הייי אני חדשה!../images/Emo151.gif
זמן טוב למלא שאלון שכזה...! קצת בכללי שם: מיכל רוזן פירסינג: חור באוזן נחשב? קעקועים: אין גובה: 174 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום ככה אחים/אחיות: שני אחים גדולים. בת כמה את נראית: 16 אני מניחה... משקפיים? אין גשר? היה ל3 שנים בערך..עכשיו כבר לא חח.. עבר פלילי: חס וחסה! שפות: עברית ואנגלית...וג'יבריש! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני יודעת לבדר את עצמי! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני נפגעת מהר.. האם... את/ה דלוקה על מישהו: יש לי חבר כבר שנה ו4 חודשים, אני לא דלוקה עליו, יותר בכוון של...מאוהבת בו... את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי ברמת הגולן, או בלוס אנג'לס... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אין פה עניין של אמונה, אם אנשים מצליחים ליצור קשר מוצלח דרך המחשב מי אני שיתנגד? את/ה רוצה עוד פירסינג: לא ממש... את/ה אוהבת רכבות הרים: מ-א-ו-ד את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\\\\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם אוהבים אז בטח להרוג אנשים: רק אם זה מוצדק (לא) עישון אצל בני עשרה: אני לא אבל זה עניין של כל אחד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ממש לא מערכת יחסים של הומואים\\\\לסביות\\\\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף. האם את\\\\ה... אי פעם בכית על בת: אם היא הייתה ממש מכוערת. אי פעם בכית על בן: אמממ כן...הרבה...אבל הוא היה שווה את זה. אי פעם שיקרת: שקר לבן נחשב? אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם אחת (עדיין) נשבר לך הלב: אמממ בקטנה שברת לבבות: יכול להיות, מקווה שלא. השם שלך הופיע בעיתון: כן חח.. התחרטת על דברים שעשית: אמממ כן...אבל זה לא רציני. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ענין. ממתק: גומי בננה סרט מצויר: דיסני זה תמיד טוב קורנפלקס: קראנץ' מסטיק: אורביט צבע: טורקיז יפה... יום בשבוע: זה משתנה...בינתיים שבת חביב. היום הכי לא מועדף: יום שני מעפן. תכשיט: טבעת חורף\\\\קיץ: קיץ!!!!!!!! בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: שחר (חבר שלי) ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט: משפוחס צעק עליך: אף אחד לא צועק עלי. שלח לך מכתב: אמממ הבנק... האם את\\\\ה מאמין\\\\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא תודה. אהבה ממבט ראשון? אממ לא אהבה אבל משיכה שתוביל אולי לאהבה.. חיים שאחרי המוות? אממ לא יודעת. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא חח אבל זה כיף יש מלא סרטי אימה מצחיקים. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בטח שכן! אף פעם לא אמרתי את זה בלי להאמין בזה. הופעת בציבור בפיג'מה? כן בבצפר...התערבות..לכו תבינו... בכית בסרט? כן... היית על במה? בטח אני אוהבת לשחק ולומדת משחק! חשבת שאת\\\\ה הולך למות? אממ כל פעם שאני עושה אפצ'י, מרגישה סחרחורת קלה..אני היפוכונדרית בקיצור. נכשלת במקצוע? אממ שנה שעברה הייתי תלמידה מעפנה. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן לפעמים שחברים של חבר שלי נראו לי פעם מגניבים... דברים אהובים שיר אהוב: משתנה כל הזמן...בינתיים I'll catch you\the get up kids אוכל אהוב: חמין! תוכנית אהובה: ניפ\טאק (כמובן...) ספורט אהוב: זניס, חח סתם...אממ לשבת על הספה ולתפוס שומנים נחשב ספורט? תחביב: משחק, נגינה על פסנתר, שירה, ועוד כל מיני שטויות... זמר/זמרת/להקה אהובים: אממ אואזיס אחלה, פו פייטרס ממש אחלה, ויש עוד כמה נחמדים... עיתון אהוב: אממ בלייזר? וסתם מה השעה עכשיו? שתים ושש דקות תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\\\\ה תסיים\\\\י את זה? ילך לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? סנדוויץ בבצפר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לפעמים רעש אחרון ששמעת? חברה שלי פה מדברת בטלפון...זה נחשב? ריח האחרון שהרחת? בית שחי שלי? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סופר מריו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? סבא שלי חחח