נזקי רטיבות

googooloo777

New member
נזקי רטיבות

בדירה שרכשתי לא מזמן יש סימני רטיבות קשים ונזילות מים מדירה שמעלי,,, אומנם כרגע הם נראים יבשים אבל אין ודעות שאין רטיבות פעילה ואיתכן יש רטיבות מוסתרת,
שוכרים של הדירה מעלי נוהגים לשטוף את הריצפה בשפיכת מים בריצפה,,,כל הפעולה ניקיון נמשך כשעתיים! ומים מלוכלכים נשפחים ממרפסת סגורה שלהם בחצר שבטאבו משותף שלי ודייר אחר,. יש סבירות גבוהה שחלק ממים שנשארים בריצפות חודרים בתוך התקרה שלי באופן קבוע - פעולה זו במעשה גורמת לרטיבות סמוייה מתמשכת שגם גורמת נזק גדול בגוף הבניין גם בטיח בדירה שלי וגם ריח רטיבות גורמת לעוגמת נפש ומחלות ריאות אצלי. וגם אי נעימות בשימוש בחדרים בצורה זו!
בפנייה לבעל הדירה הוא מסרב לקבל טענות שלי ושוכרים עובדים זרים מהודו שגרים שמה ממשיכים בשיטה פסולה שפיכת מים בריצפות,,,
איך אפשר למנוע את הפעולה ?
האם ניתן לאסור עליהם שפיכת מים מלוכלכים של דירה ממרפסת סגורה בתוך חצר פרטי בבית משותף?
איך אפשר לחייב בעל דירה לבצע בדיקות רטיבות בתקרה שלי על חשבונו שאין עוד נזילות מים מצינורות?
האם ניתן לתבוע את בעל דירה ולדרוש תיקון טיח תקרות ועוגמת נפש!
נ,ב, דירה מעלי חולקה ל-3 דירות, האם תלונה בעירייה תועיל להחזרת הדירה לקדמותו ומה פרוסדורה?

תשובות

האם ניתן לאסור עליהם שפיכת מים מלוכלכים של דירה ממרפסת סגורה בתוך חצר פרטי בבית משותף? - ועד הבית יכול לדרוש זאת.
איך אפשר לחייב בעל דירה לבצע בדיקות רטיבות בתקרה שלי על חשבונו שאין עוד נזילות מים מצינורות? - לבקש יפה. ואם לא עוזר אז במסגרת תביעה בבימ"ש צריך לבקש צו.
האם ניתן לתבוע את בעל דירה ולדרוש תיקון טיח תקרות ועוגמת נפש! - ניתן לתבוע את בעל הדירה שמעליך.
נ,ב, דירה מעלי חולקה ל-3 דירות, האם תלונה בעירייה תועיל להחזרת הדירה לקדמותו ומה פרוסדורה? - אולי...

למעלה