נזיר מג'אלּי על דברי ציפי לבני

נזיר מג'אלּי על דברי ציפי לבני

התקווה שבדבריה ? גם מג'אלי לא פירש את דבריה כקריאה לטרנספר אלא כאפשרות שמדינת פלסטין תהווה מקור הזדהות לאומי לפלסטינים אזרחי ישראל, בלי שיצטרכו לוותר על אזרחותם השווה בארץ.

והעמדה ההפוכה

עו"ד ג'וואד בולס קורא לפלסטינים אזרחי ישראלים למצוא דרכים להגן על עצמם כדי לשרוד, מול התכנית לטרנספר.

../images/Emo130.gifבית חנינא - שכונה של מפוצצים. בולשיט

אני מכיר וקניתי בכל מכולת ומכולת שם, לא פלסטינים ולא נעליים ואת המרצדסים הם שמים בתוך הוילות, שלא ישחק אותה, אותו עו"ד "בוולוס משהו" - על הפלסטיני המסכן שגר בפאקינג וילה המפוארת שלו בבית חנינא ויש לו מתחת לבית מכולת, יאללללה שקרן וצבוע הלוואי ולמסכנים מתושבי פסגת זאב היה כסף לקנות פיסת אדמה אפרורית מבית חנינא. או שאני אצלם תמונה איך נראים הבתים שלהם שמה??

אני חושב שהיא לא התכוונה לטרנספר

אני הבנתי את דבריה שהיא מצפה שמדינת פלסטין העצמאית תהיה מקור הזדהות לאומי לפלסטינים אזרחי ישראל. אבל החבר שלי למשל גם-כן הבין את דבריה כמו שבולס הבין... חבל מאד שהיא לא הוציאה הבהרה בעניין.

מוחמד5

New member
חסרי אונים

לבני מבוהלת מאתנו ובצדק, היא רואה איך התקדמנו בחיים, היא רואה איך אנו מצליחים לרכוש השכלה על אף הקשייים, אך אנו מצליחים לשרוד על אף כל הצעדים\חוקים\התיחסות הגזענית והאפליה. היא רואה אך אנו מצליחים להלחם בממסד, להלחם באותו הנשק שהממסד נלחם בו כנגד המיעוט. היא מבינה שלא ניתן להכניע את המיעוט הערבי הפלשתיני, היא הבינה שלא ניתן לצרוב את התודעה שלו, ולכן היא מצאה פתרון פשוט ונוח, אם אנו לא יכולים עליהם בואו ונעיף אותם מכאן. היא לא יודעת אולי ,או אולי היא מדחיקה אותו , העובדה שהרעיון שלה לא חדש , זהו רעיון ישן של פשיסטים שחלקם לא בין החיים. רעיון שלעולם לא יתממש.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שמתי לב יש לך מצבי רוח, מדינה פעם אתה כותב קיצוני, ומדי פעם אתה כותב קיצוני פחות הפעם זה היה מהראשון כן יש לה בעיה שרכשתם השכלה, אה אופס כנראה שכחת בזכות מי.

מוחמד5

New member
בטוח לא בזכותך.

הצלחתי בזכות עצמי ולא בזכות חסדיו של אף גוף.

טוב, תמשיך להאמין במה שאתה רוצה

כי זה מה שיפה בדמוקרטיה, אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה, דמוקרטיה ששכחתי מי הביא לפה..אפשר תזכורת?

קודם כל, למה להעתיק????

ב.תראו מי מדבר

לא מיבואני הנפט, זה בטוח../images/Emo8.gif

אחלה שהצלחת בזכות עצמך אני מאמין לך, גם אני הצלחתי בזכות עצמי והיום אני לא שכיר תודה לאל, רק שאני בניגוד אליך מעריך את המדינה שנתנה לי את התנאים והכלים ללמוד ולהתפתח. רק אל תגיד לי מוחמד שאתה עובד ברשות הפלסטינית, או בשטחי A B, מי משלם לך משכורת? אם לא איזו חברה "ציונית"?

mike00

New member
ליבני מבוהלת "ממכם"?../images/Emo6.gif

נתת "לכם" הרבה קרדיט מוחה....מה גם שזה נשמע כאילו אתה מרגיש "נחות"..... חוץ מזה,אתה בטוח שאתה ושאר גולשי הפורום הערבים ישראלים הנחמדים[כן,גם אלה שעם דיעותיהם אני לא מסכים] רוצים להיות חלק "ממכם"?? אתה מרגיש בנוח להיכלל באותה קבוצה עם חברי הכנסת הערבים,שארהנהגת ערביי ישראל,ראאד סאלח,מחבלים ערבים ישראלים או אפילו השישייה מהמשולש שאנסה את הילדות בנות ה-16? ולסיום,ליבני לא דיברה על ההתקדמות שלכם בחיים,היא בסך הכל הביאה פתרון הולם לבעיה של ערביי ישראל... חבל שאתה מצליח לראות שחור אפילו בדבר הכי מואר שיש.....באמת חבל מוחה...

מוחמד5

New member
מה הקשר לאנסים !!

מה הסלט הזה !!! לשמחתי עדיין לא ביקרו אותי רגשי הנחיתות. אני נהנה להרגיש בחברת אנשים שיש להם תרבות דיון המבוססת על עובדות ולא על ססמאות ודמגוגיה .

mike00

New member
דווקא לי זה נשמע כאילו אתה כן מרגיש ככה

"לבני מבוהלת מאתנו ובצדק, היא רואה איך התקדמנו בחיים, היא רואה איך אנו מצליחים לרכוש השכלה על אף הקשייים, אך אנו מצליחים לשרוד על אף כל הצעדים\חוקים\התיחסות הגזענית והאפליה. היא רואה אך אנו מצליחים להלחם בממסד, להלחם באותו הנשק שהממסד נלחם בו כנגד המיעוט." לי זה נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע ולחזק את עצמך,אם לא היית מרגיש ככה לא היית צריך את החיזוק הזה.

שתי המאמרים קיצוניים מדי

אחד פירש את דבריה יותר מדי לשמאל ואחד הרבה יותר מדי לימין כשהיא בעצם אמרה כולה דבר מאוד פשוט, זה יהיה הפתרון הלאומי של הפלשתנאים, ואחרי שהם מקבלים מדינה אין להם זכות לדרוש מדינה נוספת או כמו שכמה ערבים דורשים אוטונומיה וכדומה וקראתי רק את המאמר הראשון כי אין לי כוח לקרוא עוד מאמר של שונא ישראל פנאט ובראשון הוא אמר כמו שיהודי ארצות הברית מזדהים עם סמלי היהודים אז הפלשתנאים יזדהו עם סמלי הפלשתנאים גם בישראל דבר טיפשי מאוד עם מה היהודים בארצות הברית מזדהים.. עם מגן דויד? זה אחד הסמלים של הדת היהודית.. ואני אבין מאוד אם לאמרקאים תהיה בעיה עם יהודים שגרים בארצות והברית שנאמנים לישראל יותר משהם נאמנים לארצות הברית.. ויהודים שלא יעמדו באמנון של ארצות הברית אלא בתקווה כמו שאני גם אבין שאם יהודי יגור בפלשתין יהיה להם בעיה עם זה שהוא לא יעמוד בהמנון גם אם הוא מדבר רק על פלשתינים ואני בטוח שהוא ידבר וכמו יהודי ארצות הברית אתה לא תראה כמעט ישראלים שיהיה להם בעיה עם פלשתיני שמזדהה עם דגלי האיסלאם\נצרות אבל בהחלט תהיה בעיה אם הם לא יהיו נאמנים למדינה ולא יעמדו בהמנון וכו' וכו'

למעלה