נחשו מה קיבלתי מאחותי ששבה מלונדון!

ויימס

New member
לעזאזל, זה כל כך יפה...

גנב הזמן זה מוות ושמעתי ש"דואר עצבני" יהיה המשמר, כך שהתיאוריה שלך אינה כה ברת שררה כפי שנדמתה לפני 13 שעות בערך (ו-11 דקות).

Rincewind

New member
גנב הזמן?

גנב הזמן לא מתמקד במוות בכלל. הוא מתמקד בשני התאומים האלה ובאיגור. מוות הוא דמות שולית בלבד!!!! ולפי התקציר באמאזון, גואינג פוסטאל יהיה ספר משמר באותה מידה שהאמת היה- רק באזכור צדדי. פתאום התאוריה שלי כן ברת שררה!!! הא!!!! תחשבו קצת לפני שאתם מכפישים את שמי!!! ***גם הודעה זאת נכתבה מהאינטרנט שבבסיס שלי!!!!!!***

ויימס

New member
לא שזה קשור למשהו...

אבל חשתי צורך לשתף אתכם בזה: אתמול עשיתי מבחן של איזה דמות אתה מהארי פוטר, ויצאתי וולדמורט. אחר כך עשיתי את המבחן עוד פעם עם שינויים קלים, ושוב יצאתי וולדמורט. ואחר כך יצאתי איזה פרופסור מסריח משום שוולדמורט חי בתוך הראש שלו ('משום' כתבלין, לא כ'בגלל ש'). ...מה זה אומר עליי? I highly resent this.

The Mad Hatter

New member
יצאת קווירל? ../images/Emo99.gif

אני מאוהבת בקווירל זה שנים רבות. הוא אהבת האמת האחת והיחידה שלי. חבל שהוא מת כל-כך מהר...*_*

ויימס

New member
קווירל! מי בכלל אוהב את קווירל??

אישיות של מטאטא. אני מעדיפה את סנייפי-פו.
"למה סנייפ לא בארוחה?" "אולי הוא חולה." "אולי הוא כועס כי שוב לא נתנו לו את המשרה של המורה להתגוננות מפני כוחות האופל." סנייפ- "ואולי הוא עומד כאן ומחכה שתסבירו לו למה לא הגעתם ברכבת."

The Mad Hatter

New member
מה רע בקווירל?

קודם כל, אני אוהבת אנשים עם ביטחון עצמי של נעל. חוץ מזה, שכל ההתנהגות הנוירוטית שלו והגמגומים היו מסווה, בסך הכל, לעובדה שהוא פסיכופת רצחני!!! איך אפשר שלא לאהוב אותו?? (וגם יש לו טורבן
)

ויימס

New member
ומה עם הקטע שהוא מזמן טרול,

ואז רץ אל דמבלדור, מגמגם שיש טרול במרתף ומתעלף? אבל אני מעדיפה את סנייפי- פו!

ויימס

New member
אממ... אותה כתובת כמו של כל מבחני

ה'איזו דמות אתה' שלנו, רק צריך לצאת לעמוד הראשי ולהיכנס לקטגוריית הארי פוטר.

J e n i e

New member
לונדון

חזרתי מלונדון (אם מישהו בכלל זוכר שאמרתי שאני אהיה שם ושאני קוראת את הפורום :))ויש לי (למעשה לאח שלי..אבך זה לא משנה) שלושה ספרים נחמדים של Pratchett אמנם באנגלית אבל (מתישהו, שיהיה לי זמן) אני אנסה.

J e n i e

New member
Feet of Clay, ...

Soul music, the fifth elephent דרך אגב... ממי מהם להתחיל?

Athaclena

New member
רגלי חימר צריך לקרוא לפני הפיל ה-5

מוזיקת נשמה זה מתת סדרה אחרת אז זה הרבה פחות חשוב... feet of clay!!!!
...

למעלה