נזיר מג'אלּי על דברי ציפי לבני

מוחה מה אתה מתקן את ריספקטה היהודי בדקדוק!

שכחת מי הביא את ההשכלה לפלסטין?
חחחח הדברים האלה הכי גומרים אותי, לראות ישראלי שלא יודע בכלל מה היה פה לפני, לא יודע העיתונים וכתבי העת שיצאו בפלסטין לפני הציונות, שאשקרא מדבר כמו קולוניאליסט מהזן הישן כמו קיפלינג, אלה שחושבים שהם הביאו את האור ואת ההשכלה ושבעצם הם פשוט "עשו טובה" לילידים שהם כבשו את ארצם
אולי במקום לספר סיפורים על החינוך שהם הביאו לפלסטינים, שיסתפקו בדבר צנוע- לתת לסטודנטים הפלסטינים ללמוד חופשית באוניברסיטאות שלהם, בלי למנוע מהם חופש תנועה.

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif

פלשתין !! מעולם לא היה כזה דבר ... למנוע השכלה מאנשים זה כמו למנוע מהם אויר לנשמה.

../images/Emo4.gif

ואו מוחמד הצלחת למצוא טעות לישונית כל הכבוד, נו באמת תעשה טובה..עזוב את זה שעל הבוקר אני בקושי מסתכל על המחשב בכלל.. אה סליחה צודק, הייתה פה ממש אימפריה, בטח שלא חיו מחקלאות ושחיו ברמה של ימי הביניים כמו שקורה עדיין ברוב מדינות ערב בוא נגיד ככה לא צריך להיות גאון 22 מדינות ערביות? להבדיל פחות איזה 3 מהם, רובן משטרים אפליה, חלקן מלכויות, עוד משהו חביב מימי הביינים חלקן השני דיקטטוריות ומשטרים כפופים לאסלאם חלק לאיסאלם הקיצוני.. וכו' וכו', וזה למרות הכמויות הנפט אדירות, תאמין לי תביא לנו פחות מרבע ממה שיש בעיראק כווית וכו' תראה מה יהיה פה :] וזה למרות שחלקם קיימים גם כמה מאות שנים לעומת זה 60 שנה של יהודים פה, שהדור הראשון היה מוכה זוועות , 60 שנה של מלחמות..כלי כמעט אף משאב טבע רציני ולמרות זאת שנת 2007, המשק הכי צומח במערב, דמוקרטיה לכל דבר למרות שאף דמוקרטיה אחרת בעולם לא צריכה להתמודד עם מה שאנחנו צריכים, תקציב ענק יחסית למדינה של 7 מיליון איש, וגם אחרי זה עודפי תקציב מקום 4 בחידושים בעולם מקום 5 בטכנולוגיות ועוד משהו ששכחתי וכו' וכו' וכו' וזה ממדינה שהתחילה עם כמה מאות אלפים ולמשך כל ה60 שנה הייתה במלחמות גדולות ובמלחמה קיומית מתמדת אגב, מרוב האי חופש תנועה שאנחנו עושים לסטודנטים הערבים גם מנענו מהם לעשות הפגנות אלפים ברחבי כל האובנריסטאות בארץ שצעקו שם קריאות אנטישמיות ועוד קריאות נגד ישראל ובעד פלסטין ובדרך גם דפקו מכות ליהודי.. ולילידים, אה שכחתי שלפיך זה בעצם כל מי שנולד בארץ

THE WIZARD 55

New member
אני חזרתי וקראתי מספר פעמים

את דבריה.. היה משפט מאוד בעייתי בעיניי.. נראה לי שבכוונה המשפט עוטה ערפל..

למעלה