נזילה בדירה-דחוף בבקשה.

aronia

New member
נזילה בדירה-דחוף בבקשה.

שלום. יש לי בעייה.נזילה בבית מהשכנים,בקומה 2 בבניין בן 4 קומות. הנזילה בחדר כביסה וכן במטבח,וממש נזילה חזקה.בהתבסס על כך שכל זנה יש לנו את הנזילה משהכנים כמעט,הם אף פעם לא משתפים פעולה ולא רוצים לתקן. פעם שעברה עלה 1800 שח לתקן את הנזקים שהם השאירו. הנזילה או מקומה 3 או מ-4. השכנים מתעלמים,והביטח לש המשכנתא אמר שאנט חייבים לבקש מהשכנים שהם בעצמם יבדקו את הדירה שלהם. אבל השכנים מתעלמים. התקשרתי למוקד עירוני והם אומרים שישלחו התרעה לשכנים האלו אבל צריך מעבר לכך. מה ניתן לעשות? מה גם אני רוצה שאת הנזקים של הדירה שהם יהיו חייבים לשלם לנו שיחייבו אותם כי לאט לאט הנזק של הדירה גדל. כיצד ניתן להתחיל את הגשת התביעה נגדם? תודה.

aronia

New member
בהמשך לשאלה שלי הנזילה עדיין לא תוקנה

והאיש מבטיח כל יום לתקן ולעשות משהו ולא עושה. התקשרתי לחברת הביטוח של המשכנתא והם אומרים כי מי שאצלו הנזילה הוא חייב להזמין אותם ולא אנחנו. הבן אדם הזה מסרב.גם אין לו ביטוח משכנתא מאיזשהו סיבה!הנקודה שגם אם אני רוצה לתבוע אני חייב חוות דעת מקצועית של מישהו וראיות לא יכול לתבוע סתם ככה לא? וחברת ביטוח מסרבת לשלוח לי שמאי או אינסטלטור או איך שזה נקרא. נראה שאין למי לפנות.לא יודעים מה לעשות כאן.

למעלה