נחשו מה
ירדו לי המים

MASHY BOSTON

New member
נחשו מה ../images/Emo35.gif ירדו לי המים ../images/Emo60.gif

בגלל שלא נראה לי שיהיה מי שיעדכן אחר כך, אני שמה את ההודעה. אנחנו עכשיו מתכוננים ליום ארוך במיוחד. נחים קצת, אוכלים משהו קל. מכינים את התיק ללידה (כן, עדיין לא ארגנו אותו). ומחכים שהצירים יתחזקו קצת ואז נסע לבית החולים. אני עוד בבית ואסתכל מדי פעם בפורום. מקווה לעדכן שוב. בהמשך.... אחלו לי בהצלחה................

ornauk

New member
../images/Emo140.gifאיזה יופי

אני מאחלת לך לידה מהירה וקלה.

MASHY BOSTON

New member
../images/Emo41.gif תודה על כל האיחולים ../images/Emo60.gif

זה ממש ממש מרגש ועוזר. בינתיים אין התקדמות של ממש. אנחנו עדיין בבית. היו קצת צירים (אני מתארת לעצמי שאלה צירים) או התכווצויות מציקות של הבטן, פעם ב 7,8 דקות. אבל כבר יותר מחצי שעה שהם נעלמו לגמרי. אז אכלתי לי ארוחת צהריים קלה ואני ממשיכה לחכות...... דרך אגב, ההורים שלי, נחתו בבוסטון לפני שעה, אז אנחנו משתדלים לחכות להם שיגיעו אל הדירה ועדיין לא ללכת לבית החולים. עכשיו גם התקשרו אלי מהמרפאה לראות מה קורה איתי וביקשו שאני אגיע לבדיקה שם ב15:30. אז.... זהו בינתיים.

MASHY BOSTON

New member
../images/Emo41.gif אז זהו שאני עוד פה ../images/Emo60.gif

הייתי במוניטור. והשבלולה בסדר גמור. בדקו אם באמת ירדו לי המים והסתבר שכן (כאילו לא ידעתי מהמפל שירד). יש לי מחיקה של בערך 60% ופתיחה של סנטימטר, אבל אין לי צירים משמעותיים והשבלולה עדיין מעט גבוהה. אז........... שלחו אותי הביתה. אם יתפתחו צירים של 5 דק' במשך שעה, אני אמורה להתקשר. אם לא, מחר ב 06:30 בבוקר, אני אמורה להתייצב בבית החולים לזירוז. אז בנות, להחזיק לי אצבעות שתתפתח לידה לבד. אשתדל לעדכן בהמשך.

mal1

New member
וראיתי רק עכשיו שענית לי למטה שזה

בגללי. סליחה סליחה סליחה
(אני בכלל נתתי לך עוד שבוע - יפה מצידי לא?
) ואני נשבעת שלא מלאתי אחר אף אחת מההמלצות שיניב נתן בפורום השכן... בכל מקרה - אם אני אשמה, אעמוד בזה בכבוד רק שיהיה לך קל מהיר ושתחזרי מהר עם שבלולה הביתה...

sari s

New member
בהצלחה........./images/Emo48.gif

כנראה שאיחרתי אבל אם לא אז בהמלצת המיילדת שלי ומניסיון כוס יין תורמת לשיפור ההרגשה הכללית

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!

כולנו מחזיקים לך אצבעות!!! לידה קלה (אולי את במהלך, או אולי אפילו אחרי...)

irisgh

New member
מזל טוב

וברוכה הבאה למשפחה. ושמה בישראל (או לא בישראל?)

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב להורים הטריים וברוך צאתך לעולם שבלולונת
. מקווים שתהנו מכל רגע של ההורות המדהימה למרות כל הקשיים ולילות ארוכים ולבנים.
ממתינים לעדכונים תמונות וכמובן לכינוי יותר מתאים ל"שבלולה"

../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo140.gif

המון ברכות להולדת ה-
ה. מחכים לשמוע עדכונים.

למעלה