ילד קטן ומפונק, שלום.
אתה נכנסת לפורום הזה מרצונך והעלת דיון פרובוקטיבי במתכוון. עכשיו- מגיע לך לספוג את האש על זה. אתה, כמו פלג שכתב את המאמר המגמתי והמיותר ההוא, פחדן. אתה מפחד מאלימות. אתה מפחד להגן על מה ששלך. אם יבואו אליך הביתה ויגרשו אותך, אתה תיתן מה שירצו ולא תנסה לעמוד על שלך. תן לי להבהיר לך משהו: מדובר בצבא ההגנה ל-י-ש-ר-א-ל. ישראל היא מדינת הי-ה-ו-ד-י-ם. כן כן, יהודים. לא ערבים, לא נוצרים, לא דרוזים. לא מדינת כל אזרחיה. מדינת היהודים. למה? כי בכל מקום אחר ניסו לגרש אותנו במקרה הטוב ולחסל במקרה הרע. במקרה הגרוע גם הצליחו. אז אנחנו צריכים מדינה משלנו. בתגובות לכתבה שצירפת בהודעה הראשונה ראיתי שהחברים השמאלנים שלך מציעים לפרק את הצבא. רעיון מעולה. מי יגן על התחת התל אביבי שלך אז?! מי ימנע מכל צבאות ערב להיכנס לך ללופט ולבצע בך לינץ'?! אתם פשוט חיים בסרט, והמציאות היא לא כזו. ולעניין עצמו- החברים המשתמטים שלך נכנסו לכנס שלא הוזמנו אליו, ייצרו מהומה, והתקיפו הורים שכולים. אני די בטוחה שהבעיה היא בכם, אני די בטוחה שכל ההגזמות שכתב פלג לא היו ולא נבראו, וגם אם כן- מגיע לכם. כי אתם התנהגתם כמו ברברים, ואתם הבאתם את זה על עצמכם. אגב, אם אתה כל כך אוהב ערבים, למה שלא תלך לטיול באיזה כפר נחמד? אבל אתה לא תעשה זאת כי אתה מפחד, גם אם לא תודה בזה. למה ישראלים מפחדים להיכנס לקלקיליה או לכפר קאסם, אבל הערבים מסתובבים בכל הערים בישראל? יש לי עוד הרבה מה לומר אבל בעיקר- אני מתביישת שאתה חלק מהעם שלי.