אכן "לא יפה" לנסות לפגוע בראש הממשלה הנבחר של מדינה דמוקרטית. זה נקרא טרור בלע"ז והשם הראוי למבצעי טרור מה לעשות, הוא מחבלים. אני לא המצאתי את ההגדרות ולא ביצעתי את המעשים.לא יפה הרינגטון.
אכן "לא יפה" לנסות לפגוע בראש הממשלה הנבחר של מדינה דמוקרטית. זה נקרא טרור בלע"ז והשם הראוי למבצעי טרור מה לעשות, הוא מחבלים. אני לא המצאתי את ההגדרות ולא ביצעתי את המעשים.לא יפה הרינגטון.
לא סתם הם נחקרים במרתפי השב"כ ללא יכולת לייצוג עו"ד.אכן "לא יפה" לנסות לפגוע בראש הממשלה הנבחר של מדינה דמוקרטית. זה נקרא טרור בלע"ז והשם הראוי למבצעי טרור מה לעשות, הוא מחבלים. אני לא המצאתי את ההגדרות ולא ביצעתי את המעשים.
נראה לך? הם כבר ניפגשו עם העו"ד שלהםלא סתם הם נחקרים במרתפי השב"כ ללא יכולת לייצוג עו"ד.
מן הסתם מדובר במחבלים, כבר נאמר בידיעה המקורית שהפעם לא היתה הפגנה ליד בית ראש הממשלה. מבלי להתיחס לדתו או להשתייכותו הפוליטית, מי שמשתמש באמל"ח כנגד אזרחים הוא או עבריין או מחבל. האמל"ח לא הופעל במסגרת של מלחמות בין עבריינים, כך שכנראה מדובר במחבל (גם אם הוא יהודי).מפגינים או מחבלים?
יקבל תא צמוד לתא של יגאל עמיר.אבל בטח השופט יחליט שזה לא מתאים לו בכלא..
אם אתם חושבים שהוא יקבל עונש הולם לפעולת טרור אז תחשבו שוב..
הם יקבלו "נו נו נו" ואולי עבודות שרות, אולי..
ראית באיזו מהירות הפרקליטות ירדה ממניעת מפגש עם עורכי דין אצל מחבלים אלו ? תשווה את זה לחשודים אחרים שנדרשו לשבת למעלה מחודש במרתפי השב"כ עד שניתנה להם אפשרות זו ותבין לבד לאיפה זה הולך בסופו של דבר, על אף המילים הגבוהות שנשמעות בשלב זה.אבל בטח השופט יחליט שזה לא מתאים לו בכלא..
אם אתם חושבים שהוא יקבל עונש הולם לפעולת טרור אז תחשבו שוב..
הם יקבלו "נו נו נו" ואולי עבודות שרות, אולי..
הם ניסו להראות יחס שווה, אבל אנחנו כבר מזמן לא מאמינים להם..ראית באיזו מהירות הפרקליטות ירדה ממניעת מפגש עם עורכי דין אצל מחבלים אלו ? תשווה את זה לחשודים אחרים שנדרשו לשבת למעלה מחודש במרתפי השב"כ עד שניתנה להם אפשרות זו ותבין לבד לאיפה זה הולך בסופו של דבר, על אף המילים הגבוהות שנשמעות בשלב זה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.