נטוריזם והורות

MCMG

New member
למה החרא הזה בשער תפוז

פסיכים תהיו לעצמכם בלבד בבקשה

susony

New member
שלום לכם

נכנסתי לכאן במקרה, רק בגלל השער של תפוז אני לא נודיסט, לא מתעסק עם זה, לא מחפש את זה. אבל, בעבר הכלתי ערום איפה שהתחשק לי, היום אני יכול להסתובב עירום רק במקומות מבודדים (כמו חוף אשדוד בלילה). אין לי ולאישתי בעיה להסתובב ליד הילד עירומים, ואין לי אישית להסתובב בחוף נודיסטים עירום, ולקחת איתי את הילד (לאישתי יש יותר בעיה אבל אני בטוח שהיא תשתחרר אם אביא אותה לחוף נודיסטים) מצד שני, הילד שלנו בן שנה, ואין לי מושג אם בגיל 4 יכולות להתעורר בעיות עם זה או לא, אני מאמין, שאם אשאיר אותו בבית, ולא אשלח אותו לגן תהיה לו פחות בעיה, כי הוא לא יהיה חשוף לנורמות חברתיות סותרות. אביב

חד משמעית ל-א

כל הנושא הזה של נטוריזם , זה משהו שאתם בתור הורים, ובני אדם בוגרים בחרתם לעצמכם כחלק מדרך החיים שלכם, אנא השאירו לילדכם את זכות הבחירה כשיגדלו, כפי שאתם לא הייתם מרוצים מכך שאדם אחר קבע בשבילכם בכל תחום אחר.

קוואנט

New member
אבל זכות הבחירה כבר נלקחה...

הדבר הראשון שעושים לילדים כשהם נולדים - זה להלביש אותם
. זכות הבחירה היא לא ממש בחירה מרגע שנולדים לעולם לבוש. האם אין בחשיפה לנטוריזם הרחבת זכות הבחירה? הילד יוכל לבחור אם לבוא או לא, אף אחד לא מכריח לשום דבר.

לא מדוייק

אני מניחה שתלוי איך מסתכלים על הדברים ודרך איזה משקפיים. אני בטוחה שאף הורה, בין אם הוא נמנה על הנטוריסטים/נודיסטים ובין אם הוא הורה "רגיל" לא יאהב את העובדה שילדים רכים חשופים לעיני כל, כולל אנשים שבין השאר משתמשים בילדים האלה ובמראות לסיפוק יצר המיני החולני שלהם. בתור הורים אנו קובעים כל כך הרבה דברים בשביל הילדים שלנו, בין אם בשנים הראשונות או המתקדמות יותר. לבוש הינו עדיין מקובל ונורמטיבי בכלל החברה ואף בשבטים מרוחקים , גם שם נוהגים היום להסתיר אזורים כאלה ואחרים. הויכוח בין אם זה נכון או לא -מיותר, כי אתה בדעתך ואני בשלי. בכל מקרה זהו תחום מאוד שנוי במחלוקות ובתור מנהל הפורום אתה בוודאי מכיר את התגובות של חלק מהאנשים [אף יצא לי לקרוא בעצמי], אין טעם למשוך ילדים למקום כזה שאולי בעתיד לא יחושו בנוח עם זה. בתור ילדה שראתה פעם אחת יותר מידי את אבא שלי בעירום , אני יכולה להגיד לך שאני לא חושבת שזה נכון או בריא, אין בכך שום תרומה ושלא נדבר על כך שחשבתי שכולם מסתובבים עם כזה ג...

arieshor

New member
לא צריך שהילדים יכנסו לחווויה נטוריסטית

ערב טוב לפי דעתי לא צריך שהילידים יהיו לחוויה נטוריסטית אחרכך הם יכולים להוריד בגדים בכל מקום אולי חושבים שזה חינוכי או שזה בסדר להוריד בגדים

בדיוק

כמו שכולנו למדנו שלבית הכנסת מגיעים בלבוש צנוע ועם כיפה על הראש אבל ברחוב מותר להסתובב עם גופיה או מיני ככה ילד נטוריסט יכול ללמוד את ההבדל בין חוף נטוריסטי לחוף רחצה רגיל. בכלל,אני חושבת שכשאנחנו מלמדים את הילדים שלנו פתיחות,כשאנחנו מלמדים אותם על החברות השונות האנשים השנים והכללים השונים הנהוגים בכל חברה ובכל בית אנחנו מאפשרים להם לבחור לעצמם את המקומות בהם ירגישו בנוח ואת הכללים שלפיהם יבחרו לחיות. כשילד בן שבע הולך לחברים יש כאלה שאצלם מותר לאכול בסלון ויש כאלה שאצלם יושבים רק ליד שולחן,הוא לומד את ההבדלים בין התרביות ולומד לכבד כל מקום ואדם עם חוקיו והרגליו השונים. התרבות הנטוריסטית לא שונה בכך בעצם מתרבויות אחרות.

../images/Emo13.gif

אפשר להסכים או להסכים אבל להיכנס להיסטריה נראה לי כבר ממש ממש מוגזם.

לא=/ מה אתם אנשים חולים ?@!?!

לדפוק ככה לילדים שלכם את הזהות והילדות ? תנו להם לגלות את זה בעצמם שיהיו גדולים ויבינו מזה ומה המשמעות של זה. הם קטנים והם לא מבינים את ההשלכות, זה שאתם בסדר עם זה , זה לא אומר שהם כן ! אתם פשוט אנשים לא בסדר בראש ואני מרחמת על הילדים שלכם !

לכל המזועזעים והמצטמררים

כבני אדם אין שום דבר פסול במודעות עצמית לגופינו וחופש הבחירה להיות נטולי כסות במקומות שחפץ ליבנו. השאלה שנשאלה בראש השרשור היא לגטימית בעיניי ופנים רבות לה . כפי שאמרו כאן קודמיי אין פסול לחשוף את הילד אך רק עד גיל ארבע , כי בגיל זה הילד הופך להיות סקרן ואי אפשר לדעת כיצד יגיב על כך יום אחר כך והדאגה היא לא מה יגידו על ההורים אלה כיצד יתמודד הילד עם אותם אלו [מיושנים]ששמעו ממנו שאבא ואמא הולכים בחוץ בלי בגדים . יש סיפור על ילד שסיפר בגן שאבא מרביץ לאמא , זימנו מפקחת לגן שתדבר עם האמא האם זה נכון האם היא מוכה ? האם אמרה שלא ומבירור שנעשה מסתבר שההורים עושים סקס שהילד שומע ואמא צועקת ומכאן ההנחה שאבא מרביץ לאמא. אז בקיצור לכל אלו המזועזעים כנסו לפרופורציות אמיר

ממש ממש לא!!!

אולי בגיל שנה-שנתיים זה בסדר,אבל אחרי זה אני לא בעד,במיוחד שיש היום כל מיני פדופילים חולי נפש שעלולים לפגוע בילד\ה, ואני לא חושבת שזה בריא כל הקטע הזה של להיות עירומים ככה,צריך להיות בושה טיבעית וצניעות,לדעת לכבד את הגוף שלך ולא לחשוף אותו בפומבי,(טוב,זה מתוקף היותי דוסית..)

אני מאוד מכבדת את הגוף שלי

אני מאוד גאה בו, מאוד שלמה איתו ומאוד אוהבת אותו(ולא כי הוא כזה מושלם,אלא פשוט כי הוא שלי
) ולכן אין לי שום בעיה לחשוף אותו בפומבי(טוב זה מתוקף היתי נטוריסטית) *בושה טבעית.... לא ברור לי המושג.בושה עד כמה שאני מכירה את המושג זה בעצם סוג של חרדה מהפידבק הסביבתי . *ובעיניין הפדופילים...אולי לא שמעתי מספיק חדשות אבל רוב(מחמת הספק לא אומרת כל) המקרים ששמעתי עליהם דווקא לא התנהלו בחברות נטוריסטיות. לעומת זאת בחברות ששמות להן את ה"צנעה" כדגל ,יצא לי לשמוע ולקרוא לא פעם ולא פעמיים על פגיעות מיניות בילדים. בכלל,אפרופו צניעות,להסתובב עם פאה של 4000 ש"ח נראה לך יותר צנוע מלהסתובב ערום? משהו פה לא מסתדר לי....

../images/Emo24.gifכדוסית כל הכבוד על הסובלנות

שירלי התבטאת באופן תרבותי ביותר ועל כך שאפו אך מה הקשר לפדופילים וכו באם הילד נמצא עם הוריו וחבריהם { ואני יודע שרוב הנפגעים מינית ,נפגעים ממי שמכירים -קרובים וידידים} אך זה לא שייך ולא קשור לעניין חושב שחלק גדול מאלו המתנגדים ,פשוט מתנגדים לנושא בכלליותו מה היית אומרת על הצעה שלא לקחת ילד לבית הכנסת כדי להשאיר לו חופש בחירה לגבי אמונתו כשיגדל? חופש בחירה אפשרי כשאפשרויות מוערות ולא כשאינן תתפלאו כמה לא יודעים שאנו בארץ קיימים ומאורגנים ומקיימים ארועים

למעלה