נזכרתי לשאול...

1אריאלה

New member
כן

אבל אני לא יכולה להתחייב על תאריך, כמו כן במידה והמכשיר שלך חסום לסים זר, תאלץ לבקש מאורנג´ לפתוח לך אותו (בתשלום)

wiz

New member
המכשיר שלי אינו חסום

מכיוון שנקנה בחו"ל, והוא פועל גם בארץ, עם סים של אורנג´... בקשר לסלקום - האם תהיה אפשרות לקנות סים בנפרד, עם מסלול טוקמן או משהו דומה ? wiz

idan3k

New member
יש גם IL 77... מזה?

אצלי (סמסונג 514) יש 425 במקום IL ויש גם 77, מזה?

geostant

New member
עיזה קטעים לי יש רשת אחרת לגמרי

ORANGE ו....... (תופים) JAWWAL מה זה רשת ערבית מקומית ??? חחחח אני לא צוחק זה מה שרשום לי כשאני עושה MANUAL אני הולך לראות מה זה רושם ב-6210

geostant

New member
עיזה קטעים (ממה מממה מממה )

ב-6210 רשום ORANGE JAWWAL IL 02 3 רשתות... שיא חדש
יש מצב שיש פה רשת פיראטית ???

גם אני ראיתי ג´אואל

6210 אולי לפלשתינאים יש רשת משלהם? רשת שלא אכפת לה שהטלפונים שלה מתפוצצים?

geostant

New member
אם אני לא טועה (תתקנו אותי אם כן)..

פלאפון מספקת לפלשתינאים את שירות הרשת ולא אורנג´. ככה שזה CDMA ולא GSM.

אני לא בטוח יכול להיות ששנינו טועי

ם אבל יכול להיות שגם אורנג וגם פלאפון ואולי אפילו סלקום זו מדינה חופשית אתה יודע כל אחד יכול ללכת ולקנות מכשיר אני זוכר שהייתי פעם במוסך באשדוד והיה שם אחד מבני דודינו (לא מצאתי שם פולטיקלי קורקט יותר טוב) והיה לו מכשיר נוקיה 61 אבל מהממש ממש ישנים כאלו עם מסך מוזר ופומית מוזרה, אם מישהו היה במרכז של יורוקום בתל אביב, אז יש להם כזה ענקי תלוי מעל השולחן קיצ קיצ שאלתי אותו איזה טלפון זה היום ברור לי שזה היה GSM אבל הוא אמר לי מוטורולה וכתוב על זה נוקיה!!! לא משנה ignorance is a bliss

AndreyS

New member
יש...

חברה סלולארית פלשתינאית (059) Pal-Tel - Palestinian Telecommunicatons.

AndreyS

New member
תיקונים....

Pal-tel היא משהו כמו בזק פלסטיני. חברת הסלולאר שלהם עובדת בGSM וקוראים לה Jawwal. גם לה יש אתר אפילו שניים אחד מפנה לשני, ושניהם לא יעילים במיוחד... www.pal-cell.com www.myjawwal.com

AndreyS

New member
תמונה...

הוצאתי את זה מקבוצה בYAHOO שנקראת JAWWAL ושייכת לקטגורית תקשורת סלולארית...

phingy

New member
היה פה פעם דיון על הGSMים שנקלטים

JAWWAL זה הפלשתינים נדמה לי והיו כמה שסיפרו שבצפון הם קולטים GSM לבנוני ועוד...

AndreyS

New member
כן צודק נסחפתי קצת...

אורנג´: 425-01 ואדב כרגע שמתי לב... ג´אוואל 425-05

צלצלן

New member
הסברים

425 - ישראל 01 - אורנג´ 02 - סלקום אם מופיע IL02 זה אומר שמדובר במכשיר שנרכש לפני שסלקום התחילו עם ה GSM ואז אין לו במאגר המידע את השם של סלקום. צ.

למעלה