ניהול מתאים...

Elle992

New member

iba90

New member
אני לא מגיב...

לכאלה שמפחדים לחשוף את הזהות שלהם ולהתעמת מולי אפילו במסר...זה לא חייב להפריע לפורום...אני ממש לא חרד לגבי איך השם שלי נראה בעיני מי שלא מוצא חן בעיניו.

askimosi

New member
ניהול מתאים...

טוב,קודם כול מסכים עם אל,

הניהול אמור להיות על ידי מישהו\י שהוא חסר נסיון בנושא.כידיי שתהיה הזדהות ותמיכה,שימו לב:הפורום נמצא תחת קטגוריית תמיכה וסיוע עם שאר צרות אחרות שלא נדע וככזה אמור להיות תומך וכן גם מקדם.

אז ככזה אמור להיות בו סדר ולא התנצחויות קללות ושאר ירקות,זה כמו שמישהו לא קשור יקפוץ לפורום נפגעות תקיפה מינית ויתחיל להשתלך שם בנשים שהן הביאו את זה על עצמן בלבוש ושאר דברי חוכמה או מישהו שיקפוץ לפורום הומואים ויתחיל להפיץ כול מיני מניפסטים לא קשורים לפורום עצמו.
לגביי הצפות במסרים מה ששבר את IBA90 ,אז מבחינתי חבל"ז להתנצחויות בפרטי, אותו כותב או כותבת אמורים לקבל אזהרה פעם אחת וזהו חדל קשקשת, ממשיכים?מוזמנים לנדוד לפורום אחר.ככה לא יהיה כאב ראש מה גם שניהול משותף ובחירה באדומים הנכונים יקל על כול הניהול.
ולא אין לי נסיון בניהול.

לא סתם קיימות קטגוריות אחרות כמו: אהבה ויחסים,גאווה,אקטואליה שמיודעות בדיוק בשביל נושאים לשמם הם נועדו.

ובנימה אישית לדעתי לפורום שכזה אמורים להיות 2 מנהלים, מנהל ומנהלת שהם חסרי נסיון ולא יושבים 24 שעות ביממה מול המחשב ככה ניתן יהיה לעקוב אחר הפורום.בנוסף אדומים לדעתי אמורים להיות בעליי נסיון ולשמש כסוג עיניים נוסף,לכול מקרה ש...

לא הייתי מתנגד לנהל יחד איתך את הפורום ולעשות מהפך קטן באדומים,לשים את CLUE כאדומה,סה"כ עד עכשיו קיבלתי ממנה רושם דיי טוב
וגם להשאיר את דורי78(אם כי אני מבין שלחלקכם יש עם זה בעיה),זה נכון שיש לה לפעמים יציאות לא קשורות אבל לרוב היא כותבת ישר ולעניין וגם מפרטת מה ולמה ואני מעריך את זה.

בברכה לניהול קרוב,

אסקימוסי

askimosi

New member
כן אסקימוסי מעריך אנשים נורמלים

לא רק אמא כול המשפחה.תבקשי ממנה שניצל כמתנה
אבל אני אישית הייתי דורש תפוחי אדמה ארוזים יפה

Elle992

New member
אדוני מדבר אליי?

אם כן, גם אני אשמח לנהל לצידך...
במידה וניהיה בכלל מועמדים לניהול

ואגב-כתבת יפה! בצורה ראויה ונעימה והכי חשוב-נכונה

BellA עלמה

New member
רוצה לנהל?

סבבה
תפני להנהלת הפרדס
תוזמני לראיון אי שם ברמת גן\ גיבתיים
לכי לראיון {תעני על כל מיני שאלות }
ההנהלה תחליט אם מתאים להם

זה ככה פשוט

askimosi

New member
כן אלייך....

אבל יש ענייני תפוזקרטיה בדרך אם אקבל מהם תשובה בכלל.

תודה
,

אסקימוסי

Reyn

New member
אני לא מבין איזה חלק לא ברור לכם:

מ-נ-ה-ל-י-ם ב-ת-פ-ו-ז ל-א נ-ב-ח-ר-י-ם ב-מ-ש-א-ל / ה-צ-ב-ע-ה.
אין עניין של להציע מועמדים, אין עניין של "אני אשמח לנהל עם ההיא ולא רוצה לנהל עם ההוא". אתם לא מקימים כאן מפלגות.
כמו שכתבה BellaA, מי שרוצה להתמנות כמנהל צריך לפנות להנהלת תפוז ולהציע את עצמו. אם שניים רוצים להתמנות, שניהם צריכים להציע את עצמם והנהלת תפוז תבחר בינהם. זה הכל.

אגב, נראה לי מגוחך לחלוטין שיהיו כאן יותר מ2 מנהלים. אם לא מספיק מנהל אחד פעיל בתקופה שאור בחו"ל, ההיגיון אומר למנות במקום אור מנהל אחר לתקופה בה אינו זמין, או באופן קבוע.

BellA עלמה

New member
לדעתי

טוב שלפורום יהיו 2 מנהלים קבועים כי מנהל אחד לא תמיד זמין (לימודים\ עבודה)
כך שאחד לא זמין השני יכול להכנס..
בפורום כזה ובכלל למהל צריך להכנס לפחות פעמיים ביום לפורום שלו
גם אם לא כותב לפחות יסתכל לראות שהכל כשורה ואין בעיות

askimosi

New member
אני לא מבין איזה אינטרס יש להם....

לבוא לפה בחום הזה

http://www.youtube.com/watch?v=Yv0oPXMIOyc

מוקדש לך ולבתולת ים

אוקיי,לגביי מה שהעלית,השרשור שפתחתי(במקור היה אמור להיות חלק משרשור פלצת,את השאלות יש להפנות לתפוז) לא נודע לקבוע מי ראוי יותר ומי ראוי פחות או לבצע סקר....המטרה המקורית שלו זה לשמש מעיין מתכונת לניהול תקין לפי אייך שאני רואה אותו ולפי מה שכתוב באודות הפורום ואני מצטט:"ברוכים הבאים לפורום חוסר ניסיון זוגי ומיני בגיל מבוגר!

הפורום עוסק בחששות, הפחדים, הביישנות, חוסר הביטחון, וכל מה שקשור לחוסר ניסיון זוגי או מיני.

זה המקום לפרוק, להתייעץ, לקבל תמיכה, לשאול שאלות, ולהכיר חברים!

אפשר לכתוב על הכל, אבל הכי חשוב פה זה רגישות ולא לפגוע באנשים. פוגעים ימחקו ויחסמו.

תהנו
"

לגבי מנהלים לא מגוחך בכלל קיימים פה פורומים עם 3 מנהלים והניהול בהם מצויין,כמו שBellA עלמה כתבה המנהלים לא נמצאים 7\24 שעות מול המחשב ויש להם חיים גם מחוץ לפורום, חוץ מזה תחשוב אם המנהלים ישרצו פה יותר מידיי זמן בסוף יקבלו התמוטטות עצבים וזה לא בריא, כשיש 2-3 מנהלים זה הכי טוב.אני אישית מעדיף בפורום כזה 3 כי הוא פורום דיי רגיש בהשוואה לפורומים אחרים ואנשים שנכנסים אליו הם לא סתם חסרי נסיון מיני וזוגי יש להם בעיות\ביטחון\חרדה\חששות.עכשיו אם אדם כזה נכנס לכאן לראשונה ורואה מה שקורה פה לא יהיה כאן כיף והפורום באמת יתמוטט,ישארו בו רק פליטי פורומים שלא מצאו את מקומם בפורומים אחרים ולא קשורים או שהוגלו מהם.ואתה ממש לא רוצה פורום כזה.

שאלות

אתה גם חסר ניסיון?
הגעת לפני כמה ימים לפורום ואתה כבר רוצה לנהל?
נראה איך תצליח להתמודד איתנו

אישית
אני לא מרגישה בנוח שיש מנהל חדש שהוא גם גולש חדש בפורום הזה..

מעדיפה שמנהל\ת יהיו גולשים וותיקים פה.

אל תקח זאת אישית אסקימוסי.

וואו

כמה חבר'ה מגניבים היו לנו בתחילת הפורום..
ובסוף כולם ברחו בגלל מריבות שהיו אז ויש כיום

בהצלחה
נראה איך תצליח לקחת תניהול לידיים

למעלה