהצטרף כי לפעמים אני שוכח בכמה חצאי טונים משתנה המודולציה בקודה
היה נעים לשמוע את ההרמוניות של האנשים עם הקול המדויק והנעים, להקשיב לנגנים המצויינים, לבהות בעיניים הכחולות, לשטוף כלים, ולהחליף 2 מילים עם אלה שבוהים במסך. מסקנות ותהיות לעתיד: עוד לא הייתי בספרד (יש שיר כזה), חגיגה בצמרת (גם כזה יש), אף אחד לא יודע את כל המילים של רחוב סומסום, אפשר הכל חוץ מלשרוף ולשבור.

trilliane

Well-known member
מנהל
שמחה לשמוע שנהנית!

ומצטערת על ההופעה...
אני כ"כ מתגעגעת למפגשים האלה, כבר המון זמן לא הייתי באחד ראוי לשמו (האחרון שבו הייתי היה בגבת, והוא היה קצת חלש מהרגיל). כ"כ התבאסתי שהוא נקבע דווקא לסופ"ש הזה... אני מקווה שבפעם הבאה יהיה לי יותר מזל. אגב, נכשלתי במבחן שהיה לי היום
, עוד שבועיים מועד ב'... א. עוד לא הייתי בספרד שיר חמוד (אך לא מהמשובחים של מתי) ב. חגיגה בצמרת שיר חמוד ואהוב עלי מאד (של רכטר כמובן) ג. אני יודעת את כל המילים של רחוב סומסום, מוזמנים לבחון אותי.

PianoGirl20

New member
את רואה,

כנראה שהיית צריכה לבוא למפגש במקום להתכונן למבחן...
סתם סתם... מי יודע, אולי דווקא תקבלי ציון טוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, באמת נכשלתי... זה מבחן מעשי, יודעים מייד.

TheWonderGirl

New member
הגיטריסט ומוריס / מוריס והגיטריסט ../images/Emo2.gif

הייתי פשוט המומה מהביצוע שלהם לעוד לא הייתי בספרד. הם פתחו עם זה באופן כל- כך דרמטי, שלא יכולנו אלא להשתתק, לחייך ולהנות ממוריס ששר באופן אדיר
וכל פעם מפתיע מחדש עם הידיעות שלו, החיקויים הטובים והמבדרים.

TheWonderGirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifרני והגיטריסט../images/Emo70.gif

מ-ע-ו-ל-ה
מצוין
ניגנתם נפלא
היה כיף לבצע כמה שירים ברזילאיים איתכם + הסטיבי וונדר (isn't she lovely).....
חסרה לי מאוד יעל מפוחית שלנו בשלב הזה במיוחד......נראה לי שצביקה לא ידע מה לעשות איתנו, אז הוא פשוט שר את סולו המפוחית הלא כל כך פשוט
. כמו במקום לדאגה................. לפני 5 שנים..... דרורי(קלידים),יעל(מפוחית),ליאור (שרה יפייפה), מתי.

היה אחלה

תודה לכולם. היה כיף לארח אתכם אצלי בבית, ועשה לי חשק לעוד. לעינב, כל הכבוד על היוזמה, האירגון והאכפתיות. למוריס של היונים, זה היה מעולה שבאת קודם ועזרת לי לארגן לפני ואחרי. תודה לפסנתרנים, פסנתרניות, גיטריסטים, צביקה - מה היינו עושים בלעדיכם? אגב, זה הכי הרבה אורחים שהיו אצלי בבית בו זמנית. השיא הקודם היה 22.

למעלה