נזכרתי לשאול...

Nokia Fan

New member
נזכרתי לשאול...

כשאני עושה חיפוש רשת ידני במכשיר הוא מראה לי את רשת אורנג´, ועוד רשת שנקראת IL 02. מישהו יודע מה הרשת הזאת? היתכן שזו הרשת החדשה של סלקום? ירון

3310 4ever

New member
יפה יפה...סלקום חודרים לי למכשיר!

סתם... סחתן לסלקום! אבל מה זה השם הזה IL 02? הוא יוחלף? ואם כבר יש את הרשת...למה לא מתחילים להשתמש בה? ולמה כשאני מנסה לבחור בה בתור רשת מקומית המכשיר אומר לי "אין גישה"? האם זה ישתנה בעתיד? [עכשיו אני ממש מרגיש כמו מורה...לא להעתיק!]

Nokia Fan

New member
אין גישה

ברור שזה ישתנה! ...ברגע שתכניס למכשיר סים של סלקום... ירון

idan3k

New member
אצלי זה לא חסום... מוזר...

אני משנה רשת וזה עושה לי רושם ואז נרשם יש לזה יתרון כלשהו אם אני מעביר ככה לסלקום? שיחה לסלקום עולה לי כמו שיחה בתוך הרשת? איך זה עובד בכלל כל הקטע הזה???

wiz

New member
אריאלה...

יש לי מכשיר שעובד בתדרים של 900 ו-1800 מגה-הרץ. חשבתי שהרשת של סלקום תפעל ב-1900MHZ, אבל אני בכל זאת קולט אותה... יש סיכוי שבעתיד אני אוכל להכניס סים של סלקום ולהתחבר לרשת של סלקום, גם עם המכשיר שלי ? wiz

m e i r

New member
סלקום תעבוד ב1800 בGSM

ברוב העולם בGSM עובדים בתדרי 900 וכשיש צורך בעוד מקום, מוסיפים 1800. בישראל, orange עובדת ב900, ובקרוב גם ב1800, וסלקום תעבוד ב1800 בלבד. 1900 בGSM זה תדר שעובד בארה"ב ובדרום אמריקה. לא צפוי להיות בישראל GSM 1900. אגב, מי שעושה חיפוש ידני יכול למצוא גם את רשת JAWWAL הפלסטינית.

eranavni

New member
אז אם יש לי מכשיר שעובד על

1800 הוא יעבוד גם בסלקום? נ.ב יש לי 3310 על מה הוא עובד?
רן,,
בני

m e i r

New member
כן באופן עקרוני

המכשיר 3310 עובד על 900 ועל 1800. הוא יכול לעבוד על סלקוץ אבל כנראה שהמכשיר חסום לסים זר, כלומר סים שאינו של orange. כדי לפתוח אתה צריך לפנות לחברה.

eranavni

New member
אז אם אני יגיד להם שאני טס לחיות

בח"ול למשל ואני רוצה קו מקומי שם עם כרטיס סים מקומי משם אז הם יפתחו לי אותו?

m e i r

New member
אתה לא צריך לספר להם סיפורים

תגיד להם שאתה רוצה לפתוח את הקו לסים זר, זה ממש לא ישנה להם אם אתה טס לחו"ל או משתמש ברשת אחרת פה. אגב, זה כרוך בתשלום, בכל מקרה.

eranavni

New member
כמה?

ואם אני פותח אותו אז זה יאפשר לי להשתמש גם ברשת סלקום?

m e i r

New member
תתקשר אליהם

ואני חושב שכן, זה יפעל בסלקום, אבל תצטרך לשאול בסלקום ליתר ביטחון, וכן תצטרך סים של סלקום.

eranavni

New member
ואם כבר באותו נושא

יש לי גם מוטורולה טיימפורט שקולט למעלה מ 100 רשתות ( כן 100 ) של מה הרשתות הלאה למה הם טובות הרי בין כה וכה אי אפשר להתמש איתם נ.ב הוא קולט את GSM של גרמניה ואנגליה גם

m e i r

New member
הוא לא קולט, לא מפה לפחות

יש לי למשל 514 של סמסונג ויש שם רשימה של הרבה רשתות בעולם- ככה אתה יכול להגדיר רשתות מועדפות וכשתגיע למקום בו יש הרבה מבחר, המכשיר יבחר אוטומטית בבחירת המועדפת.

למעלה