לטיפה קטיפה. איפה את כולם?
מה קורה אין אקשן הערב. אני עוד מעט אלך לישון לנומי שלי עייפתי מהראליטי. ערןץ אחד דומם ערוץ שני השידור חוזר. ערוץ שלישי לא קיים חחח אסםר קצת צחוקים על הרווק המושבע איתן אורבך. טוב בשחיה הוא גדול חמוד גם. רק שהפרומו מצחיק. מראים אותו קופץ לבריכה קפיצה. של ליויתן. רק שהבריכה לגודל של דג קרפיון
. הברכיה נראת שם בבית לגן חובה. נכון המים קצת עמוקים מחיב? חח. ויש להם את אתי הכול יכול. לא מבינה אותה ולא את התוכנית. אחת מספרת על האימא שלה שכמעת הרגה אותה בגלל 1000 $ . כי היא הייתה באמריקה. ונ]צעה שם דלת משהו נסגרה על האצבעות וציפורן המלכותית.. נכסה לה לבשר. וזו רוצה גבר מלה כסף חחח אולי להחזיר את הביטוח רפואי לאימא. על אתי מצליחה לקרב אליה את רוב העדר אחריה. מספרת על ערב שישי של השבת. שעברה. . מספרת על האוכל כמה היא בולעת. מתחילה עם דג חריף
העילמה חצי סיר
חצי חלה
וגם כמה חתיכות של עוף
וארבעה קציצות בגול של זה
המבורגר. ונודלס מנה ענקית. ואז שואלת על המרק. והכי מחיק . טוענת לא יודעת איפה כול זה נכנס. והכי הכי. לועגת לשפים שהעבירו שם גם ארוחה יפה. על שאול בן אדרא אחד השפים הטובים מהטבעעעעעעעעעעעעעעעעעע. לא מבינה מה התוכנית הזו לא אומרת לי דבר נבחרת של נשים או שוק של נשים להצעה? לא מזלזלת לא מבינה. לא כך המודל של הרווק האמריקאי. מאוד רחוק.
כן הרבה לימון ליים וכמובן טקילה נקי הם שותים.... ערק