נחשפה הדמות מאחורי הלוגו החדש של קוג'ימה...

V Has Come To

New member
נחשפה הדמות מאחורי הלוגו החדש של קוג'ימה...

לא מזמן קוג'ימה צייץ שהלוגו מחברת ההפקות החדשה שלו הוא בעצם רק הראש מתוך דמות שלמה ושבימים הקרובים הוא יחשוף את כל הדמות...
האינטרנט התמלא ספקולציות והרבה ניסו לנחש איך תראה הדמות החדשה...
עכשיו הוא חשף תמונה מלאה של הדמות וגם את השם שלו(Ludens)כצפוי מקוג'ימה הדמות נראת מאוד מעניינת..נראה משהו כמו אסטרונאוט עתידני...
http://www.polygon.com/2016/5/17/11692240/kojima-productions-logo-character-ludens-hideo-kojima

לא אהבתי ת'עיצוב נראה גנרי

יש לי וויב של המאסטר צ'יף של halo. בכל מקרה סומך על קוג'ימה שזה יהיה שוטר גוף שלישי מעניין התלהבתי מזה שלא מדובר במשחק עולם פתוח.

evilplate

New member
גם אני מבסוט שלא עולם פתוח

התבאסתי בסופו של דבר על מה שנהיה ממגס5...

amithas190

New member
נכון, הם יצרו עולם פתוח שלא כיף לשוטט בו

יוצא שאתה עושה משימה ומזמין מיד מסוק איסוף

evilplate

New member
כן יש המון עמדות שמרגישות זהה

וזה כל פעם חוזר על עצמו, אתה כל הזמן מתגנב באותם מקומות וסיטואציות שחווית, מהר מאוד מתחיל דג׳ה וו עם המשחק הזה.

evilplate

New member
כן וגם התעסקות משעממת ושוחקת עם כל ה Mother Base

אינספור משימות צדדיות רפטטיביות שאתה מרגיש צורך לעשות בגלל ההתעסקות עם ה MB.

בכלל כל העיצוב לוקה, המבנה של המשחק והמשימות.
משחק מאוד טרחני לצערי ולא יכלתי להחזיק אחרי מספר שעות.
&nbsp
חבל כי היה לו פוטנציאל להיות כל כך הרבה יותר, אם הוא היה בסגנון של גראונד זירו רק עם התקדמות רציפה וסיפור שוטף הוא היה יכול להיות אגדה.
&nbsp

amithas190

New member
הוא עדיין אחלה משחק ,פשוט צריך לשחק אותו בצורה של שלבים

evilplate

New member
גם זה לא קורה בצורה רציפה

כי כל הזמן יש התעסקויות עם הבסיס אם וגם אתה עושה כל מני משימות צד רפטטיביות ואת כל זה אתה לא עושה ברצף כי צריך לקרוא למסוק לכל דבר.
&nbsp
פשוט המשחק עם הפייסינג הכי גרוע ששיחקתי אני חושב.

אז לא סיימת אותו ?

הרבה אנשים אמרו שהמשחק נותן לך המון כלים ו וגאדג'טים להיות יצירתי בהתגנבות, ושלכל משימה יש המון המון דרכים לעבור אותה והמון "ערך משחק חוזר"
אני דווקא חששתי האמת שבגלל העולם הפתוח המשחק באמת ירגיש רפטטיבי בטרוף.

אז בעצם אם יש לי את הדמו של MGS 5 מהפלוס, יש לי את רוב החוויה מהמשחק בחינם? זה מצב כזה?

אלוהים מה עבר על קוג'ימה בפיתוח שלו.

evilplate

New member
לא לא סיימתי

ואני לא בטוח כבר שאסיים, אולי מתישהו אתן לו עוד צ׳אנס כי קניתי במחיר מלא דיגיטלית וכואב הלב :/
&nbsp
מבחינת גיממפליי סאנדבוקס הוא כנראה אחד המשחקים הכי משוכללים שיש, אין ספק שאכן יש המון דרכים לסיים כל משימה.
&nbsp
בשבילי אישית זה לא מספיק, יש בו יותר מדי בעיות וגם המשימות עצמן הן תמיד בסיסיות, לחלץ את X, לגנוב מסמכים, להרוג את Y, אלו פחות או יותר כל סוגי המשימות במשחק שחוזרות בשלל וריאציות רק באיזורים ושלבים שונים.
&nbsp
איפה זה ואיפה מטאל גירים הקודמים שבהם פירקת פצצות ביחד עם סוליד סנייק או התחזית לחייל אויב והתגנבת לאיזור מאובטח שבו היית צריך להשתמש במיקרופון ולזהות קוצב לב כדי לאתר את הבנאדם המסויים, או היית צריך לצלם ולתעד את המטאל גיר ולשלוח לאוטקון או להתחזות למת כדי לצאת ממאסר או להלחם עם חרב ביחד עם סנייק נגד אויבים בשלב מסויים או סתם להסתובב עירום ולא להבין מה לעזאזל הולך פה וכו׳ הם כל הזמן היו מלאים באירועים ובסיטואציות מגניבות ופשוט מגוונים לאורך כל הדרך מבחינת דברים שקורים וגם מבחינת הדברים שאתה עושה וחווה בגיימפליי.
&nbsp
וכמובן הם תמיד היו מלאים בשטויות מגניבות של קוג׳ימה ובתשומת לב לפרטים הכי קטנים שחסרה פה כמו למשל שהיית יכול להשתמש במיקרופון הזה לכל מני סיטואציות במשחק ולהקשיב לכל מני שיחות של חיילים ודברים מצחיקים אחרים או שהיית מתקשר בסיטואציות מסויימות ומקבל תגובות קורעות של אנשי הקשר, או כשאתה שולח תמונות של מטאל גיר לאוטקון יכלת לצלם גם כל מני שטויות אחרות והוא היה מגיב עליהם ונוזף בך, חסר את כל הכיף הזה ב 5.
&nbsp
שלא לדבר על הבוסים האגדיים שהסדרה ידועה בהם (במיוחד ב 3) לעומת הזוועה שחוויתי עד עכשיו ב 5.
&nbsp
וגם האיזורים ב 5 גם לא מרגשים במיוחד לרוב, בסיסים צבאיים סטנדרטים.
&nbsp
אז בסופו של דבר מה שיש למשחק להציע זה מכניקות גיימפליי סאנדבוקס ברמות הכי גבוהות (קורע כל משחק בז׳אנר מהבחינה הזו) כשכל המסביב די מעפן, אם אתה ממש איש של גיימפליי שאוהב להתנסות הרבה ולא אכפת לך מהדברים הללו שתיארתי אני מנחש שתהנה ממנו מאוד.
&nbsp

מה, אין כאילו codec ?? אפילו אני יודע מה זה.

בזמנו שיחקתי מעט בMGS1 (לפני שנים רבות מאוד) ומכל מיני סיבות שמתי אותו בצד
בכוונה לחזור אליו אני זוכר שמה שהכי אהבתי שם זה שאפשר להציק לקולונל ולאנשי קשר אחרים, בדרך כלל במשחקי התגנבות תמיד מרגישים לבד והכל שקט ורציני וזה היה נראה לי מיוחד שיש שיחות כאלה במשחק שבזמנו היה נראה לי די רציני.

כמו שאני תמיד אומר תמיד רציתי לשחק בMGS 1 מההתחלה ועד הסוף.

הגיימפלי נשמע טוב מאוד, אבל מיפנים אני מצפה להיות story driven במשחקים שלהם.

כלפי המפתחים המערבים אני יותר סלחני כשאין הרבה עלילה כי הייתי אומר שבעיקר בדור הPS3 המפתחים המערביים התחילו לקחת עלילות ברצינות ולתת להן פוקוס.

כאילו אני אהיה סלחני יותר עדיין כלפי יוביסופט או חברות מערביות אחרות שלא ישקיעו בעלילה, אבל לא ליפנים כמו קוג'ימה.

אם אני מגיב ככה לזה שאין codec ואני מאוכזב רק מזיכרון חיובי שיש לי מMGS1.
אז אני יכול לתאר לעצמי איזו אכזבה אתם הרגשתם.

כל זה רק מוכיח לי שאני צריך להפסיק לדבר ולמצוא זמן להגיע לMGS3 על הויטה כבר.

evilplate

New member
אין קודקס אין כלום :(

אחד הדברים האהובים עלי במגס ואחד הדברים הייחודיים ביותר שיש, זה היה כל כך כיף לחפור לחברי הצוות, היו להם אלפי שורות, יכלת להתקשר אליהם בבוסים והם היו נותנים לך טיפים, יכלת סתם לירות על יונה ולקבל שיחה נוזפת או לאכול משהו מגעיל ולהתקשר לבחורה רגישה שהיתה בצוות כדי לשמוע את התגובה שלה, זה הביא הרבה חיים ונשמה למשחק.
&nbsp
כבר ב MGS4 הקודקס קיבל Downgrade ענק והוא כבר לא היה אותו הדבר, ההסרה שלו ב 5 היתה צעד טבעי, במיוחד שיש כל מני בכיינים שמתלוננים על יותר מדי עלילה, אז יופי הם קיבלו מה שהם רוצים במגס5, מקווה שהם מרוצים :/

evilplate

New member
כאילו זה משנה בכלל

הוא הפך את סנייק לאילם שמוציא מילה פעם בשעה כאילו הוא סובל מאוטיזם קשה, זה משנה אם דייויד הייטר היה אומר פעם בשעה Huh? או ג׳ק באואר? :(

V Has Come To

New member
Resident Evil 7 יחזור למקורות ויחשף בE3...

לפי הציוצים של האיש הזה:
https://twitter.com/serkantoto

evilplate

New member
לא יודע אם קאפקום כבר מסוגלים לעשות משחק טוב

באמת הם כבר שנים מדשדשים וחיים על תהילת עבר, לא יודע אם נשארו להם שם כשרונות יותר מדי.
&nbsp
אבל אם הציוצים הללו נכונים אז לפחות הכיוון טוב.

הם הוציאו השנה את משחק המכות הכי טוב בהיסטוריה.

אז לא הייתי דואג לכישרון שלהם :) יש לי הרגשה שזה הולך להיות רייבוט רציני כמו שרזי 4 היה רייבוט רציני.

נקווה שיצליח להם, כמו שאמרתי בעבר הם דיברו על כל ההשראות הנכונות, the last of us, טומב ריידר (בקטע של מערכת קרב, זה טוב שיושפעו ממנו)

אין להם גם תקציב אינסופי ל400 משחקים ברמת AAA אז הם חייבים לתת את הנשמה עם המשחק הזה.

למעלה