כן!
P Piece of Wood New member 25/9/04 #19 כדאי לראות../images/Emo45.gif../images/Emo19.gif ממש אהבתי את הסרט...
L LeAnNe New member 25/9/04 #11 זה מדהים שהשנה אפשר לכתוב../images/Emo62.gif ביום כיפור, שנה שעברה תפוז לא איפשרו לכתוב ביום כיפור בפורומים.. אני צמה כבר 10 דקות
זה מדהים שהשנה אפשר לכתוב../images/Emo62.gif ביום כיפור, שנה שעברה תפוז לא איפשרו לכתוב ביום כיפור בפורומים.. אני צמה כבר 10 דקות
M Miss Rojas New member 25/9/04 #12 כמה כופרים ../images/Emo12.gif מישהו פה צם? אני צמתי... היה הכי קל שיש
ה הולי בריאן New member 25/9/04 #14 גם אני צמתי! ../images/Emo13.gif (כל אחד ואמונתו...=/) סתם ד"א, סליחה שלא רשמתי המון זמן, פשוט לי אישית לא היה זמן.
גם אני צמתי! ../images/Emo13.gif (כל אחד ואמונתו...=/) סתם ד"א, סליחה שלא רשמתי המון זמן, פשוט לי אישית לא היה זמן.
ה הולי בריאן New member 26/9/04 #30 ../images/Emo12.gif *מבולבלת* כפרתי- השורש זה כ.פ.ר, לא? אז מה הקשר לכופר? (אם אתם שואלים אותי, שתיתי יותר מדי. חבל שאני לא שותה.)
../images/Emo12.gif *מבולבלת* כפרתי- השורש זה כ.פ.ר, לא? אז מה הקשר לכופר? (אם אתם שואלים אותי, שתיתי יותר מדי. חבל שאני לא שותה.)
V very dark girl New member 26/9/04 #31 ../images/Emo110.gifכופרים.. מלשון כפירה- כפירה בדת- כלומר: לא ללכת לפי הדינים המנהגים המקובלים או נגדם. בכל מקרה, זה לא כזה קשה... אומרים שגם בריא.. שנה הבאה תזכירו לי, אני אתפלל גם בשבילכם
../images/Emo110.gifכופרים.. מלשון כפירה- כפירה בדת- כלומר: לא ללכת לפי הדינים המנהגים המקובלים או נגדם. בכל מקרה, זה לא כזה קשה... אומרים שגם בריא.. שנה הבאה תזכירו לי, אני אתפלל גם בשבילכם
G go girl1 New member 26/9/04 #32 בריא מאוד!../images/Emo118.gif חחח אני זוכרת שהמורה לכלכלת בית אמרה לנו שזה מוציא את הרעלים מהגוף
S S h a d o w f a x New member 27/9/04 #37 כופרים חחחח! זה מה שאתם עושים בזמן שאני מענה את נישמתי.???