בצל המבצע, נועה קירל מגיבה: "הביטחון הכי חשוב כרגע, ליבי עם ישראל"
בעקבות פתיחת מבצע "מגן וחץ" ברצועת עזה, חברי המשלחת הישראלית באירוויזיון והנציגה הישראלית מודאגים מהמצב ומהיתכנות של הפגנות גדולות מצד מתנגדי ישראל במקום. עם זאת, הם שומרים על אופטימיות בנוגע לסיכוייה של קירל להעפיל בחצי הגמר - בו הצבעות הצופים הן שמכריעות. "זו לא הפעם הראשונה שישראל משתתפת...www.ynet.co.il
ישראל כצפוי עלתה לגמר למרות שלטעמי זייפה.
ישראל כצפוי עלתה לגמר למרות שלטעמי זייפה.
אירוויזיון 2023: שבדיה זכתה, ישראל במקום השלישי
בתום משדר מותח, לורין השבדית הוכרזה כזוכה הגדולה של תחרות השירה האירופית - ובכך הפכה לנציגה השנייה אי פעם לזכות פעמיים באירוויזיון. הנציגה הישראלית, נועה קירל, הגיעה למקום השלישי הנחשק אחרי שהעניקה ביצוע בלתי נשכח ומדויק לשיר "יוניקורן". "זה יותר ממה שציפיתי, אני מאושרת", אמרה הזמרת ל-ynetwww.ynet.co.il
אירוויזיון 2023: שבדיה זכתה, ישראל במקום השלישי
בתום משדר מותח, לורין השבדית הוכרזה כזוכה הגדולה של תחרות השירה האירופית - ובכך הפכה לנציגה השנייה אי פעם לזכות פעמיים באירוויזיון. הנציגה הישראלית, נועה קירל, הגיעה למקום השלישי הנחשק אחרי שהעניקה ביצוע בלתי נשכח ומדויק לשיר "יוניקורן". "זה יותר ממה שציפיתי, אני מאושרת", אמרה הזמרת ל-ynetwww.ynet.co.il
עפ"י הצבעת השופטים היינו מקום שני כפי שאפשר לראות מהסיכום שלי מטה ובסה"כ הגענו למקום שלישי המכובד.אירוויזיון 2023: שבדיה זכתה, ישראל במקום השלישי
מסתבר שהקהל נתן לשיר הזה את המקום הראשון בפער עצום משבדיה, 376 לעומת 249 בלבד של שבדיה, פער של 127 נקודות, אך זה לא הספיק להם לזכות עם שקלול של קולות השופטים כפי שאפשר לראות מהסיכום שלי מטה.נוסף
מה דעתכם על השיר צ'ה צ'ה צ'ה של פינלנד?
ההימורים נותנים להם מקום שני.
זהו שיר שמשלב 3 סגנונות לרבות ריקודים סלוניים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.