נטלי כזאת נינטטטטט

חיצונית או בכלל? בגלל ששתיהן עדות

מזרח? שתיהן יחסית מלאות? (טוב, לא שנטלי מלאה, אבל יחסית לשאר שם), לא הבנתי מה הקשר. נינט הרבה יותר יפה, אגב (ואני ממממממממש לא מעריצה שלה).

אני מניח שזו הסיבה להשוואה

(שכבר הועלתה איפשהו): שתיהן מזרחיות, שתיהן פרובינציאליות, שתיהן לבביות ושתיהן "צ'כונה". אבל צריך לתת לנינט קצת יותר קרדיט - היא בכל זאת זמרת ולא סתם בחורה שהופיעה בריאליטי. אולי יום אחד נטלי עוד תפתיע אותנו - אבל בינתיים נינט היא ליגה אחרת.

נינט כבר לא צ'כונה...

היא מהשכונה עכשיו...
לך תדע אולי לנטלי יש עוד כשרונות חבויים...(אני מהמרת על קילוף בצל במהירות מסחררת בלי משקפי צלילה)

אני לא מעריץ טבעי של נינט

אבל מאוד מעריך אותה על ההצלחה שלה בחיים, שהיא השיגה בשתי ידיה. לגבי נטלי -

ההההדסי

New member
שהיא השיגה בשתי ידיה?

שהיא עברה את הדרך הארוכה?אולי שכחת,היא פליטת כוכב נולד אתה יודע תוכנית ריאליטי שכזאת שמגלים אנשים תוך חודש :\ ממש לא בנתה כלום .

נכון, גם נינט

הייתה בריאליטי - אבל: הבדל 1: "דוגמניות" בוחרת בחורה יפה, זוהרת ופוטוגנית - "כוכב נולד" בוחרת בכישרון. הבדל 2: נטלי אפילו לא הגיעה לגמר ונינט זכתה במקום ראשון. הבדל 3: כל מה שנטלי עשתה בחיים היה לאפר אנשים בסופרפארם ולשחק אותה אישה קטנה שיודעת לכבס. נינט לעומת זאת, עבדה מגיל 5 על כישרון הבמה שלה, למדה שירה, הופיעה על הבמה (גם אם במה קטנה ולא חשובה) ולכן זכתה. היא לא הגיעה לריאליטי שלה על תקן כובסת גרביים, אלא ככוכבת מוכנה שנשאר רק לגלות.

ההההדסי

New member
ממש בולשיט :\

מזה משנה הכל ריאליטי בסופו של דבר דוגמניות זה יופי-כוכב נולד זה שירה ....ואזמה אם נטלי לא הגיעה לגמר היא יפה וזאת עובדה .לנינט יש כישרון שירה וזאת עובדה. הכל אותו דבר וזהו.

נינט מדהימה. בין הנשים הכי יפות פה

בישראל. לדעתי כמובן, היא נורא יפה. יותר מכל הדוגמניות שם יחד.

חחחח הרגתם אותי איזה שרשור מצחיק..

והדמיון ביניהן.. נטלי ממש דומה לנינטטט במראה

אף אחת שם לא איינשטיין.

נטלי, שנולדה בארץ, לא יודעת האם אומרים "קוראת" או "קורה". אפילו גלית גוטמן לא הוציאה מהפה שלה שום דבר חכם, אפילו לא שנינות קטנה. כריסטין לפחות מצחיקה, צבעונית ולא מנופחת מהאגו.

המונשרי

New member
כן יש לי תחושה שהיא עוד תפתיע......

ואיזה יופי היא יודעת לשיר מהנחיר.

למעלה