נחום ברנע,המוסף לשבת,ידיעות אחרונות

mean girl 16

New member
מה אתה צוחק? זה בשיא הרצינות

כך נעשה תמיד. אתה רוצה לפשפש בארכיונים ולראות? זוכר שסיפרתי לך על הסקרים של גאוקטוגרפיה? זה הנוהל בדרך כלל.

mean girl 16

New member
חחחחח

אבל מה אני אשלח? אין לי הסרטה
הם גם לא היו אומרים, כי הם חלק מהתקשורת וחלק מזה.

mean girl 16

New member
צריך גם להבין

שהסקרים האמיתיים נעשים למען התקשורת, ואנו לא זוכים לראותם. תראה לי פעם החדש שהסקרים היו אפילו קרובים לדיוק.

bhnadav

New member
הסקרים משקפים מגמות.

נכונות הסקרים לא נמדדת אם קדימה תקבל 41 ולא 45, אלא במגמות שניתן לראות בקרב הציבור. כלומר - מהבחינה הכללית אצל איזו מפלגה טמון הרוב, ולאיזה כיוון הולכים השינויים ביחס לזמן בו נערך הסקר.

mean girl 16

New member
אבל ראינו תמיד..

כמה שזה היה כל כך קרוב למציאות. אם לתת דוגמא נרחצת- הסקרים לא הראו אפילו קרב צמוד בין נתניהו לפרס, או בין פרס לבגין, אלא ניצחון חד משמעי.

mean girl 16

New member
אבל..

זה ממש לא קשור לפרס, זה קשור לעובדה שהמכונים למיניהם מעוותים את המציאות.

mean girl 16

New member
אבל מה זה אומר?

כלום חוץ מזה שעם פרס הקצינו במיוחד, ושהוא היה מועמד ליותר מדי דברים. אז זה קרה לו הרבה.

mean girl 16

New member
שים לב.

כתבה מאוד נכונה. אבל זה לא חידוש של עכשיו, זה מאז ומעולם היה ככה.

bhnadav

New member
חחח...

קשה לי להאמין שזה כך, ואני לא אלך להאמין לכל איזה פרופ' למדעי המדינה. אני מניח שאם הדברים היו באמת כה קיצוניים, היינו רואים - ולו פרסום אחד - שיראה לציבור את המניפולציה שמאחורי כל הסקרים.

mean girl 16

New member
אבל לא נראה.

כי התקשורת כולה מגוייסת לכך. התקשורת מאז ומעולם הייתה מגוייסת לשמאל בצורה קיצונית.

תקראי את המלים הקטנות...

"הסקר נערך בשבוע האבל על מות רה"מ יצחק רבין" שבוע האבל!!! לפני הפיגוע הגדולים של 96 לפני ענבי זעם שבוע לאחר שרצחו את ראש הממשלה. מה ציפית?

למעלה