נטל ההשתמטות.

S h a y D u

New member
זה עדיין לא סוטר את העובדה שאתה אשכרה

כבשת כאן עם, סילקת אנשים אומללים מבתיהם ומשטחי מחייתם. איפה המוסר? אני לא יודע מה איתך, אך אני עדיין מפקפק בזכותה הקיומית של מדינת ישראל.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

מאיפה הפלצת את השטות הזו עם תלמידים שלמדו עם ערבים במלחמת השחרור תקפו אותנו 4 מדינות ואת מי תקפו? חבורת אנשים עם איזה מקלות ואחרי שעברו את הזוועות המזוויעים ביותר שידע המין האנושי.. ורק אלוהים יודע איך אבל הדפו את התוקפים (כשגם הערבים שבארץ נלחמים מישוביהם) ועוד הצליחו להשתלט על עוד שטחים.. והערבים שהיו פה (או בשמם היותר מאוחר "פלסטינים") מסולקים (למרות שהרבה מהם ברחו כבר בתחילה המלחמה במחשבה שהם יחזרו כשארצות ערב יחסלו את היהוד) ואתה לא באמת מצפה שמישהו ישאיר את הישובים אחרי שנלחמו בך מהם במלחמה עם 4 צבאות ערב שכל אחד מהם לבד אמור להיות מסוגל לחסל אותך. ואם אתה מעדיף לתרום למדינה אחרת ולא לזו, אתה מוזמן לעזוב.

תרבות נבובה?

הרי בלי צה"ל הפלסטינאים היות כובשים את המדינה ואהבלים כמוך היו נטלים הפוך עם הבייצים בפה. טמבלון

childling

New member
נבובה כמו ראשך החלול

מתוכן אמיתי? כל מה שיש לך זה אידיאלים, רעיונות. מה בפועל? אנחנו לא חיים באוסטרליה אלא במזרח התיכון. הפלשתינאים רוצים לחסל אותך, אתה לא מבין?

antidot

New member
זה חדש

ממתי מספרים למישהו את הסיבות בגללן הוא נפסל בסיווג ? נשמע לי כמו גיבוב שטויות והמצאת סיבות בשביל לתרץ את הפסילה לאחרים.

user4576

New member
אם אתה דורש - אז חובה לגלות לך

ויש לך זכות עירעור. הם יכולים לטעון שהם לא יכולים לגלות לך בגלל סכנה לפגיעה בביטחון המדינה, אבל אז אתה יכול ללכת לבית משפט והם יצטרכו לפרט בפניו את השיקולים שלהם והוא יכיריע אם לגלות אותם גם לך או לא.

ואני נגעלים ממך וחלילה אם יש לך דור המשך

כל חיים של חייל שמבוזבזים בהגנה עליך או על בני משפחתך,זו טרגדיה. שכן לעומתך,חיילי צה"ל הם אנשים ניפלאים ואתה נטל על העם הזה שאתה מתעלק עליו.

childling

New member
ילד קטן ומפונק, שלום.

אתה נכנסת לפורום הזה מרצונך והעלת דיון פרובוקטיבי במתכוון. עכשיו- מגיע לך לספוג את האש על זה. אתה, כמו פלג שכתב את המאמר המגמתי והמיותר ההוא, פחדן. אתה מפחד מאלימות. אתה מפחד להגן על מה ששלך. אם יבואו אליך הביתה ויגרשו אותך, אתה תיתן מה שירצו ולא תנסה לעמוד על שלך. תן לי להבהיר לך משהו: מדובר בצבא ההגנה ל-י-ש-ר-א-ל. ישראל היא מדינת הי-ה-ו-ד-י-ם. כן כן, יהודים. לא ערבים, לא נוצרים, לא דרוזים. לא מדינת כל אזרחיה. מדינת היהודים. למה? כי בכל מקום אחר ניסו לגרש אותנו במקרה הטוב ולחסל במקרה הרע. במקרה הגרוע גם הצליחו. אז אנחנו צריכים מדינה משלנו. בתגובות לכתבה שצירפת בהודעה הראשונה ראיתי שהחברים השמאלנים שלך מציעים לפרק את הצבא. רעיון מעולה. מי יגן על התחת התל אביבי שלך אז?! מי ימנע מכל צבאות ערב להיכנס לך ללופט ולבצע בך לינץ'?! אתם פשוט חיים בסרט, והמציאות היא לא כזו. ולעניין עצמו- החברים המשתמטים שלך נכנסו לכנס שלא הוזמנו אליו, ייצרו מהומה, והתקיפו הורים שכולים. אני די בטוחה שהבעיה היא בכם, אני די בטוחה שכל ההגזמות שכתב פלג לא היו ולא נבראו, וגם אם כן- מגיע לכם. כי אתם התנהגתם כמו ברברים, ואתם הבאתם את זה על עצמכם. אגב, אם אתה כל כך אוהב ערבים, למה שלא תלך לטיול באיזה כפר נחמד? אבל אתה לא תעשה זאת כי אתה מפחד, גם אם לא תודה בזה. למה ישראלים מפחדים להיכנס לקלקיליה או לכפר קאסם, אבל הערבים מסתובבים בכל הערים בישראל? יש לי עוד הרבה מה לומר אבל בעיקר- אני מתביישת שאתה חלק מהעם שלי.

klod bokevski

New member
לא מבין מה הי להם לחפש בכנס הזה

גם אני מניח שהדיעה שלי לא מתאימה לדיעה של החברה מ:"הורים למען שוויון בנטל" אבל למה להכנסולהפריע אני לא מבין אולי תאיר את עיניי?

S h a y D u

New member
הם בסה"כ רצו להביע את מחאתם

על האטימות והפאשיסטיות העומדות מאחורי הפורום הזה. והם עשו זאת אמנם בצורה ילדותית, אך עדיין אל לנו לשכוח שישנו גם חופש ביטוי. ויותר מכך, החופש של אדם לא להיות אזרח מופלה בגלל שאינו שירת בצה"ל וששוחרר ע"י צה"ל מטעמי חוסר התאמה.

pavel777

New member
אזרח גם מופלה אם לא סיים 12 שנות לימוד

או כל דבר אחר שהוא מיעוט.. ככה זה בכל מקום.. המיעוט נדחה החוצה ע"י הרוב.

S h a y D u

New member
לא נכון.

ממתי אזרח שלא סיים 12 שנות לימוד הוא מופלה. אף אחד היום לא מפלה אנשים בגלל השכלה. האם בני"שים הם מופלים?

צריך לא רק לשנוא אותם,יש לגרשם מהמדינה הזו

שכן הם אינם חלק ממנה. הם אנשים בזויים,ספק בני אדם

S h a y D u

New member
הבהרה!../images/Emo32.gif

אני מנצל בזאת את הבמה ע"מ להבהיר שאינני אחד מאותם נערים אשר התפרצו אל הכנס המדובר. אינני מכיר אותם, לא ניתקלתי בהם מימיי, ולא משתייך לתנועתם האידאולוגית בשום צורה שהיא. במקרה נתקלתי בדבריו של פלג כקורא באתר "הגדה השמאלית" ומצאתי לנכון לעלות את הנושא לצורך דיון בלבד. ולא כאקט מחאה כלשהו.

איזה ביזבוז,עולם הפוך

בחורינו הטובים נהרגים בקרב והבחורים הלא מוצלחים,הגרועים,בעצם אין מילה אחרת מאשר זבליים,נשארים פה עלמנת לבזות את זכרם של החבר'ה הטובים ועוד חלילה ללדת אם אינם עקרים דור המשך לזבליות.

למעלה