נחשו מב?

dar dar5

New member
נחשו מב?../images/Emo182.gif

עוד שאלון!! והפעם ארוךאחושרמוטה!
מוכנים?
קצת בכללי
שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\\\\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\\\\לסביות\\\\ביסקסואלים:
האם את\\\\ה...
אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת:
כמה פעמים...
היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\\\\קיץ: בחדר:
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב:
האם את\\\\ה מאמין\\\\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\\\\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני?
דברים אהובים
שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב:
וסתם
מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\\\ה תסיים\\\\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

dar dar5

New member
נחשו מה**.. ועכשיו אני!../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

קצת בכללי
שם: דרי
פירסינג: אין
קעקועים: אין.. גובה: אין .. סתם- אין לי מושג מידת נעליים: 40
צבע שיער: ג'ינג'י
אחים/אחיות: 2 אחריות בת כמה את נראית: 12
[למרות שהגובה מוסיף] משקפיים?
גשר?
עבר פלילי:
. סתם
שפות: אנגלית, ערבית אילגת- ואני יכולה להגיד מה נשמע בעברית, אנגלית, פולנית, רומנית, ספרדית, רוסית וערבית
[שכחתי משהו?] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? בטן
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר בערך
האם...
את/ה דלוקה על מישהו:
את/ה רוצה לגור במקום אחר: לוידעת.. זה שאלה שצריך להעמיק עליה- ולכן אני אעבור לשאלה הבאה
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: תלוי את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים: ייפ.. אבל פוחדת לעלות ותוקעת את כולם
את/ה הייתם בחו"ל: כן.. יותר מדיי פעמים
אני מפונקת
בעד\\\\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: -אין דעה- להרוג אנשים: -תלוי מי
- עישון אצל בני עשרה: נגד!!!!
נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד!!!!
מערכת יחסים של הומואים\\\\לסביות\\\\ביסקסואלים: למה לא למה לא
האם את\\\\ה...
אי פעם בכית על בת: כן... אי פעם בכית על בן: לא שזכור לי
... אי פעם שיקרת:
לא.. נומה אי פעם נעצרת:
כמה פעמים...
היית מאוהבת: לא ממש ממש נשבר לך הלב: לא נראה לי שברת לבבות: מקווה שלא
השם שלך הופיע בעיתון: כן!!! ברמתון שלנו כל חודש
[השכונה] התחרטת על דברים שעשית: נו מן הסתם
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: זונע
סתם.. נו לוידעת ממתק: שוקולד
סרט מצויר: אד אדד ואדי!!!
קורנפלקס: שוקו שוגי נראה לי מסטיק: בזוקה!
צבע: אדום סגול.. לא סגורה על זה
יום בשבוע: חמישי בערב
היום הכי לא מועדף: ראשון
תכשיט: עגיל
חורף\\\\קיץ: חורף רולז!!!
בחדר: מחשב
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך:
ראה אותך בוכה:
הלכת איתו לסרט: פולקע! חברה שילי
צעק עליך: אמא בבוקר |מבויש| שלח לך מכתב: וואו.. אימייל נחשב?
האם את\\\\ה מאמין\\\\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה?
כמעט בכולן אהבה ממבט ראשון? ועוד איך! חיים שאחרי המוות? לא סגורה על עצמי
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא, אבל זה סתם כיף כל החברות!
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא יצא לי
הופעת בציבור בפיג'מה? כן.. פורים
בכית בסרט? או אה.. אני בוכה בכל סרט- גם בשרק היית על במה? כל שבועיים
חשבת שאת\\\\ה הולך למות? לא נראה לי.. אני דיי אופטימית וזה
נכשלת במקצוע? כה
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? לא! אני פמיניסטית!
דברים אהובים
שיר אהוב: linkin park- easier to run אוכל אהוב: קורטושקלאצ' תוכנית אהובה: וואוו.. לא יודעת ספורט אהוב: מתח תחביב: בגדול- גיטרה
ותאטרון
זמר/זמרת/להקה אהובים: linkin park!
עיתון אהוב:
וסתם
מה השעה עכשיו? 18:40 תפוח או בננה? בננה!
כחול או אדום? אדום
סתיו או אביב? סתיו! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\\\ה תסיים\\\\י את זה? להתחיל ללמוד למבחן מחר
איזה ארוחה אחרונה אכלת? קובה
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? אממ.. לוידעת רעש אחרון ששמעת? אמאבא מדברים ריח האחרון שהרחת? מטהר אוויר
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של הצפרדע המשוגעת.. אבל לא החרוש- אחד שונה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הכלבה שלי!
זהו? סיימתי?

limors2

Active member
קורטושקלאצ'?מה זה?../images/Emo12.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

limors2

Active member
תראו אותי,../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

אני צורח סתם פתאום
קצת בכללי שם: ליאורה פירסינג: לא
קעקועים: אני מתלבטת אם לעשות
גובה: 1.63 מ' מידת נעליים: 42 וחצי
אבל אני 41-42 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ו3 אחיות. וג'קי
בת כמה את נראית: פחות
הו שאלון בלשון נקבה
משקפיים? יאפ גשר? נופ עבר פלילי: נופ שפות: היברו אינגלית וכמה מילים בספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלמיני
האם... אולי! את/ה דלוקה על מישהו: על הדר מרקס
את/ה רוצה לגור במקום אחר: עם הדר מרקס
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: של הדר מרקס
את/ה רוצה עוד פירסינג: מי אמר שיש לי? |מגלגל| את/ה אוהבת רכבות הרים: אההא
את/ה הייתם בחו"ל: בגיל חודש... בעד\\\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא להרוג אנשים: למה לא עישון אצל בני עשרה: חלילה וחסה נסיעה במכונית אחרי ששתית: הדר מתלהבת וכיף לי
וחלילה וחסה
מערכת יחסים של הומואים\\\\לסביות\\\\ביסקסואלים: למה לא האם את\\\\ה... אולי אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא בפלילי כמה פעמים... עוד אצטרך ליפול לפני שאההה שכחתי היית מאוהבת: לא נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: מרקס
ממתק: במבה וקרמבו
אבל לא ביחד
סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: טריקס. ואני מוחה על השימוש במילה "קורנפלקס". קוראים לזה דגני בוקר
מסטיק: אורביט צבע: כתום זוהר יום בשבוע: שישישבת היום הכי לא מועדף: כולם. ראשון-רביעי יש הדר, וחמישי זה האחרון בשבוע תכשיט: לא חורף\\\\קיץ: קיץ
בחדר: הא? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ג'קי ראה אותך בוכה: ג'קי הלכת איתו לסרט: רחל צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: גלגלצ הביאו לי דיסק
האם את\\\\ה מאמין\\\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? אולי חיים שאחרי המוות? אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\\\\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? המון
הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: WHEN THE SUN GOES DOWN של ARTIC MONKEYS אוכל אהוב: בשר
תוכנית אהובה: זובי ספורט אהוב: אקסטרימי
תחביב: טלווזיה
זמר/זמרת/להקה אהובים: אוונסנס נייטוויש קלי קלארקון עיתון אהוב: אין וסתם מה השעה עכשיו? 20:41 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\\\ה תסיים\\\\י את זה? לסגוד להדר מרקס
איזה ארוחה אחרונה אכלת? ביסקוויטים
תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא כרגע
רעש אחרון ששמעת? דייויד גואטה במבטא צרפתי
ריח האחרון שהרחת? חמאה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? המון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? הדר

limors2

Active member
שדרנית מגלגלצ../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

שיש לי אליה אהבה אובססיבית במקצת

dar dar5

New member
אהההה../images/Emo182.gif

קראתי את זה Hadar Markes בטעות במקום Hadar Marks כן היא אחלה שדרנית

הדר מרקס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

חמודה ברדיו אבל נראית מפחיד.... ראית אותה בכלל?

limors2

Active member
למי אכפת איך../images/Emo99.gif../images/Emo197.gif../images/Emo54.gif

היא מושי מושלמת

b u s t e d

New member
פמפמפמ

קצת בכללי שם: מעין פירסינג:
.. אבל בא לי
קעקועים:
.. גובה: 1.76, או משהו כזה.. מידת נעליים: 39-40 צבע שיער: שטני |מגלגל| אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 20+
משקפיים? בתכלס צריכה, אבל אפעם לא שמה
גשר?
עבר פלילי:
שפות: עברית אנגלית, ספרדית- בערך, קצת ערבית ומתחילה ללמוד רוסית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? לא יודעת
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? יותר מדיי
האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא יודעת.. את/ה רוצה לגור במקום אחר:
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
את/ה רוצה עוד פירסינג:
את/ה אוהבת רכבות הרים:
.. אבל תלוי
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\\\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
אבל כן לגרום לנזק תמידי.. עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\\\\לסביות\\\\ביסקסואלים:
שיעשו מה שבא להם.. האם את\\\\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
.. בערך.. זה היה מצחיק
כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: אין לי מושג.. השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: 10000000000000000000000470 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: לא עולה לי עכשיו בראש
ממתק: טעמי
סרט מצויר: רובם
קורנפלקס: קראנץ'... מסטיק: אורביט בטעם תפוח! צבע: משתנה לפי מצב הרוח.. יום בשבוע: חמישי, אחרי בצפר. היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: לא אוהבת טכשיטים.. אולי שרשראות שקיבלתי מאנשים חשובים.. חורף\\\\קיץ: חורף
בחדר: הממ? מיטה! ומחשב
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני
ראה אותך בוכה: לא זוכרת.. אני בדר"כ בוכה לבד
צעק עליך: לא זוכרת.. אני מניחה שאיזה שהוא מורה
שלח לך מכתב: דנית
האם את\\\\ה מאמין\\\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לפעמים.. אבל דברים מטופשים כאלה כמו שאסור לפתוח מטריה בתוך בית וכזה.. אהבה ממבט ראשון?
. חיים שאחרי המוות?
|אולי| יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
.. אבל לא באופן כזה
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\\\\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע? בתעודה? לא. הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב: הרבה יותר מדיי.. אוכל אהוב: כרוב כבוש
.. ושניצל! תוכנית אהובה: מממ זוב"י וניקיטע.. אה! וחברים
ספורט אהוב: כדורשת? ממ... עדיף פשוט לשבת על ספה |פדלעה| תחביב: לא יודעת זמר/זמרת/להקה אהובים: הרבה.. עיתון אהוב:
וסתם מה השעה עכשיו? 21:26 תפוח או בננה? תפוח ובננה ביחד
כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? שניהם
.. סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\\\ה תסיים\\\\י את זה? אין לי שמץ איזה ארוחה אחרונה אכלת?קודם.. פשטדה של ספתא תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? המקלדת שלי.. ריח האחרון שהרחת? ריח של הגשם
.. בעצם- ריח של הפשטדה של סבתא איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לא זוכרת
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? כל כך הרבה אנשים

b u s t e d

New member
חחח עזבי.. זה בערך../images/Emo11.gif.. לא באמת../images/Emo3.gif

נתקעתי ממש במקרה בתוך ניידת בחלק של העצורים, ואנשים עברו ברחוב ועשו לי כזה "נונונו" עם הראש.. זה היה כל כך מצחיק
ושתביני- זה מקום קטן. כולם מכירים אותי.. זה היה פשוט מצחיק

shaniandjulian

New member
עונה!@!!!

קצת בכללי שם: שני פירסינג: אין וגם לא יהיה קעקועים: כנ"ל גובה: גמדה 1.55 מידת נעליים: 37 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות ואח בת כמה את נראית: 13 משקפיים? רק לקריאה גשר? כן עבר פלילי: כלום שפות:ספרדית(ארץ לידה)אנגלית עברית וקצת ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אין משהו מיוחד הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?אוי הרבה.....אף פה והכי את המשקפיים האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אולי.... את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:כן!!!! את/ה הייתם בחו"ל:כן!!! בעד\\\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן0אני וג'וליאן) חחח להרוג אנשים: לא!! עישון אצל בני עשרה: קוצים להרוג תעצמם שיהרגו נסיעה במכונית אחרי ששתית: רק אם רוצים למות מערכת יחסים של הומואים\\\\לסביות\\\\ביסקסואלים:בעעע דיסקסטינג האם את\\\\ה... אי פעם בכית על בת:לא מה אני גיי? אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת:מה? כמה פעמים... היית מאוהבת:כן נשבר לך הלב:לא שברת לבבות:לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית:כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:???? ממתק: קינדר בואנו יאמי סרט מצויר:לוני טונס קורנפלקס: כריות מסטיק: תות צבע: טורקיז יום בשבוע:שבת היום הכי לא מועדף: שלישי חמישי ראשון תכשיט: יהלום חורף\\\\קיץ: קיץ ברור!! בחדר: הרבה דברים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אח שלי שמתנחל אצלי בחדר ראה אותך בוכה: מממ לאדעת הלכת איתו לסרט: חברה שלי צעק עליך: ממוש שלי שלח לך מכתב:אפחד..... האם את\\\\ה מאמין\\\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן!!! יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לפעמים האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא.. הופעת בציבור בפיג'מה? שהלכתי למכולת חח בכית בסרט? מלא פעמים היית על במה? כן חשבת שאת\\\\ה הולך למות?במטוס שהיו כיסי אוויר נכשלת במקצוע?לא ....אני מקווה שגם לא אכשל הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? חס וחלילה דברים אהובים שיר אהוב:המון אבל בעיקר שיר ישן נושןthe power of love אוכל אהוב: וגלידה תוכנית אהובה:ניפ/טאק ומישוה שומר עליי ספורט אהוב:לראות טלוויזיה חח תחביב:לאכול זמר/זמרת/להקה אהובים:קלי קלרקסון עיתון אהוב:ראש1 וסתם מה השעה עכשיו? 21:53 תפוח או בננה?כלום כחול או אדום?שניהם סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\\\ה תסיים\\\\י את זה?לראות מישהו שומר עליי ולאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת?4 קבב וטונה של צ'יפס תיכון או אוניברסיטה? ???שניהם?? אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת? מהטלוויזיה ריח האחרון שהרחת?.......... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?של קלי קלרקסון because of you מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? את אח שלי הוא ישן והא כזה מאמי

קטרפי

New member
ייאיי ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 181 מידת נעליים: 45 צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: יותר מדיי בת כמה את נראית: לוידע משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: עברית אנגלית וג`יבריש הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כלום הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכול האם... את/ה דלוקה על מישהו: יאפ את/ה רוצה לגור במקום אחר: יאפ את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: רק אם היא לא נישארת וירטואלית את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ואני לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: יאפ את/ה הייתם בחו"ל: יאפ בעד\\\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לוידע להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\\\\לסביות\\\\ביסקסואלים: בעד האם את\\\\ה... אי פעם בכית על בת: יאפ אי פעם בכית על בן: לא ניראה לי אי פעם שיקרת: יאפ אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: עוד יותר הרבה שברת לבבות: 2 לפי מה שאמרו לי השם שלך הופיע בעיתון: עיתון של בצפר נחשב¿ התחרטת על דברים שעשית: כול הזמן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהבה, בלאט ממתק: שוקולד סרט מצויר: החרב הקסומה קורנפלקס: כריות וניל מסטיק: לוידע צבע: שחור יום בשבוע: שישישבת היום הכי לא מועדף: כולם תכשיט: שרשרת חורף\\\\קיץ: חורף בחדר: אה¿ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לוזוכר הלכת איתו לסרט: אח שלי צעק עליך: אימא שלח לך מכתב: לוזוכר האם את\\\\ה מאמין\\\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא להכניס אצבעות לשטקר אחרי מקלחת אהבה ממבט ראשון? לוידע חיים שאחרי המוות? לוידע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? יאפ היית על במה? כה =] חשבת שאת\\\\ה הולך למות? לא באמת נכשלת במקצוע? ברור הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא, אבל רצו רצית להיות המין השני? יאפ דברים אהובים שיר אהוב: זה משתנה אוכל אהוב: עוגיות! תוכנית אהובה: השבט וחברים ספורט אהוב: לישון תחביב: כתיבה זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ, פינק פלויד, גארבג`, אלג`יר, מוניקה עיתון אהוב: סופשבוע וסתם מה השעה עכשיו? 14:50 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\\\ה תסיים\\\\י את זה? להשתעמם איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים (בערך) תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? אבא שלי אוכל ריח האחרון שהרחת? שרוף איזה רינגטון יש לך בפלאפון? let it be מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מי שהיה לו כוח לקרוא את כול זה

למעלה