נחשו מה?

למבי

New member
התפלק לי...

יש לי אחיין הפוך!!! איזה כייף!!! יאללה בוא - עכשיו אתה יכול לצאת!!!
מחכים לך פה... מופלטה אחת פשפש אחד ודודה שמחכה לשלוח מתנות....(טוב, גם דוד אחד...)

../images/Emo45.gif כלומר ראש ../images/Emo31.gif...../images/Emo13.gif

איזה יופי, חיכיתי להודעה הזו... אכן, אין אין אין על קנטי. אלוף. ואלופה את, מאממת !!! מצטרפת לכל העצות שקיבלת - כל מה שמשתמש בגרביטציה כדי לעודד את הראש להישאר למטה הוא מבורך - הליכה, כריעה וכו'. לגבי ישיבת ה"קאוץ' פוטטו" היא אכן לא רצויה בלי קשר למצג אבל עם הרבה קשר למנח - מעודדת מנחים לא רצויים כגון עורף לאחור ולכן לכל הריונית כדאי להימנע ממנה. איזה כיף... איזו דרך מקסימה את עושה.

אוי זהר!

קאוץ' פוטטו אאוט? אז איך את מציעה לי לשבת? כשאני עובדת מול המחשב יותר מדי זמן, הגב והבטן כ"כ מציקים לי (השרירים בצדדים, אם את מבינה למה הכוונה), שרק ישיבת חצי שכיבה על הספה מקלה עליי... יש לי אמנם כדור פיזיו, אבל הוא נמוך מדי לישיבה מול מחשב. מה יהיה?

סטיוויה

New member
גבינ'צ

אם את יושבת הרבה מול המחשבאולי שווה לך לקנות עוד כדור בקוטר יותר גדול.לי ה-65 היה מצויין לישיבה מול המחשב.וישבתי המון.

בהחלט לשבת מול המחשב על הפיזיובול

מה עם לנפח אותו עוד קצת שיהיה יותר גבוה ? <זהר נזכרת גם בשעות של הנקה מול המחשב על הפיזיובול עם תינוקות שרגילים אליו עוד מההריונות...>

כן, אני מניחה שבאמת כדאי לנפח

את הכדור. אני רק צריכה למצוא איפה עושים את זה... (לא בחנות שבה קניתי אותו, מהסיבה הפשוטה שלא קניתי אלא קיבלתי אותו מחברה..)

למה, איך את שוכבת ?

ממליצה על הצד, עם כריתי, ככה שזה חצי על הבטן בעצם. מאד נוח.

גם למבי

New member
בדיוק ככה אבל

עדיין אני חוששת שהגוף אופקי ולכן השובב יחליט לחזור. אני מנסה להתרומם על שתי כריות אבל זה לא נוח לי וחוצמזה, יש לי גם לפחות שעה בלילה שגל ישן עלי ואז אני די על הגב. אני כ"כ אוהבת שהוא מתעורר, זוחל אלי ושם עלי את הראש ואני חושבת אז שהנה מתחילות הדילמות של אמא לשניים...

למעלה