נחל ארבל - מי מכיר

סחתיין על התמונות

איך היה ביום שלישי? יכול ליהיות ששבוע הבא אני אוכל להגיע. בשבת אני אהיה באירוע של כל אופן גולן. ושוב תודה על התמונות

eOfer

New member
היה כרגיל מצוין..אין חדש תחת הכרמים

של יוסף. תהיה בקשר..אגב, רוצה לארגן קבוצת Downhillers עם הקפצות 'דולומוש' ? דבר איתי

רכבנו שם בנחל ארבל

הקטע מחרבת עמודים בסינגל השחור בלתי רכיב בעליל - קטע הליכה בתוך סבך של קוצים שנראה כאילו מישהו עבר עם מסוק וסימן את הסמ"ש - קשה מאד אפילו ברגל לעבור מסימון אחד למישנהו - המלצה חמה רד מצומת עילבון לנחל ארבל. הירידה בארבל : הקטע הראשון רכיבה מהירה על דרך ג'יפים הקטע התחתון רכיבה נחמדה קצת טכנית עם מעברי מים - בתחילת הקטע תמצא בריכת מים מקורה עם מים צלולים וזכים - חובה להכנס - בהמשך המים בצבע רפש פרות אבל הנוף יפיפה והדרך לא קשה מידי. מצ"ב תמונה בבריכה הנ"ל. זה כל המידע שיש לי על המסלול.

איתי נ

New member
ועל הבריכה הוא רוצה לוותר !!!

העליה המסומנת לנבי שעיב (טיפוס אנכי מעל 200 מטר) עוקפת את הבריכה (באר מזגה על המפה).

imeilik

New member
חו"ח חו"ח

מחר אני אשלח מהעבודה תמונות של איך באר מיזגה נראתה בתחילת האביב

imeilik

New member
וכך נראה נחל ארבל

באותו יום בתחילת מרץ - האביב בשיאו

aFish

New member
התמונה הזאת = פאר היצירה ../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

חוץ מיוסי שקצת מסתיר את הנוף...
אכלת לי את הלב....חכה חכה פעם הבאה שאתה רוכב מאחורי...מקל בגלגלים אני מכניס לך. איזה יופי של דבר....! אז מה....גם נהניתם שם?

eOfer

New member
אהלן ! באמת בקשתי מיוסי לזוז עוד

קצת שמאלה...אבל אז הוא היה נעלם לא רק מהתמונה.. אפשר לומר במידה מוחלטת של וודאות: הייתה חוויה ג ד ו ל ה !!! נופים של סוף העולם, תוואי דרך משתנה עליות אינסופיות וירידות עוד יותר ואפילו מעט טכני. תוסיף לזה אוכל נהדר בטעם מקומי, טיול רגלי + שייט ראפטינג/קייקים מדליק ורטוב בנהר הקופרלו הרחב ומרובה הרפידים. הח'ברה שהיו אחד אחד וחשוב לא פחות - ארגון מדהים של נעם, שנתן ת'נשמה (ואפילו עמד על הראש) ולו בלבד שנהנה...אז כן, נהנינו מאד.

למעלה