נחשו מה
ירדו לי המים

sagilgul

New member
קולולו - עוד פיצפונת קטנטונת הגיחה

לעולם. שיהיה רק כיף וקל והמון מזל טוב.

MASHY BOSTON

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהיום זה התל"מ שלי ../images/Emo60.gif

ובמקום לחשוב מתי תגיע הלידה ומתי ההריון יגמר..... אני בבית, עם תינוקת מ ד ה י מ ה !!!!!!!!!!!!!!!!! בת יומיים. עכשיו חזרנו הביתה מבית החולים. עדכונים, תמונות וסיפורים בהמשך.... שמה בישראל - תמר !!!!

../images/Emo77.gif ../images/Emo140.gif צרור ברכות להולדת תמר

שיהיה לכם המון המון כייף והנאה ממנה, ושתדעו להנות מכל רגע ורגע אתה.

mal1

New member
וברכות גם פה להולדת תמר ../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לתמר, ולאמאבא../images/Emo140.gif

זר פרחים וחיוכים להולדת תמר הקטנה, לא משנה אם תגדל להיות רופאה, מורה או ציירת, העיקר שתהייה מאושרת.

../images/Emo49.gif מתוקה../images/Emo141.gif../images/Emo70.gif

איזה שם משגע! ספרי, ספרי איך היה, מה היה, למה וכמה. וצרפי תמונה של המלאכית!! אני כל כך שמחה בשבילך שזה נגמר מוקדם! איזה כיף. כמה היא שקלה כשנולדה? איזה אורך? עיניים? שיער? ספריייייייייי

MASHY BOSTON

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמלאכית הקטנה שלי ../images/Emo60.gif

היי לכולן. רציתי להכנס שנייה ולומר המון המון תודה על האיחולים והברכות. יצא לי לקרוא קצת מדי פעם אבל קצת קשה לי להגיב. ייקח לי קצת זמן להתרגל לרעיון שאני כבר אמא. אני יושבת ליד המחשב וישנה על הבטן שלי שבלולה קטנה. כרגע, רוב הזמן מוקדש לשבלולה הקטנה ואני מקווה שבקרוב אוכל לכתוב את סיפור הלידה. בקיצור רב, היתה לידה יחסית קצרה וחווייתית מאד. בשבת בבוקר ירדו לי המים, אך לא התפתחו צירים. ביום ראשון ב-6:30 בבוקר התייצבנו בבית החולים לזרוז (ואני חשבתי שיזרזו בגלל הסכרת). היה עמוס ורק ב 09:00 עלינו לחדר לידה לחדר זמני, רק ב 10:30 עברנו לחדר הלידה שלי (חדר פרטי וענק). לקח שעה למצוא לי וריד וחוררו לי את הידיים. ב 12:30 רק התחילו את הזרוז (פטוצין). תוך חצי שעה החלו צירים. הולכים ונהיים כואבים יותר ויותר. ב14:30 נשברתי וביקשתי אפידורל. בדיקה הראתה פתיחה 4 וקראו מיד למרדים. אחרי חצי שעה ו 5 צירים כואבים החל החלק הכייפי של הלידה. בלי כאבים. פתאום גם ראו פתיחה 9. נתנו לי לנוח שעה ואז 20 דקות של לחיצות והשבלולה היתה בחוץ. סך הכל מתחילת הזרוז 5.5 שעות. תמרי שלנו נולדה במשקל 5 פאונד ו 13 אונקיות שזה 2.435 ק"ג. רבע עוף קטנה. הנה תמונה לדוגמה

mal1

New member
בובה מקסימה! שיהיה לכן (נו טוב נכני

ס גם את אבא)/לכם המון המון כיף ביחד והרבה נחת...עכשיו סולחים לי שהייתי הזירורז ללידה?
התוצאה היתה ללא ספק שווה את המאמץ

משהילי

New member
../images/Emo140.gifמאוד מאוד מרגש!!

עד כדי כך שרק להביט בתמונה (השבלולונת שלך - מ ת ו ק ה !!!!) יש לי קצת דמעות בעיניים (ההורמונים??).שיהיה המון מזל-טוב ושתראו ממנה רק נחת!

למעלה