נחשו מה? שאלון

עדי D

New member
יש להכניס נושא להודעה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ירכב על אופניים 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? בגלל ש.. [זאת לא עיברית תקינהD: ] 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? פסק זמן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? המון. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). שנטי.. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? זום זום זום 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? פרוליס משו לא יודעת 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אני משתדלת לא להפליץ בהם. [><"] 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סרוכים.. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם אני נועלת נעלים שמתאימות לורוד.. אז בכיפ. אצלי הבגדים הולכים לפי הנעליים. 11. האם יצא לך לשבור קיר? D: כן. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). להיות טיפשה 24\7 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקיות נייר חום 14. יש לך כרטיס תלמיד? א-כ-ן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? ממממ. של קופת חולים כללית נחשב? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוקיייייייייייייייי 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? קוקייייייייייייי שמןןן שלי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? דיייייייי לאא רוצה לדמיין אפילו:| 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי. כמובן. מה. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). היא שקופה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? ברגע שאני ארצה להתאבד ואלך ללמוד פיזיקה נדבר על זה.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להן אף. פחחח. לא. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי חתוילם כל כך מושלמים שאין להם מחלה. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? ליועצתת. כל הזמן. לא יודעת. כל בעיה שיש שלי.. לכי דברי עם היועצת. טופפ. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? המון מוזיקה וחברים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אמממ. המון נעליים. חח 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? או בהולנד כי מגניב שם ממש או בארץ במרכז העיר כי מעניין שם ממש. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "יש לך גולה בנחיר" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? עדידילנד 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? רגלים. שמנות. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? טלקפקרק 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אממ אני התחלתי עכשיו את אם יש גן עדן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הצופים 36. האם אתה חבר בכת הסטן? בטחחחחח. לא. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כוכב 38. האם אתה אלוהים? ממ לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? ממממ כן. לא. כן. לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? איככככככ 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? המענה הקולי. כל הזמן אומר לי פיב. מה נראלו. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה ואורביט 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אכןןןן. 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון המעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? תכלת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אהבתי לחיות 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? אני אגדיל את אמא שלך בשקל תשעים 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 5 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כמו גדולה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? לא שמתי לבO: 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? שחקנית. פחח 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? סוכריה 54. על מה אתה חושב כרגע? על הבגרות ביום חמישי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לבעוט לה בתחת 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חחחחחחחחחחחחחחחח. אמ. נראלי דנה 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? קוקיייייייייי שמןןןD: 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? שקית זבל 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני ענוגה ונעימת הליכות. 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? הפדופיל ההוא מהים 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מקסים ת'אמת 62. מה עושה לך את זה? יונתן חרפק 63. מה זה היפי? פיס אנד לאב 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? ליונתן חרפק 65. מה היית בגלגול הקודם? נמלה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? פרה. יש סימנים מתפתחים.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אמממממ. עיפרון של איאקה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן. כי ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לאO: 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סינייייייייייי. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בחורף מתישהו.. שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדי שלא יעלו עליו שהוא בעצם בת 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? אמממ כן אבל לא ידעתי מי הוא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? דובון איכפתלי . כי לכל השאר לא איכפת 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ביולוגיה וכמיהההההההההההההה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני אלך לשדוד מכולת 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? שעווה 78. על מה תקבל פרס נובל? על הטיפשות יתר שלי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? איכ. די ! ביולוגיה>< 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? ללה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי והמטבח 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לאיודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? כלמני 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ואי את טיפשהההה. [באימכם. כאילוץ עד עכשיו לא ידעתי את זה!?!] 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? ככה יצא 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? דיייייייי לדרוס חיותתת! דיייי! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? ירקות 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? למה צריך לשחות בשיעור ספורט!?! הא?!?! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם יצעקו לי פזצט"א איך שלא כותבים. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אביאה חיבוק. 92. מה חי בעליית הגג? הארי פוטר 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? טופ מודל 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא יודעת 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת עליו. 96. למה מגלחים כבשים בחורף? כדי שיהיה להם קר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. ואיי נשמאמי מה קורהה עניים לןנג טיים נואו סייייי 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? הלך לעשן חשיש 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: תמתמתמתמתמ..

אפרת P

New member
אביק אביק תעשי לי שמיניה../images/Emo112.gif

נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה 1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יבוא אלי ללילה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ובכן 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? הכי משמין 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי בינתיים - 30 בערך 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי פוני אבל השיער שאם אני אקצר אותו יהיה פוני בצבע שחור ובהיר בקצוות 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מוווווווווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? בלוז מאג לפנים 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מאיההה 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? סלחו לי, אני לא אוהבת נעליים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? העובדה שתהיה לי גופיה ורודה ויתחשק לי ללבוש גופיה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני מגדת עתידות, באמא שלי. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר חווום 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?
17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? רקסי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אמא? אבא?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מחאה 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? באליהו הנביא עליו השלום 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). יש לי כמה; שחורה, סגולה, בגווני ירוק, בגווני אדום וגלימת סטלנים כזאת בבורדו-אדום 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? גובהXזמן=מהירות 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי לא בא להם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם יכולים O: 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? אפס 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? פסיכולוג - השנה וביסודי 200093 פעם יועצת - השנה פסיכיאטר - בינתיים לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? חתול פרסי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? הסרת שיער
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בבית שלי, וככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תוציא אותה יא טמבל 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? הדמיון של איפרת 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שומדבר, מה שאני רוצה אני משנה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? פסססט 34. מה היה הספר האחרון שקראת? כמו גחליליות, עדיין קוראת (מומלץ) 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת החתול 36. האם אתה חבר בכת הסטן? כןןן של פיג'מות סטן 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? את משה רבנו 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם יש לך פיצול אישיות? לא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא עשוי מנענע 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן >< 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן
44. האם ננשכת ע"י עז? כן
45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול עמוק 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בטח! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? ארבע 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בטח 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? ערס 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? זה השתנה כל יום, אבל בין היתר; טבחית, כובסת
, ארכיאולוגית, מטפלת, אסטרונאוטית 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? טיפה של מזגן 54. על מה אתה חושב כרגע? על אורי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? להתרחק ממנה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אורי מן הסתם 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? נזכרת באביב וצוחקת 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? טיט 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני אכנס לדלעת ואמצא לי בחור יפה תואר ואחיה באושר ועושר עד עצם היום הזה 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? עידן 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו מה שהסוסים אוכלים, רק שחור 62. מה עושה לך את זה? את השיער מבולגן? זה שאני זזה כלכך הרבה 63. מה זה היפי? אדם המאמין בשלום ואהבה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לנייר טואלט 65. מה היית בגלגול הקודם? קערית קורנפלקס 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? קערית פרוסטיס. מה, משתכללים. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ראש כרות שמקושקשים עליו המון דברים.. ושתלי סיליקון 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא.. כי אני נחמדה 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? קורנפלקס 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני איזה שבועיים בדלקת בדרכי השתן 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קירח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בק בוק קולה, כי אין לו שיניים 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אממ כרגע בבצפר הנוכחי תנ"ך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אסחר בסמים 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? שעווה? 78. על מה תקבל פרס נובל? על פרח שאני לא אשים באגרטל 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כל הזמן 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסיייייייי הסרסור 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי וגג 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אממ לא חשוב
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? המחנכת שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? "אני מכיר\ה אותך" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? קורלין 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כדי להזיע 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שיעור תיאטרון\התקף צחוק\שיעמום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? היי בובה אפשר תמספר? 92. מה חי בעליית הגג? אני!!!!!!!11 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא הייתי 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? זוקפת אצבע, מניחה אותה על הכפתור ומפעילה לץ פיזי מתון 96. למה מגלחים כבשים בחורף? לא מגלחים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לי לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "זה סווו לא אין" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? ככה 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: פשיי

moran916

New member
אהאהא!#@$#$^

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ילך לשירותים... 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? האומנם.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? פסק זמן. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 11 12 .... לויודעת.. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? אהאהאניחמודהואתםלאאהאה 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? האא.. רגיל כזה מה שיש בפלאפון.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אחלה.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?כלום 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני יכולה לעוףףף 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? הא? 14. יש לך כרטיס תלמיד? ברוררר.ר.. בשביל מה אני צריכה..? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לעעע 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? בטח... 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? סבא טוביה 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? בואי הביתה 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? חבל... 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני.
כאילו ברור.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). סגולה עם נצנצים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא כנראה ימות.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם שמניםםם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? אוכככ לא כיף לי.. אין לי מה לענות.. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? לפסיכולוג.. כי חשבו שאני מפגרת.. וצדקו 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אותך 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? צ'יפס 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה למה כי זה החור של החור וזה אחלה
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? שזה נראה כמו הצרות שלו וצוחק.
31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? אני חמודה וכולכם לאא חעחעח 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? אוו מורן את כזאת חמודה.חחחח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? מי הזיז את הגבינה שלי 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לאא
36. האם אתה חבר בכת הסטן? לאא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? עוגה 38. האם אתה אלוהים? ברורררר 39. האם יש לך פיצול אישיות? אכן... 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא חראאאא 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? האא נראה לי שכן.. אנלא בטוחה... 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בננה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לוו 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול עם נצנצים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? אתם שמנים אהאה מאיפה לי... 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? למה לא... 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 6 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אוככ לפני כמה שאלות הסתכלתי והייתה 42 ועבר רק 8 מהה??? נראה כאילו עבר לפחות 20...
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? כלום 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לעסוק בזנות 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אהאה?? 54. על מה אתה חושב כרגע? שהשאלון הזה דפוק.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אפחד 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי יורקת אליו סמוחטה 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? שאלה טובה...
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני ישן כול היום 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? חצי מהשכבה... 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?מסודר יפה וחתיך ורק מבקש להישאר לישון...אהאהאא??? 62. מה עושה לך את זה? בנות 63. מה זה היפי? אתה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? תאמת יש כמה.. 65. מה היית בגלגול הקודם? זונה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לויודעת.. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הרבההה... 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? חס וכרפס.. 69. האם אתה בעד אונס דובים? חחח לא.. 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? צ'יפס 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? בחורף.. בכולמיני דברים מוזרים.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא שמן טוב אין לי כגוח..

יהיה טוב, יהיה טוב כן, לפעמים אני נשבר..

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?
איטי זה ההיפי הזה עם ה-2 אצבעות? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?
וזה.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?
קינדר.. האצבעות, בעצם כל קינדר. 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?
כמה שיותר. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).
חע. ורוד נוצץ עם נגיעות צהוב אפרוח. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?
של זבוב בטח 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?
הסימפוניה ה5 של בטהובן 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
סבבה 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?
רק שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?
יום חם? 11. האם יצא לך לשבור קיר?
לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).
עיצבון 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?
מה שיש בכולבו נירים 14. יש לך כרטיס תלמיד?
לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?
נגיד שהבנתי.. ירוד. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?
יורם 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
ווווואף, 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
אוווץ 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?
ידיד שלי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).
בכל הצבעים לגיוון ביום יום. 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?
בטח משו מוזר וכואב 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?
הם לא? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?
הם כן? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?
אין לי ממש קלמר, אבל לצורך העיניין 1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?
הממ 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?
מוזיקה, גברבר חתיך וציוד מתאים. >< 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?
הכל 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?
רחוק 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
בטח משהו כזה: O_ם 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?
קטני 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?
המממ 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?
לבדוק? 34. מה היה הספר האחרון שקראת?
וכי נחש ממית? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
כת הסרטן 36. האם אתה חבר בכת הסטן?
בטח, ועוד סטן עם ס' 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?
קוף 38. האם אתה אלוהים?
כל אחד הוא האלוהים של מישהו [אוווווווווווווווווווו] 39. האם יש לך פיצול אישיות?
כן,לא. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?
הוא לא.. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
כן >< 41. מה המסטיק האהוב עלייך?
אסורי. טיקטק פוראבר! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
אמא? 44. האם ננשכת ע"י עז?
סטנלי? 45. מה מעיר אותך בבוקר?
אמא? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?
כמו של רוב האנשים שלא לקחו טריפ מקולקל 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?
יהיה טוב מקסימום לא? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
נההה 49. כמה כריות יש לך על המיטה?
2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?
בוודאי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?
פייי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?
לצאת לפנסיה או משהו 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?
כי פשוט 24 שעות ביום נופלים לי דברים על הראש.. 54. על מה אתה חושב כרגע?
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?
הממ?! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
כאפה וזה? ידיד שלי. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?
ממשיכה ללכת אני מניחה. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?
משהו דיי מגעיל 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?
אתחתן עם כוסון 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?
חח אני לא אנקוב בשמות 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?
כמו שהוא נראה במשך כל היום האמת.. 62. מה עושה לך את זה?
וואוו יותר מידי, זיפים, מבט עמוק, מוזיקה טובה.. 63. מה זה היפי?
איש זקן שצריך להסתפר 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?
בטח. 65. מה היית בגלגול הקודם?
חגב 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?
עכבר 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?
מוזר זה לא רגיל נכון? אז נרות זיכרון. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?
לא חושבת 69. האם אתה בעד אונס דובים?
נההה 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?
אוכל 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?
אמא אומרת שנולדתי חולה בשכל. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?
כי אין לו שיער 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
הא?! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?
מזלג, אותו אי אפשר לאכול. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?
היסטוריה 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?
המממ משהו שלא פוגע באחרים. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?
אתאבד 78. על מה תקבל פרס נובל?
שיעמום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך

אך הלילה, או הלילה... איתך אני נשאר..

79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
כן האמת.. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?
האדןם, כי אדום זה צבע סקסי. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?
שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?
>< 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?
מורים 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?
קומי בוקר 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?
אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?
הוא כן 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?
כי זה מסכני 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?
בשר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?
כדי שנעמי לא תכעס 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?
סטנלי? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?
ללכת לבדוק? 92. מה חי בעליית הגג?
איש זקן בן 800 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?
לא רואה טלויזיה אז אנערף.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?
0 אני מעלימה אותן.. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?
פוש דה בטאן וזה? 96. למה מגלחים כבשים בחורף?
כי מה זה משנה אם יהיה להן קר, הן יתחממו על הגריל גם ככה. 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?
יאללה. 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.
נהההה 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?
מי 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:
פיייייייייייכס

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif מי הומו? מי? מי?../images/Emo171.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?
אותי
. 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?
לאדעת >< 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?
הכל
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?
כמה שיותר. 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).
אינלי פוני!O: 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה?
ממ... נראלי שמשו בסגנון *בזזז* *בזזז* הייתי הולך לאביק ומשגעת לה את הצורה
[סתם גורה
] 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?
ג'וני של אריק ברמן.:) 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
גרררר
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?
שרוכים >< 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?
אה... לאדעת. 11. האם יצא לך לשבור קיר?
לא
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה).
אני יכולה לגרום לאיפי לבייץ
13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?
שקיות חום נייר זה הכי מגניב
14. יש לך כרטיס תלמיד?
לא
מה זה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?
לא!
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?
אדום:) 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?
פוטי^_________________^ 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?
מיצי?!?!?!?!! מיציייי איפה את מיצי?!?!?!?!...................... הנה מיצי!!!1111
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
לא הורגים חיות*___________* [אלא אם כן זה למטרות אוכל
] 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?
אה... לאדעת. נראה כבר.. אחרי שאני אכתוב את הספר אני אגיד לך:) 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).
אדום
22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית?
מתD: 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף?
הם משחקים, אבל הם ירדו למחתרת כדי שלא ירדו עליהם
[אל תגלו שאמרתי.] 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת?
כי אין מחלה כזאת!DD: 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?
2 XD 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?
הפנו אותי לשלושתםD: יועצת- בתחילת כיתה ז'... לאדעת למה, פסיכולוגית- כי רציתי, פסיכיאטרית- משו בשביל הריטלין.. וגם הייתי אצל עובדת סוציאלית כל כיתה ד' D: [אני ילדה בעייתית משו ><] 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?
אני לא יודעת מה איתכם, כל הקטע של האי בודד הזה בכלל לא נראלי. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?
קולה:) 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה?
בקיבוץ, כי הכי הכי פה:) 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?
הוא היה צוחק, אני משערת. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא?
"העולם הדימיוני":) 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?
הכל, כי אני יצאתי לא טוב. מקולקלת. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו?
*ראררררר* 34. מה היה הספר האחרון שקראת?
אני באמצע "אליפים" ו"טוב במיטה":) 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו?
כת השמנמן. 36. האם אתה חבר בכת הסטן?
לא
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?
לב!*______________* 38. האם אתה אלוהים?
ברור. [אבל לא לגלות!
] 39. האם יש לך פיצול אישיות?
נהההה. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי?
משקה עם אקסטזי!D: 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
המון פעמים:) 41. מה המסטיק האהוב עלייך?
עלמה, פטלימון, אורביט כחול/ירוק ו... זהו?D: 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
לאO___________O 44. האם ננשכת ע"י עז?
לא, אבל נשכתי עז.:) 45. מה מעיר אותך בבוקר?
אמא... 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?
כחול? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?
"לאאא אל תהרוג אותי יאנבלה!#$@^%@&@$" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?
כןןןןןן@%&@%@%@%#$ 49. כמה כריות יש לך על המיטה?
5 :)

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif איי לאב ../images/Emo173.gif :)

50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?
ברוררררר%@&$%@$%&@$
51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש?
מה אני זוכרת?D: 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל?
שחקניתD: 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?
פיש
54. על מה אתה חושב כרגע?
על זה שכואב לי הראש. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?
*פקצת צפעע פקצת צפע* 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?
כהן הקטני שלי
57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?
מקווה שהוא ידרס
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?
ארוחת לחתולים?:) 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית?
המון מייקאפ, שאיבת שומן מפה ומשם, הכנסת שומן לאיפה שצריך, שמלה וכל שאר הדברים?:) 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?
האיש הכי מכוער ביקום:)
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?
כמו שהוא נראה כל הזמן... 62. מה עושה לך את זה?
הכל
@%&%@$ 63. מה זה היפי?
סטלןD: 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?
כן, לאביק. כי אני אוהבת אותך. ולפיש.. כי הוא סובל אותיD: 65. מה היית בגלגול הקודם?
גרגיר תירסD: 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה?
גושומן. כי זה היעוד שלי:) 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?
השיער של ליל?O.ס 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?
כן. כי רצחתי 2 חלזונות]; 69. האם אתה בעד אונס דובים?
כןןןןןןןןן
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך?
ברוקולי
71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?
נראלי... שהייתי חולה מחלת הנשיקה וזה היה תחילת שנה שעברה. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה?
אין לו!#^*#%^*#%
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?
מה זה סטוקר?D: 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה?
מזלג. כי כל השאר זה 2 מילים ומעלה ורק זה מילה אחת.:) 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר?
מתמטיקה#$%&*@$%@$ 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?
ממ... אשדוד בנק:) 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן?
לא יצמח לי
78. על מה תקבל פרס נובל?
על היותי הבנאדם הכי טוב ביקום ועל זה שהמצאתי את החיים ללא מלחמה ועצרתי את התיישבות על הירחXD 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?
לאO.ס 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?
ברור שלהלה! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?
המקרר:) 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון?
אה... שלשום התכופפתי ושלוי ראה לי את הציצי -__________-' 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?
מה שכתבתי למעלה..>.> 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?
'סתמי'. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?
פינקי והמוח:) 86. למה 3 לא מתחלק ב-2?
ככה באלי
87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?
כי... זה לא נחמד כלכך. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'?
שפן דרוס! 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט?
אני לא:) 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?
רצון לשקולוד / אי לקיחת קונצרטה. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?
אאאאפוקה פו! אאאפוקפוקפו קה פוק פוקה! 92. מה חי בעליית הגג?
וולדמורט! 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?
אה... ערוץ הילדים!^____________^ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?
כולן בערךD: 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?
לוחצתO.ס 96. למה מגלחים כבשים בחורף?
כי יהיה להן קר...... דההההההההה#%^Q%&$@$@$&%!@# 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?
יאללה, בוא:) 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית.
יאללה, פנק אותה! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?
כי אליוט זרק אותו. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:
הגב שלי עדיין כואב]; מי שקרא-
. תודה
.

טוב.. משעמם לי אז אני עונהP:

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אמ..אכל ?! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? או 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?לבןן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?המון 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). אין לי
6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזז..... 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? שיר של MCR 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אין יחס
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'?שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?שאמא שלי תצבע לי את הגופיה הלבנה בכביסה..קורה המון! 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אין:\ 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? תיק וזהו! 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא
מה זה? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לענות על זה ? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?פיט!XDD 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי מיצי מיצי מיצי ציצי מיצי מצי ציצי 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? עצוב :'( 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? יובל מנדלסון! 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה).שחור וכתוב עליה באדום! אני רצינית! 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? הם כן! תראו אותיP: 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? למה חתולים לא יכולים לחלות בכלבלבת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2. גנבו לי את כל השאר
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?כן כי ההורים שלי היתגרשו וכי ראיתי את אמא שלי וחבר שלה במצב ממש לא נעים
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד?MP4 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?אוכל! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארץ! כי כל המשפחה שלי פה! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?זה קרה לי .. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם הדימיוני 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הגודל.. כי אני "מלאה" 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "איפה אפי?" 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא. 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא:\ 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?אמ.. הפי טריי פראנס! 38. האם אתה אלוהים? לא! חס וחלילה! 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן! לא! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? מזתומרת?:S 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן! גם אני עשיתי את זהP: 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא. לשמחתי! 44. האם ננשכת ע"י עז? כן
45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא שלי 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "אני לא רוצה למות!" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא! לא אוכלת מגדונלס! 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חברה שלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופא 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? חברה שלי 54. על מה אתה חושב כרגע? שאתם חופרים! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה?להשמיד אותה עם משמיד הפאקצות שלי! 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ידיד שלי! 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?יורקת 3 פעמים 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? לא יודעת. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?לא יודעת. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?רעעעע 62. מה עושה לך את זה? הרבה דברים! 63. מה זה היפי? אמ.. לא יודעת 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לאלוהים! 65. מה היית בגלגול הקודם?מנורה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? צינצנת. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?תחבושת אלסטית 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא יודעת:S 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא ניסיתי 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ספגטי! 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?לפני חודש. מצוננת. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? יש לו פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?מה זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? בקבוק קולה.כי אני שונאת אותו! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? היסטוריה! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יפרוץ לבנק ואעשה שוד מזויין! 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יתגלח! 78. על מה תקבל פרס נובל? על בן אדם מנובל! 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי?לא. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו(ט)! 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?פינת מחשב! 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? צחקתי על משהו לא מצחיק 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? השאלון הזה! ומישהו ששולח לי מיליון הודעות בשנייה! 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אין כזה.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני D: 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי זה לא זוגי 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? ככה! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? כלב מת! 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי אנשים הם בני זונות! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אחי זה חמור טוב.. תן לי עוד קצת!" 92. מה חי בעליית הגג? רוחות 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?החולה החלשה."אתה החוליה החלשה ! שלום!!!!!!!!!!!!!1" 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? יש לי זוז אחד שזה גרב לבנה וגרב שחורה ועוד זוג שזה גרב שחורה וגרב לבנה... זה.. 2 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה?לוחצת על כפתור 96. למה מגלחים כבשים בחורף? שלא יהיה לנו קר 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? גם :) 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "איזה מושייייייייי הילדדדדדדדדדדדדדד הזהההההההההההההההההההה! הוא כלכך נשמאמי! תעשה מישיםם קטניםםם!!!!" זה היה מטריד! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? כי שיעמם לא לבד בבית! כמוני! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: שאלה ממש עמוקה.. מרוב שהיא עמוקה היא נפלה ואני לא רואה אותה
XDDDDDDDDDDDDDDDD

אבל אני...יש לי אנטנות חבר....

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר הביתה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? כיוון ש 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? פרליני נוגט של מקס ברנר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? כמה שיותר 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). חום 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? מה עוד ביקשת-אריק ברמן 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? :-\ 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכיםן 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כמה שטרות 11. האם יצא לך לשבור קיר? כעעעעעעעעעעעעעעעעעע 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אני נביא! שאלו את ליל! 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? נייר!! 14. יש לך כרטיס תלמיד? נייט 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? עוד לא קיבלתי 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירררררררררררררררוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? בוב 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?
20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אלוהים 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שקוךף 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? שמהההההה? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? לאדע,הם משחקים לא? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? נערף 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? שטו קלמר? 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? הפנו לפני שנים רבות לאדע עד היום למה, אבל כנראה לא עזר 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? בר 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? המון אלכוהול ואת אירלנד 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אירלנד! או ת"א, כי הן כוסיות 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? WTF 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? שובדי דובדי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? כלום 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרררררררררררררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אם יש גן עדן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת הבנצי וכת סגידה לאירלנד 36. האם אתה חבר בכת הסטן? לא אולי בכת השטן 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? כלב ים 38. האם אתה אלוהים? כע 39. האם יש לך פיצול אישיות? כע 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? נערף 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כע, ליל.. 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אירוואיס! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כעעעעעעעעעע 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ירוק עם נקודות ורודת 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? האהאהא 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא רעב תודנ 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אולי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? כלב 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? אוטובוס 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? המבורגדר 54. על מה אתה חושב כרגע? בעעע 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? זה לא לגילכם 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? הכלב 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מהמהמהמ 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? את עצמי 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כוסית אש 62. מה עושה לך את זה? כלבי ים אסייתים 63. מה זה היפי? 1 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לעצמי כי אני שולט, ולברמן של הכוסית ולניר קיפניס 65. מה היית בגלגול הקודם? חולה נפש 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אני 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כע 69. האם אתה בעד אונס דובים? כע 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? הומפרייז 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? על חוכמה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כעעעעעעעעע 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אפחד 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את הארון משקאות של אבא 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? כלום נראהלי 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הרבה דברים לא זוכר ספציפיט 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לאדע 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? זה כן! 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא טעים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? ככה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כסף 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? באה לפה הרבה 92. מה חי בעליית הגג? יצורים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? גלגל המזל 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים בחורף? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? כע 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם:

ססילייה

New member
בנצי הוא בהחלט נביא!!

ואני הטרדתי אותך מינית בטלפון?!
מתי?!
[חכה חכה מחר בערב.....
]

B a m b o o k

New member
בהחלט הזוי../images/Emo6.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ?ירוץ לראות הממשלה 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? יאק! שונאת את זה 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב?שעל עלית עם עדשים
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?הכי הכבה נראלי 12-13 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס).אין לי פוני:] 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? כמו שכל זבוב אחר עושה 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? חהחהחה משו של המכשיר העתיק הזהXD 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? נחמד ביותר
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? רק שרוכים! 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה?אממ לא הרבה
11. האם יצא לך לשבור קיר? נייט
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה) טלפתיה עם אחותי:פ_ 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לא טוב לאדמה (אחותי משפיעה עלי
) 14. יש לך כרטיס תלמיד? דא
15. יש לך כרטיס חבר מועדון? נייט
16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק?אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? ג'ק 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו מיאווווו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים?רשעות לשמה!!!!! אסור גם כלבים גדולים 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? לאדעת 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אדומה (של כיפה אדומה
) 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא מלמד יותרD:::: 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם מעדיפים כדרוגל 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שלא? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4 נראלי 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה?נייט
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? המון דברים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? שאלה טובה 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באיזה מושב במרכז או בצפון
30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? הוא היה מתפוצץ מצחוק, אני חושבת 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם שלי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? פנימית או חיצונית? אם חיצונית אז רגליים ובטן. אם פנימית אז לאדעת 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אני עדיין קוראת-המכשפה מפורטבלו של המחבר של האלכימאי (לא זוכרת את השם שלו) 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? ב-ט-ח אתם לא רוצים לדעת 36. האם אתה חבר בכת הסטן? נייט
37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? המון המון המון סמיילים בכל מיני צורות 38. האם אתה אלוהים?
39. האם יש לך פיצול אישיות?
40. למה תה הוא משקה אקזוטי?שאלה טובה:] 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? דא
41. מה המסטיק האהוב עלייך? אני לא אוהבת מסטיקים 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
44. האם ננשכת ע"י עז? לא.. אבל האכלכתי אותן והן היו יכולות לנשוך אותי 45. מה מעיר אותך בבוקר? יונים!!!!!111
אבל אם זה לבצפר אז אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ירוקים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? שלום עולם 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא תודה
49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות?כן.. עברתי יותר 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול נראלי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא זוכרת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? הוילון קצת הציק לי כשקמתי 54. על מה אתה חושב כרגע? שעוד מעט נוסעים לירושלים ואני אראה את גלעד
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? כלום 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אחותי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום, זכותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? משו ממש ממש מגעיל
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אשים כתר 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש?שוהם
61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר?לא טוב... ממש לא טוב 62. מה עושה לך את זה? את מה?
63. מה זה היפי? היפי, נוו היפי. איש נחמד כזה ממש נחמד.. אני יודעת למה אני מתכוונת זה מספיק
64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? נייט 65. מה היית בגלגול הקודם? כבשה אולי 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? ציפור. כי אי רוצה כנפיים 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? לא מוזר, אבל הכבשים שלי
(יש לי כבר 10!) 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? חלילה 69. האם אתה בעד אונס דובים?
70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פיצה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? לפני שבוע בערך, צינון.. אבל בקטנה כזה 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? זאת פאה?!?
73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה?אה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מאיפה לי לדעת?! 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה! ללא ספק 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לשם ואגיד להם בנימוס רב שאני רוצה להכנס לכלא
77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אוריד אותו
78. על מה תקבל פרס נובל? על היותי ילדה נחמדה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? יאו המילה מוכרת לי... אבל אני לא זוכרת מה היא אומרת
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הצהובה-להלה נראלי קוראים לה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את החדר של אחותי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לאדעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? מורים וכאלה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? תתחילי ללמוד 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אף אחד. שיתקיים בלי שליטה 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? הוא כן... פשוט ה יוצא עם המון המון המון המון מספרים וזה מעצבן 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא כשר
סתם סתם לא אוכלים שפנים! 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? טונה
89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? למה צריך שיעורי ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הרבה דברים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "יפה לך ירוק" 92. מה חי בעליית הגג? גמדים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? שום תוכנית 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין!!!! אמא דואגת לסדר אותן
95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת ומחכה לראות מה זה יעשה 96. למה מגלחים כבשים בחורף? יאו בהתחלה קראתי את זה בתור כבישיםXD אבל אממ כדי שלנו יהיה חם... 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? נשמע לי אחלה רעיון 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא רוצה! זה קשה.. זה עם כל מיני מספרים ואותיות באנגלית 99. למה ג'ורג' הלך לפארק? שו איז דיס ג'ורג'? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: אה?

mafins

New member
עונה מתוצאה של שיעמום מוחלט ><

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחפש אותי 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אני לא מבינה בזה >< 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן עם פיצפוצים של עוגיות :O 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 14 5. באיזה צבע הפוני שלך? (והפעם מדובר בפוני – החלק הזה של השיער שתקוע מקדימה, XD חומשחור ולפעמים מסתיר את המצח – ולא החיה הקטנה דמוית הסוס). 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? ZZZZZZZZ 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? של אוונסנס =] 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לושי מושי גושי [סתם -_-] 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים >< 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? יש לי פיג'מה כזת 11. האם יצא לך לשבור קיר? חחחחחח לא לי אבל עזרתי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? (במקרה שיש לך כאלה, או במקרה שאתה חושב שיש לך כאלה). אין לי כנראה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מה? 14. יש לך כרטיס תלמיד? הא? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? עה? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? העא? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? בנצי הפיל 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אויש 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במקפליי וכבר כתבתי עליהם ספר XD 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור מפורים 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? לא יקרה, אבל המורה לערבית שלי נדרסהפעם :O 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם שונאים את האף שלהם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם עושים החלקה יפנית 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? אם כן, מתי ולמה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מדברת על זה המורה שלי חשבה שאני בדיכאון 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אקדח 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? בית? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? באילת.. נחשו למה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? להוציא את היהלום 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מקפליי באים לארץ ישראל 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שיער מכוער יש לי הייתי הופכת אותו משהו יפה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? "מיאו מיאו" 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר וגביע האש 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? השטן D: 36. האם אתה חבר בכת הסטן? הא????? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? משהו יפה 38. האם אתה אלוהים? אולי 39. האם יש לך פיצול אישיות? כן 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בזוקה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? o_O 44. האם ננשכת ע"י עז? כן 45. מה מעיר אותך בבוקר? אח שלי צועק שלא בא לו לקום 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אדום 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? במאילה רק הזקתי לעולם 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? רק אם זה המבורגר 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? שיט אני רק בחצי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? תרנגול מרוקאי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מייצרת רובוטים 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מצלמת אינטרנט 54. על מה אתה חושב כרגע? על כמה שהמצלמה הזת טיפשה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצה? לרחם עליה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? שטו? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? אונסת אותו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? מרק 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? יתקע אפונה במזרון ואלך לישון 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? משה בתיבה 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? רע 62. מה עושה לך את זה? סיידליפ 63. מה זה היפי? פיס אנד לאב כזה 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? מקפליי מייי כימיקל שייגעצ יש עוד 53ו4593 65. מה היית בגלגול הקודם? מלכת שבע 66. מה יה בגלגול הבא, למה? יחצנית מסיבות כי זה נשמע מפ]גר 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מסרק 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא מסכנים 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פפאייה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? חום 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קריח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא ולא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, מזלג? למה? מזלג כי זה לא פרוותי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? תנך 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ארצח מישהו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? שעווה 78. על מה תקבל פרס נובל? כלום 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? עא? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? הסגלגל 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? שלי כמובן =] כאן פרשתי :S

למעלה