אני בעד! יש לנו כבר רעיונות.
ר ר ו ח ל י New member 5/9/09 #149 ../images/Emo45.gif באמת צריכים לקדם את העסק אם הוא יקבל מאיתנו מתנה גדולה ויפה הוא בטוח ירצה לבוא לפה כמה שיותר מהר ^^
../images/Emo45.gif באמת צריכים לקדם את העסק אם הוא יקבל מאיתנו מתנה גדולה ויפה הוא בטוח ירצה לבוא לפה כמה שיותר מהר ^^
פ פרפרית צבעונית New member 4/9/09 #13 ../images/Emo207.gifהאם זה אדם כשהיה קטן?? http://www.youtube.com/watch?v=Ueqj8m_aSeE
T t r e c o o l New member 4/9/09 #15 ../images/Emo207.gifאשלי מספרת את דריק../images/Emo4.gif ashleygomilacutting & coloring drakes hair. then VEGAN HOUSE? האמת שמתאים לו יותר שיער קצר..אבל למה לא ספר מקצועי דמט.. ולמה לצבוע?.
../images/Emo207.gifאשלי מספרת את דריק../images/Emo4.gif ashleygomilacutting & coloring drakes hair. then VEGAN HOUSE? האמת שמתאים לו יותר שיער קצר..אבל למה לא ספר מקצועי דמט.. ולמה לצבוע?.
I InbarKiii New member 4/9/09 #44 איכ לאלאלאלאלא דרייק בבקשה אל תחזור למראה הערס הישראלי ושלא יסתפרררר אני אוהבת איך שהוא נראה עם שיער ארוך יותר
איכ לאלאלאלאלא דרייק בבקשה אל תחזור למראה הערס הישראלי ושלא יסתפרררר אני אוהבת איך שהוא נראה עם שיער ארוך יותר