נחשפת...
טוב... אז אני שרון, 25, מאזור הצפון הלא באמת צפוני. הסיפור שלי הוא ארוך ומייגע, בטח כמו של רובכם כאן...
אז זו הגרסא המקוצרת
בגדול? עברתי ניתוח עמ"ש בגיל 17 שבעקבותיו היה לי זיהום מאד חמור שגרם לי לשכב בבי"ח כל הקיץ בין י"א לי"ב, (אגב, מבחינתי, ברור שהייתה רשלנות רפואית חמורה בביה"ח ובמרפאת הבית שלי, אף אחד לא אמר לנו לאילו סימנים לשים לב, ולא נשלחתי לביה"ח מיד עם עליית החום וזיהוי ההפרשות מהפצע הניתוחי, אלא רק שבוע וחצי אח"כ... מה שיכול היה לחסוך הרבה כאב וחיפושי אנטיביוטיקה) לאחר שבועיים כשכל 72 שעות החליפו לי אנטיביוטיקה אך החום לא ירד, נותחתי בפעם השניה, הפעם בניתוח חירום אי שם באמצע הלילה, כשאמא שלי ואני שומעות את המנתח והמרדים שלנו מתווכחים ביניהם מה יותר מסוכן, לנתח עכשיו או לחכות לבוקר... (נורא מרגיע נכון?
) הושארתי עם גב פתוח כמה חודשים, סה"כ הייתי על אנטיביוטיקה כחצי שנה. אני חייבת לציין שתופעות הלוואי של השימוש הממושך באנטיביוטיקה ניכרו בי עד לפני כשנתיים. לאחר כשנה וחצי של ייסורים והחמרה במצב, ושום טיפול שלא עוזר, החלטתי יחד עם המנתח שלי על ניתוח נוסף. למזלי, זו הייתה ההחלטה הנכונה. התברר שהזיהום השאיר את העצבים שלי "כמו ספגטי דבוק" כהגדרת הרופא. הניתוח לקח שעתיים וחצי יותר מהמתוכנן, כשבן זוגי והוריי יושבים ומחכים, ואף אחד לא מודיע להם שום דבר, אבל הם רואים רופאים נוספים שהם מכירים, נכנסים לחדרי הניתוח, והיה להם ברור שהם בדרך אליי... כשבסופו התברר לי שהרופאים נאלצו לקבע לי 3 חוליות, למרות שזה היה הדבר האחרון שהם רצו לעשות... (אפילו השיגו לי תרומה של קיבוע מיוחד שהיום משמש רק לעמש"צ) מאז עברו כבר כמעט 6 שנים... (לא יאומן איך הזמן טס!) ואמנם הMRI שלי יותר טובים מלפני הניתוח (אין היצרות , אין לחץ על העצבים) אבל לצערי הכאבים לא באמת פסקו.... הרופא המטפל שלי (המלצה בסוף!!) סבור כי את הכאבים יוצרות הצטלקויות ניתוחיות שיושבות שם על קצות העצבים, אבל בקושי נראות בבדיקות. סה"כ אני חיה חיים נורמליים לגמרי כבר כמה שנים טובות, אני נשואה מזה כשנה וחצי, אני מתפתחת בקריירה ועובדת כעצמאית, מה שמאפשר לי לקבוע את הלו"ז של עצמי ומקל מאד. אבל יש תקופות מעולות ויש תקופות גרועות... בטוחה שכולכם מכירים את זה... ועכשיו עם הקור הזה...
וזהו על רגל אחת... חסכתי לכם את כל הדרמות
זו אני, וזו הסיבה שהגעתי לכאן...
בהזדמנות זו אני חייבת לתת שתי המלצות - * הראשון, רופא הכאב שלי - דר. בן-נון. מנהל מרפאת הכאב במאיר וסגן מנהל מחלקת ההרדמה שם. מלבד היותו בן אדם מקסים, הוא רופא פשוט מעולה. הוא מקים אותי על הרגליים כל פעם מחדש. השיטות שלו חדשניות ועדכניות, הוא מלא אמפתיה ולא עושה פרוצדורות לא הכרחיות (אפילו כעס על אחרים שכן עשו לי!) * השניה - טל לוין - מורה לפלדנקרייז אני צמודה לטל כבר משהו כמו 6 שנים. ולא יודעת מה הייתי עושה בלעדיה. בכלל, השיטה הזו היא פשוט שיטת עבודה מדהימה, שמי שלא מכיר - חייב לנסות תקופה! בעיקר מי שסובל מכאבים כרוניים שקשורים בשרירים ועצמות. לומדים להכיר את הגוף בצורה כ"כ מדויקת, שמאפשרת לצאת ממצבים אקוטיים בצורה הרבה פחות נוראית והרבה פחות תרופתית... בתמונה - הפיצקי שלי (שכבר לא כ"כ פיצקי...) כשהוא היה גור... בדיוק מצאתי את התמונה הזו
טוב... אז אני שרון, 25, מאזור הצפון הלא באמת צפוני. הסיפור שלי הוא ארוך ומייגע, בטח כמו של רובכם כאן...