שיהיה עם הרבה מזל
S skito New member 11/4/04 #13 היי נורית ../images/Emo51.gif ומיכלי.. מיכלי אנסה לשכנע אותם ללכת על זה ומקווה להצליח זאת למרות שהם כבר קבעו דיג' ואת רצף השירים בכל אופן אנסה ומקווה...... יש אולי טיפ איך לשכנעעם?
היי נורית ../images/Emo51.gif ומיכלי.. מיכלי אנסה לשכנע אותם ללכת על זה ומקווה להצליח זאת למרות שהם כבר קבעו דיג' ואת רצף השירים בכל אופן אנסה ומקווה...... יש אולי טיפ איך לשכנעעם?
ש שמוליק דואק New member 17/4/04 #25 לי יש טיפ ! אמור להם שאם יקחו את סי , אני יגיע לחתונה, ועם צ'ק שמן........ בטוח שעוד כמה...ונהפוך להם את הערב לחגיגה אמיתית.
לי יש טיפ ! אמור להם שאם יקחו את סי , אני יגיע לחתונה, ועם צ'ק שמן........ בטוח שעוד כמה...ונהפוך להם את הערב לחגיגה אמיתית.
ש שמוליק דואק New member 17/4/04 #26 מה יותר יפה מזה ? הרי לשם כך אנו מגדלים ומטפחים אותם, כדי לראות אותם בבוא היום עומדים על הרגליים בזכות עצמם, ובעצמם מקימים בית בישראל.
מה יותר יפה מזה ? הרי לשם כך אנו מגדלים ומטפחים אותם, כדי לראות אותם בבוא היום עומדים על הרגליים בזכות עצמם, ובעצמם מקימים בית בישראל.
S skito New member 18/4/04 #27 היי שמוליק, צודק ותודה על הטיפ../images/Emo127.gif צודק, אם ההחלטה היתה רק ביידי אז הבחירה הייתה ברורה אין לך מושג כמה אני מנסה ועוד אנסה לשכנע תודה ושבוע טוב
היי שמוליק, צודק ותודה על הטיפ../images/Emo127.gif צודק, אם ההחלטה היתה רק ביידי אז הבחירה הייתה ברורה אין לך מושג כמה אני מנסה ועוד אנסה לשכנע תודה ושבוע טוב
A actress New member 17/4/04 #22 נט, עיתונות , חדשות , זה הזמן שלכם יש לכם חשק להוציא מהאריכיון כתבות? בא לכם קצת לרענן לאנשי הפורום על מה דיברנו? זה הזמן תרעננו את הפורום תגשלו ותפשפשו באריכיון ותראו דברים יפים נהדרים ומקסימים וככה כולנו נוכל לראות על מה דיברנו אז ואיפה אנחנו היום
נט, עיתונות , חדשות , זה הזמן שלכם יש לכם חשק להוציא מהאריכיון כתבות? בא לכם קצת לרענן לאנשי הפורום על מה דיברנו? זה הזמן תרעננו את הפורום תגשלו ותפשפשו באריכיון ותראו דברים יפים נהדרים ומקסימים וככה כולנו נוכל לראות על מה דיברנו אז ואיפה אנחנו היום