נחשפה הדמות מאחורי הלוגו החדש של קוג'ימה...

evilplate

New member
זה הצוות של Ono

הם כבר עושים משחקי מכות שנים על שנים.
&nbsp
מה נשאר מהאגדות שעשו להם את רזידנט איוול?
הם נמצאים בפלטניום או בטאנגו.

לא אחי, SF5 זה משחק המכות הראשון של קפקום בכמעט 20 שנה.

SF4 פותח על ידי הצוות המקורי של סטריט פייטר 2 שעזב את קפקום. קפקום שכרה את הצוות (שנשאר יחד כל השנים כחברה עצמאית) בשביל לפתח את SF4.

בנוגע לSF5 היא החליטה לפתח את המשחק בעצמה כשכתל מיני אנשים מתוך הצוותים שלה לקחו חלק בפיתוח.

היוצר המקורי של SF עדיין נתן להם עצות ופיידבק אבל SF5 זה רק של קפקום הנוכחית, ויצא להם משחק המכות הטוב בהיסטוריה.

הצוות של ono אין דבר כזה כי ono הוא זה שייזם את ההחיאה של הסדרה
אבל כמו שאמרתי לא היה צוות בקפקום עצמה שיפתח אותו בזמנו.

בכל מקרה, אני מבין את הנקודה שלך,אתה אומר שחוץ ממשחקי מכות לא נשאר להם טאלנט.

אני לא מסכים :) אני חושב שמשחקי רזי rev הראו שיש אנשים בקפקום שיודעים לעשות משחקי אימה ונשארו בקפקום הרבה אנשים שעבדו על מיקאמי על הריימיק של RE1 ולמדו ממנו הרבה דברים :)

למשל אחד מהם הוא זה שעושה כיום את הרימיק של רזי 2.

אני מסכים לגמרי שהכישרונות הגדולים של פלטיניום ומיקאמי עזבו, אבל עדיין נמצאים בקפקום אנשים שעבדו במשך עשורים עם מיקאמי והוא היה מורה דרך שלהם.

חוץ מזה לאחרונה פלטיניום וקפקום מדברים ממש נחמד אלה על אלה ופלטיניום
אמרו כמה וכמה פעמים שהם רוצים לעבוד עם קפקום שוב על הIP שלהם.

אז לך תדע :) אני מנסה להגיד שאמנם קפקום בקרשים אבל לדעתי יש לנו סיבה טובה מאוד להיות אופטימים לגביהם.

כאילו נראה לי שפלטיניום גיימס הבינו ש.....

אם הם כבר הגיעו למצב שהם עושים משחקי "רובטריקים" "וצבי הנינג'ה" וכל מיני שטויות אז עדיף כבר לעבוד בשביל קפקום ולקבל גישה לכל הIP שהם בתכלס
של פלטיניום.

לא אתפלא אם נשמע מתישהו על משחקים של שיתוף פעולה בין פלטיניום לקפקום.

evilplate

New member
חדשות טובות בשבילך, הוכרז רימאסטר למשחקי באטמן

ונראה שהם עברו שדרוג משמעותי ומעבירים אותם לאנריל 4, איזה כיף לך :)

יאי!!!!!@@#$@!!!$%#@ הדור הזה טוב אלי.

:) תשחק גם בשביל הנוסטלגיה. יש! באטמן חדש שהוא בלי באטמוביל יש יש יש!@#$%^&*^!@#

evilplate

New member
אולי כשירד המחיר משמעותית :)

עדיין ממש נהניתי מארקהם נייט ואני חושב שהוא משחק ראוי בסדרה, אם לא אהבת אותו קשה לי להאמין שתאהב את סיטי לפחות.
&nbsp
את הראשון אולי כן כי הוא בסגנון מטרויד במבנה שלו, סוג של התקדמות לניארית במפה מסויימת כמו נגיד הרזי הקלאסיים רק שבמקום להשיג מפתח בשביל דלת חדשה אתה נכנס לאיזורים חדשים שלא יכלת להגיע אליהם מקודם כשאתה משיג גאדג׳טים מסויימים, אבל זה אחלה סגנון כמו שאתה יודע כי הוא נותן תחושה של חופש ועדיין הוא מהודק יחסית ואתה לא מאבד את עצמך בעולם גדול ומשעמם.
&nbsp
בכל אופן ראיתי את הטריילר והשיפור יפה מגרסאות הפס3 אבל כמובן שלא מתקרב לארקהם נייט למרות שהמנוע משוכלל יותר, בכל זאת בנו את AK לנצל מאפס את הדור הבא בניגוד למשחקים הקודמים שעדיין מכילים נכסים של דור קודם רק עברו שדרוג (יפה מאוד) לדור הבא.

ברור שאהבתי את ארקהם נייט

פשוט הייתי מעדיף שיפחיתו בשימוש של הבאטמוביל ואז זה היה מושלם :) בגלל זה ההתלהבות מהרימאסטר והאוסף נראה מגניב ויותר טוב מגרסת הPC בזמנו :) יאי!

לא :)

היוצר המקורי של סטריט פייטר עזב לחברה אחרת של משחקי מכות (SNK ) בזמנו. היום הצוות של סטריט פייטר 2 הוא עצמאי קוראים להם dimps אולי שמעת עליהם :)

אחרי זה כמובן שקפקום פיתחה את סטריט פייטר 3 לבד עם צוות אחר אבל רוב הצוות
הזה הלך אחר כך לעבוד על משחקי רזידנט איוול שונים וclock tower 3 שאולי אתה מכיר :) אבל לפי מה שאני יודע הם לא עבדו על SF5 אולי חלקם כן, כי זה כל קפקום
עשו את SF5 אבל זה רק מחזק את זה שיש שם כישרון, אבל הרוב זה החב'רה הצעירים שגדלו על מיקאמי.

כמובן שכמו שאמרתי קפקום והצוות של SF2 והיוצר של SF נשארו כולם בקשר טוב.

ono מזוהה כל כך עם סטריט פייטר, כי הוא תמיד אהב סטריט פייטר וכשטורנירי הevo התחילו לתפוס תאוצה הוא ממש היחיד שהצליח לשכנע את ההנהלה לפתח SF חדש.

זוכר שראינו את הסיפורים על כמה עולה לפתח משחק מכות? בגלל זה קפקום
היו נגד כל השנים, Ono פשוט היה זה שהביא למצב שSF4 מקבל אור ירוק ותקציב וכמובן שהוא משגיח על הסדרה מאז ביחד עם יוצר סדרת SF :)

בקיצור, תאמין בקפקום.

evilplate

New member
טוב אז נאמין ;)

למרות שסטריט פייטר 5 עם כל האהבה שלך אליו לא בדיוק הפציץ בביקורות או בקופות אבל אתה מבין בז׳אנר הזה יותר ממני ובטח שיותר מרוב המבקרים הנובים :p

אתה יכול לראות גם בGAF שהאהבה לSF5 היא אונברסלית :)

ברור שיש שם כל שבוע בערך "SF מת" "שכחו את המשחק" אבל כנס לשרשורים שם של המשחק עצמו של האנשים שבאמת משחקים ותראה כמה אנשים אוהבים אותו :)

גם אנשים שמתבאסים על בעיות הרשת ואלה שנמתבאסים על הסינגל פלייר, כולם מסכימים פה אחד שמדובר בחוויה מדהימה מבחינת גיימפלי ורק שחסר לגיימפלי והנפלא הזה "תוכן" "בשר"

היה לGAF גם שרשור האם הHas Greatness Arrived כלומר האם הPS4 כבר הפך לפלטפורמה שווה, וSF5 מככב שם כאחת הסיבות לאלה שאומרים שכן.

ממה שהבנתי קפקום הבינו היטב שהם עשו טעות שהם זילזלו באוהבי סינגל פלייר וזה לא יחזור על עצמו מצידם. וSF5 הולך להיות מפוצץ בסינגל פלייר.

אני מקווה שהם יוציאו איזושהי גרסת super street fighter 5 רק בשביל שהמשחק יקבל צאנס נוסף בביקורות והפעם יקבל את הממוצע שמגיע לו :)

למעלה