נחושה לחזור לגיזרה הישנה

אין ספק שההנקה עוזרת

ושורפת הרבה קלוריות ולכן יכולתי לאכול בצורה סבירה ביותר (ולא להרעיב את עצמי) ועדיין לרדת. פשוט היינו צריכים למצוא את האיזון שבו כמות הקלוריות לא תפגע בכמות החלב, ועדיין אוכל להניק. ממש מעניינת אותי הדיאטה של חרמון שאתן מדברות עליה. מישהו יכול לפרט קצת על זה? ואני מסכימה עם גאיה - כשיש מסגרת, זה מאוד עוזר למוטיבציה ויורדים יותר מהר ובקלות. בהצלחה.

../images/Emo45.gif תומכת בכל מילה

אני לא עשיתי דיאטה אחרי ההריון, אלא רק התחלתי להשגיח על האוכל שנכנס לפה שלי. התחלתי לצמצם ממתקים, ולהקפיד על ארוחות מסודרות. לא ירדתי מיד, אבל אחרי שנה הורדתי את כל הק"ג של ההריון וגםם עוד כמה ק"ג עודפים שהתישבו עלי עוד מלפני ההריון. בסה"כ בשנה וחודשיים הורדתי כ- 10 ק"ג. בלי דיאטה מסודרת, ובלי להרעיב את עצמי. רק קצת משמעת עצמית.

נירית - דיאטה אינה הרעבה עצמית

אני בהחלט מתכוונת לדיאטה מקצועית ושקולה ללא הרעבה עצמית. עם קצת הדרכה מקצועית אולי יכולת להשיל ק"ג מיותרים מהר יותר. בכל אופן כל הכבוד על ההתמדה. גאיה

בכל הדיאטות שניסיתי גוועתי ברעב

וזה תמיד מה שגרם לי להתעאש ולוותר על הדיאטה. אז החלטתי לא לעשות "דיאטה", אלא רק לשמור על עצמי, וזה דווקא עבד. לא התכוותי שבאופן כללי דיאטות הן הרעבה, אלא רק לתחושה האישית שלי.

dana29

New member
הבעיה העיקרית שלי היא לא תאבון אלא

שאני די משתעממת, למרות העונג שלהיות בבית עם מור והיתרונות בכך, הדרך למטבח התקצרה...והיסורים יחד עם זה....

שירי ל

New member
אני ממליצה בחום על שומרי משקל

יש להם שיטה שכוללת המון אוכל, וקבוצות התמיכה שלהן מאוד עוזרות (לי בכל אופן)

popo11

New member
../images/Emo104.gif ספינינג = עינוי

טוב, לפחות בעיני. תדמייני, חדר מלא אופניים שלא נוסעות לשום מקום, מלא אנשים מזיעים על האופניים ועוד אחד/אחת רזה חטוב/ה וקריר/ה על האופניים האחרונים עסוק בלשאוג על כל השאר שהם לא מדוושים מספיק מהר. ככה שעה. רק מלראות אותם את נעשית עייפה. אבל, המכורים אומרים שזה שורף קלוריות בצורה מדהימה ושווה כל רגע.

מסגרת תומכת

אני בעד מסגרת תומכת. באופן אישי, נראה לי שאסתפק בדיאטנית שאצטרך לתת לה דוח מדי פעם. בכלן אופן שמחה לראות שיש נשים רבות שלקחו עצמן בידיים והשילו ק"ג מיותרים!

נילי3

New member
מכשיר הליכה

הרבה הרבה לפני ההריון הכנתי את בעלי שלאישה מגיעה מתנה ענקית מהבעל ללידה (חברה שלי למשל קיבלה ג´יפ ואת הסיפור הזה בעלי שמע כמה מאות פעמים...)אז כסף לג´יפ אין לנו אבל ביקשתי ממנו מכשיר הליכה. מושלם לתקופה זו של חיי (חופשת לידה), ממוקם מול הטלביזיה והמזגן. מספיק לתפוס פעם ביום יומיים חצי שעה שבתי ישנה. עד כאן הרעיון, לגבי הביצוע? המכשיר יגיע רק עוד שבוע הביתה אז נורא קל לי להמליץ בנתיים......

יונית ש

New member
אצלי הוא פשוט עוד רהיט בבית

מה לעשות
שהילדה ערה אי אפשר ללכת כי היא עוד קטנה (11 חודשים) ולא מעסיקה את עצמה וחס וחלילה שתכניס את הידיים הקטנות שלה איפה שהוא שלא צריך שהמכשיר עובד
. ושהילדה ישנה אז המכשיר עושה רעש והיא מתעוררת
. אז אולי רק לכשתגדל או שתלך לגן יהיה המכשיר רלוונטי. לבנתיים יש עוד מקום להוריד ממנו את האבק.. מקווה שאצלך יהיה למכשיר יותר שימוש

חן123

New member
גאיה, אני מחפשת פרטנרית לדיאטה

(יותר כיף), רוצה? לי יש הרבה יותר עודפים...

טוויטי

New member
האם מותר לי גם לומר משהו בנדון?

שלום לכולן! קוראים לי יעל אני עדיין לא אימא לצערי.אני אהיה בעתיד אבל זה עוד רחוק ממני כי אני רק בצבא עכשיו.טוב אז אם אתן רוצות המלצה טובה.אני יכולה להמליץ לכן על סטודיו C יש שם קורס לנשים אחרי הלידה ועד כמה שידוע לי אפשר גם לקבל יעוץ אצל דיאטנית בסניף.אני הייתי אצל דיאטנית שלהם וירדתי יפה אבל לצערי הפסקתי לא בגללי בגלל ההורים שלי כלומר יש כרגע סדר עדיפויות אחר בתשלומים.הידע שלי על הקורס הוא כי עבדתי כבייביסיטר בקורס. אגב גם אני בנושא הדיאטות.מעלה ומורידה.וקשה לי לשמור.אשמח לקבל טיפים. בברכה ותהנו מהילדים שלכן כמה שאפשר.יעל

קודם כל אני ממש שמחה ../images/Emo8.gif

לקרוא שאני לא היחידה עם עודפים מהלידה (למרות שזה די ברור...). הבעיה הכי גדולה שלי זה שהרבה חברות שלי שילדו, נראות כאילו הן בנות 16 שמעולם לא ילדו. ממש "ברביות". העיניים יוצאות מקנאה. אז כמובן שהן עושות כושר ולא אוכלות כלום, אבל זה לא בדיוק מעודד משהי שאוהבת לאכול...
המלצה שלי, למי שאין לה זמן לעשות כושר - בימים יפים לצאת מהבית כמה שיותר, לטייל, להיות עם חברות, להעסיק את עצמך - אבל לא בבית, כי בבית תמיד המטבח נמצא שם...

../images/Emo104.gif גאיה-על מה את מדברת?! אתן לא

יודעות איזה חתיכה היא! לא רואים עליה שהיא אחרי לידה. גאיה-מהיכן את רוצה להוריד, בדיוק? אבל אחרי הקומפלימנטים, אני יודעת שזה עניים של הרגשה. מקווה שתמצאי את הדיאטה הטובה, שתאפשר לך גם לאכול בפגישות שלנו דברים טובים ולא רק חסות.
לך ולזיוש´, סיגל של שגיא

למעלה