נחש שחור עם חום- אמאל'ה

HyperViper

New member
יש סיכוי לראות תמונה שלו?

וכך נוכל להגיד לך אם זה נחש מסוכן או נחש שניתן פשוט להתעלם מקיומו וכלום לא יקרה...

HyperViper

New member
כנ"ל

למרות שבשעות היום (מימי א עד ה) אני בעבודה ובנוסף כשמדובר באמת בצפע גדול אני אמנע לרוב מלנסות ללכוד אותו פשוט כי אין לי ציוד מתאים. אני אשמח לבוא, לזהות את הנחש, אם מדובר בנחש לא ארסי או צפע צעיר אני אלכוד ואעביר אותו למקום בטוח ואם מדובר בצפע בוגר אני אשמח לשים עליו עין עד שיגיע לוכד מוסמך עם כלים מתאימים.

HyperViper

New member
כנ"ל

אני לא לוכד מורשה אך יש לי הרבה נסיון בנושא, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת. אני אשמח למנוע הרג סתמי של נחש, אני באמת לא יודע מה החוק יגיד בנושא וגם לא ממש מעניין אותי. אם רט"ג חושבת שעדיף שנחש ימות מאשר שלוכד לא מורשה יגיע בו זה ממש מעוות לדעתי.

איתי נ

New member
אני סתם סקרן...

מה התנאים לקבלת תעודה (רשיון) של לוכד מורשה? צריך לעבור מבחן תיאוריה? צריך לעבור בחינה מעשית? צריך לעבור סטאז'? צריך להוכיח שהוכשת 3 פעמים ונשארת בחיים? כל כמה זמן צריך לחדש את הרשיון?

naja

New member
../images/Emo6.gif נשמע לא רע!!

קבלני מישנה ללא עלות. אני אשמח לאחד כזה במשרה מלאה......

תםטםOHIO

New member
אשמח אם שניכם תוכלו לשלוח לי פרטים

היו אצלי כבר כמה נחשים, ראיתי צעירים ולא הרגנו, אבל אשמח אם יבואו לפנות. לוכד שהיה פעם אחת לא רצה לבוא פעם שניה כי לא "משתלם לו להגיע אליי". אודה לכם מאד אם תשלחו לי דרך ליצור קשר

כנראה שהנחש היה חומט החורש

או חמטן . אישית לא צילמתי ,אבל אחת השכנות צילמה מרחוק בפלאפון ,ואי אפשר לזהות אותו בתמונה הזאת.

HyperViper

New member
קמטן החורש

נקראים ככה בגלל הקמט שיש בצדדי הגוף לכל אורכו... החורש קצת לא קשור כי הנחש הזה נמצא גם בחולות ושאר סביבות מחייה...

weinman

New member
לטאה, לטאה, לטאה ../images/Emo12.gif

קמטן הוא לטאה חסרת רגליים. למה להפוך אותו לנחש
ועוד בחינם

HyperViper

New member
בהחלט לטאה ארוכה...

השניה באורכה בארץ ליתר דיוק, בספרות כתוב עד 1.20 מטר והם לא הגזימו, נתקלתי בהרבה פרטים בסדר גודל הזה...

למעלה