../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמלאכית הקטנה שלי ../images/Emo60.gif
היי לכולן. רציתי להכנס שנייה ולומר המון המון תודה על האיחולים והברכות. יצא לי לקרוא קצת מדי פעם אבל קצת קשה לי להגיב. ייקח לי קצת זמן להתרגל לרעיון שאני כבר אמא. אני יושבת ליד המחשב וישנה על הבטן שלי שבלולה קטנה. כרגע, רוב הזמן מוקדש לשבלולה הקטנה ואני מקווה שבקרוב אוכל לכתוב את סיפור הלידה. בקיצור רב, היתה לידה יחסית קצרה וחווייתית מאד. בשבת בבוקר ירדו לי המים, אך לא התפתחו צירים. ביום ראשון ב-6:30 בבוקר התייצבנו בבית החולים לזרוז (ואני חשבתי שיזרזו בגלל הסכרת). היה עמוס ורק ב 09:00 עלינו לחדר לידה לחדר זמני, רק ב 10:30 עברנו לחדר הלידה שלי (חדר פרטי וענק). לקח שעה למצוא לי וריד וחוררו לי את הידיים. ב 12:30 רק התחילו את הזרוז (פטוצין). תוך חצי שעה החלו צירים. הולכים ונהיים כואבים יותר ויותר. ב14:30 נשברתי וביקשתי אפידורל. בדיקה הראתה פתיחה 4 וקראו מיד למרדים. אחרי חצי שעה ו 5 צירים כואבים החל החלק הכייפי של הלידה. בלי כאבים. פתאום גם ראו פתיחה 9. נתנו לי לנוח שעה ואז 20 דקות של לחיצות והשבלולה היתה בחוץ. סך הכל מתחילת הזרוז 5.5 שעות. תמרי שלנו נולדה במשקל 5 פאונד ו 13 אונקיות שזה 2.435 ק"ג. רבע עוף קטנה. הנה תמונה לדוגמה