נו???

s h i s h a

New member
תודה....

עינב, אומנם אמרתי לך כבר במפגש, אבל אומרת לך בשנית: כל הכבוד! זה לא מובן מאליו....
ארנון, תודה על האירוח הלבבי!
עמית, תודה רבה על הטרמפ!
רונה, נהניתי להתייעץ ולשוחח איתך! עכשיו ניפגש קצת יותר...:)
רחלי, היה נחמד להעביר חוויות מההופעות...:)
פוטו דפני ועמר...:)
ליותם!
, שלימד אותי כיצד ניתן לאלתר מגלשה כאשר אין אחת כזו בסביבה, ועל כך שרצה שוקו!
ובכלל, היה כיף לראות את החברים שלא ראיתי זמן מה...

פה דיאז

New member
תודה גם ממני

לזולל המשמשים על האירוח, לעינבוש על היוזמה והארגון, לצביקה על ההתלהבות המדבקת, הנגינה, ה"ניצוח" והשירונים ולשאר הנגנים המוכשרים עד מאוד, לזמרים ולשחקנים (-: ולכולכם, שתמיד טוב לפגוש אתכם, היה כיף, מירית נ.ב. מפגש בצפון? זה לא קצת צפוני מדי? (-:

רוֹנָה

New member
תודה לכולם, היה כיף!

אף על פי שהגעתי באיחור וגם היייתי ממש עייפה, מאוד נהניתי....

Arthur Dent

New member
אני מבקש לא לפרסם תמונות בלי אישור של המצולם

(מדבר לפחות בשם עצמי)

אחחח, איזה מפגש...

עוד מעט יהיה חדש.
(או שלא..?) המון תודה לכל אלו שבאו, והביאו, וסחבו וגררו, והסיעו, ופשוט עשו והיו. היה ממש כיף לראות שוב את כולכם אחרי כ"כ הרבה זמן! תודה גם לנגנים שהפליאו על כל כלי כרגיל. גיטריסט - אנחנו צריכים לצאת עם הופעה לוועדי עובדים.
היית פשוט ענק עם "עוד לא הייתי בספרד"!! האנרגיות של השיר פשוט תפורות על הנגינה שלך. תודה מיוחדת לארתור דנט על ההסעה והשיחה הנהדרת, לפה דיאז על החברה המצחיקה, הנעימה ומלאת העצבים הפולניים (וד"ש לנייד החכם שלך), לעינב על כל הארגון והצחוקים בנסיעה חזור, לצביקה על הניצוח... וכמובן לזולל המשמשים שלנו, על ארוח נפלא ונדיב, ועל שלקח אותי להכיר תל-אביב אחרת מזו שהיכרתי (או חשבתי שאני מכיר). וכמובן, תודה לקרן על אתגר "רחוב סומסום".
מקווה להתראות במפגש הבא, במהרה בימינו, וכמובן בצפוננו!

פה דיאז

New member
מוריס, מה לקח לך כ"כ הרבה זמן? ../images/Emo13.gif

"עצבים פולניים"? זו אפילו לא היתה דוגמית. תצטרך להתאמץ קצת יותר (-:

אמרו כבר הכל

(זה מה שקורה כשנכנסים באיחור
) כמובן תודות לכולם, לזלמ"ש על האירוח ולנערת-הפלא על הארגון, לשלל אנשים שהיה כיף לפגוש ושאם אתחיל לפרט עכשיו את כולם אני אעליב את אלה שאשכח, אבל - עד עכשיו רץ לי בראש 'עוד לא הייתי בספרד', שיר שלא זיהיתי אותו לפי השירון, וששמעתי אולי פעמיים בחיים שלי. קולה-כבוד למוריס והיונים על השליטה

וואו, באמת שלא חשבתי שזה עשה כ"כ הרבה רושם...

תודה תודה לכולם!
ואולי זו סיבה טובה להכניס אותו לרפרטואר הקבוע במפגשים..?

זהו, שכדי לא לפספספ את הפואנטה

מה שכדאי לעשות קבוע במפגשים, זה לשלוף כל פעם שיר נדיר ולא מוכר. בלי קשר, 'עוד לא הייתי בספרד' הוא גם שיר טוב בשביל להפוך אותו לקבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
שיר מצויין, אבל הוא לא של מתי, אתה יודע...

רק עבור השיר הזה שקניתי את הדיסק "נגיעה אחת רכה" של נורית גלרון (לא מתה עליה, ושיר הנושא של האלבום נטחן ונמאס עלי מזמן). אגב, התווים לא קיימים באף אחד מספריו של רכטר, אבל כן בספר "מאבד תמלילים" של רוטבליט (רק בלי עיבוד פסנתר, כמובן...
).

למעלה