נחשו מה?

גם למבי

New member
נחשו מה?

העובר שלי עם הראש למטה!!!! ההיפוך הצליח!!!!!! איזה אושר! אני מתרגשת ומתפללת שהוא ישאר כך. הגעתי ב - 9:30, דר קנטי בדק וראה שהוא עכוז ושיש מספיק מיים. רק בסביבות 11 הוא הגיע שוב (חיברו אותי למוניטור קודם). הוא הגיע ואני התרכזתי בלהרגע ובלהרגיע את כל השרירים. עצמתי עיניים וקנטי התחיל. הוא לחץ והרגשתי לחץ. הוא אמר לי שהוא מרגיש שריר ואני שחררתי כשאני עוצמת עיניים ומנסה להיות במקום אחר. אחרי 20 שניות אמר קנטי: הראש למטה. פקחתי עיניים וחשבתי שהוא צוחק עלי. האולטרא סאונד הראה שהוא לא. הייתי בשוק. חשבתי שהוא רק בודק את העובר. הוא היה מקסים ומדהים. שעתיים הושארתי לניטור ושוחררתי. עמית כ"כ התרגש ואני בהיי עד עכשיו. הערה נוספת על ההרגעה: עבדתי עליה מאתמול עם שרון ניב. לא נתתי לעצמי להתרגש ובאתי בתחושה של השלמה עם כל דבר. מה שיהיה יהיה. זו עבודה מצידי כי זה ממש לא האופי שלי. בדרך לבה"ח מאיר (ואנחנו באים מרחובות), בפקקים, נשארתי רגועה. הנייד שלי צלצל והגננת הודיעה לי שגל נפל, פתח את השפה וצריך לבוא לקחת אותו לאחות. נלחצתי ואז התאפסתי. אמרתי לעמית להוריד אותי ושאסע לבד במונית והוא נסע לגל. בסוף חמי אסף אותי וחיכיתי לו תוך כדי מנטרות שהכל בסדר. גל באמת בסדר ולא עשו לו כלום אצל האחות. עמית החזיר אותו לגן והגיע בדיוק בזמן להיפוך. עד שעמית הגיע מצאתי שם "לאישה" וקראתי בשיא הרוגע והריכוז (כי "לאשה" דורשת המון ריכוז, אתן יודעות). ממש התפלאתי מעצמי מחוסר ההתרגשות. וזהו. מתנצלת בפני המנהלות על שפתחתי שירשור חדש - פשוט הרגשתי שמגיעה לי הודעה חדשה - אני כ"כ שמחה. ולכולכן - המון תודה על התמיכה והעידוד - קראתי את התגובות שלכן לפני שיצאתי לדרך וזה עזר לחייך כל הדרך. עיצות כיצד לשמור על העובר עם הראש הקטן למטה ולעזור להתבססות יתקבלו בברכה. אני מתרכזת כרדע בתחושות הכ"כ חדשות של הראש למטה ומנסה ללמוד אותן.

וו-הו!!!! חיכיתי לזה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

איזה יופי, עכשיו את יכולה להתרכז במחשבות חיוביות לקראת הלידה
לגבי איך להשאיר אותו עם הראש למטה - לא עיצה מקצועית (בשביל זה תיכף ייכנסו המיילדות והתומכות שלנו) אבל שמעתי שכריעה או קיפוץ על כדור פיזיו יכולים לעזור לבסס אותו באגן. ותקנו אותי אם אני טועה בבקשה
אוי, איזה כיף זה. אני מתרגשת בשבילך!

swann

New member
מ-ע-ו-ל-ה!../images/Emo24.gif

איזו התרגשות
אאל"ט תנוחות כריעה עוזרות לביסוס הראש ואז הסיכוי שיתהפך חזרה יורד.
וכל הכבוד על הרוגע

איזה יופי!!!../images/Emo25.gif

חדשות מעולות. להמשיך עם שרון ניב, להמשיך לעשות את העבודה המדהימה שאת עושה על עצמך (זה לא פשוט להיות בריכוז ולהרגע, באמת שלא). אני כל כך שמחה איתך ובשבילך. את גדולה!

איזה כיף!!!../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif../images/Emo23.gif

כל הכבוד על הרוגע בתוך כל הבלאגן, שולחת לך אנרגיות ראש טובות!

גם למבי

New member
המון המון תודה לכולכן!!!!

וגם על העיצות כמובן! איזה כייף שיש פורום!

כרמית מ.

New member
יופי! רק שישאר ככה!

הליכה, ריקודי בטן (גם לא מקצועיים...), כריעה... כל מה שאת עושה (רק לא תנוחות הפוכות עכשיו!). לשיר הרבה... להרפות... ממש שמחה בשבילך. עוד צעד להגשמת החלום. ובאמת כל הכבוד על היכולת להרפות גם במצבי לחץ! זו מתנה נפלאה.

mise

New member
מי שטוב לו ושמח כף ימחא! ../images/Emo65.gif

איזה יופי, כ"כ מרגש ומרומם!! יאללה, תלדי בקרוב מאוד!!

tonti

New member
וואי! איך אני שמחה../images/Emo24.gif

כזה מדהים הקנטי הזה. יופי שזה הצליח. ושישאר ככה
.

סטיוויה

New member
מצטרפת לשמחה! יש!

כל הכבוד לך על התרגיל בהתרגעות! מנסיוני חשוב ללכת כמה שיותר ברגל ולקפץ על כדור הפיזיו. גם שירה מאד עוזרת,לשניכם. וגם לדבר אליו ולומר לו כמה את גאה בו ולחזק אותו שהוא בתנוחה הנכונה עבור שניכם. שימשיך ככה

Manty

New member
נפלא!!!

בנוסף למה שהוצע, דברי עם הבייבי שלך ותסבירי לו/ה שחשוב לך שתשאר עם הראש למטה.
מנטי

אני כ'כ שמחה בשבילך

מאחלת לך שתהיה לך לידה בדיוק איך שאת חולמת שתהיה. לגבי עצות. כל מה שהציעו לך כאן. קפיצה על כדור מבססת אותו באגן. תמיד לשבת עם גו ישר לא להתרווח אחורה בכורסא. אפילו בנהיגה לשים כרית קטנה בטוסיק שלא יתגלגל אחורה (הטוסיק). לשיר בקולות נמוכים, קולות נמוכים מכוונים את העובר למטה. בקיצור המון חשיבה. חיובית שיהיה רק טוב |4u| ובהצלחה!

ס ו ל ה

New member
גם למבי כל הכבוד לכם, לך לעובר

לקנטי שולחת אלפי נשיקות להמשך בטוח ומוצלח....

טלימה

New member
../images/Emo24.gif נהדר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

כמה טוב לשמוע! לנו הכי עזרה ההליכה, כך נדמה (כל יום חצי שעה לפחות).

למעלה