נחל ארבל - מי מכיר

imeilik

New member
נחל ארבל - מי מכיר ../images/Emo101.gif

המסלול מצויר במפה המצורפת, מפה מפורטת יותר (1.5M) בקישור הרעיון הוא להתחיל במגדל לעלות דרך נחל צלמון, חירבת מימלח, שמורת הר הקוץ, תצפית לבקעת בית נטופה מליד עילבון, חירבת עמודים, נחל ארבל עד למיגדל. בדרך אופציה לביקור בנבי שועייב (מעקף של 7 ק"מ) כל מידע לגבי עבירות, קיומן של הדרכים המסומנות במפה, הערכת זמנים וכו יתקבל בברכה

imeilik

New member
הקפצה ../images/Emo53.gif

איך תוך שעתיים הועפתי לתחתית הדף ????

המלצה למסלול בגליל התחתון

"במסע אחר" גליון מטיילים מספטמבר 2002 כתבתי על מסלול מאוד נחמד לא רחוק מהאיזור שאתה שואל לגביו. אם אין לך איך לשים את היד על גליון זה אוכל לתת עוד פרטים. נעם

imeilik

New member
אשמח לכל מידע

בעיקר לגבי העליה בנחל צלמון, חירבת מימלח ושמורת הר הקוץ תודה

המלצה

מסלול נהדר שאני מכיר טוב: בראשי תיבות המסלול הולך כך- ממצפה נטופה למגדל התצפית משם על רכס תורען. יורדים לבקעת בית נטופה ועולים להר עצמון. בחורבות יודפת אפשר להשאיר רכב או להאריך את המסלול עד הררית ומשם לרדת לבקעה ולעלות חזרה למצפה נטופה. כל זה טוב ויפה אבל לפי מה שראיתי אתמול. חלק מהבקעה עוד מוצף מים מהחורף כך שאני לא בטוח שהמסלול ישים כרגע.

alonaski

New member
נעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ברוך השב!

!!!! א. גם אני רוצה מידע על המסלול הזה שפרסמת!!! ב. ספר חוויות על הטיול שהדרכת בטורקיה!!! תכניס קצת תמונות שנוכל לשטוף ת'עיניים ולהגיר ריר!!!...
ומה שלומך ככה?

תורכיה

אני מאוד נהנתי, שבילים מדהימים! מלא מים עכשיו. אבל זה לא חוכמה בתור מי שבנה את המסלול. אני מקווה בקרוב להוציא עוד קבוצה לקצ'קר. יורם חן היה בטיול להרי הטאורוס ובקרוב יהיו תמונות חויות ואולי סירטונים. מתי את באה לאיזה גיחה לתורכיה? לגבי הכתבות שכתבתי במסע אחר, בקרוב אני אהפוך אותן גם לגירסת אינטרנט.

alonaski

New member
וואלה! הרי הטאורוס... - הקצה הצפוני

של השבר הסורי-אפריקאי (שמסתיים אחרי 7200 ק"מ בטנזניה באפריקה!) שתרם לנו את המקום הנמוך ביותר בעולם בארצנו הקטנטונת...!
הרי הקצ'קר זכורים לי מטיול רגלי שעשיתי כשסיימתי את התיכון ולפני הגיוס! נסעתי עם החבר שלי שהשתחרר בדיוק מהצבא. זוכרת שם כפר קטן בשם שנורא קשה להגות: צ'המלהמשהין - משהו כזה...
הוא עוד קיים שם?
באמת אזור מקסים ביופיו!!! ולא פחות ממנו - קו החוף המצוקי של הים השחור שצבעו ביום גשום היה אפרורי ומרשים ביותר!!...

aFish

New member
תפשתי אתכם!!!!!!

רוכבים על כביש.....איזו בושה. ועוד ליסוע עד תורכיה בשביל זה...

eOfer

New member
ילדים...איפה החמור ../images/Emo35.gif

כל הפותר נכונה, יגריל טורקי

alonaski

New member
מילא החמור, אבל הרוכב לידו...

נראה כאילו עוטפים את זרועו רצועות התפילין!!!

eOfer

New member
קוראים לזה 'Lizard Skin מגילין'

שילוב של תפילין ומגינים...מה לא עושים בשביל האמונה

eOfer

New member
האמת רואים סבל בתמונות ../images/Emo67.gif

סתתתתתתתתתתתתם !!!

aFish

New member
כולם עם מעילים.....

רק אורי חושב שהוא עוד במירון....

eOfer

New member
ונעם לקינוח-על רקע נוף מגעיל במיוחד

סתתתתתתתתתתתתתתתתתם

יורם חן

New member
עופר, די עם התמונות, זה ניראה כאילו

עשינו שם חיים והרי אתה לא רוצה לתת רושם מוטעה.......

בנדנת המזל

יורם כמו שאמרתי לא באנו ליהנות. בכל אופן התמונה שלי מאחור- "פסטורליה תורכית" מראה לי בפעם הראשונה שבנדנת המזל שלי באמת נראית מצ'וקמקת.

למעלה