ניהול מתאים...
טוב,קודם כול מסכים עם אל,
הניהול אמור להיות על ידי מישהו\י שהוא חסר נסיון בנושא.כידיי שתהיה הזדהות ותמיכה,
שימו לב:הפורום נמצא תחת קטגוריית תמיכה וסיוע עם שאר צרות אחרות שלא נדע וככזה אמור להיות תומך וכן גם מקדם.
אז ככזה אמור להיות בו סדר ולא התנצחויות קללות ושאר ירקות,זה כמו שמישהו לא קשור יקפוץ לפורום
נפגעות תקיפה מינית ויתחיל להשתלך שם בנשים שהן הביאו את זה על עצמן בלבוש ושאר דברי חוכמה או מישהו שיקפוץ לפורום
הומואים ויתחיל להפיץ כול מיני מניפסטים לא קשורים לפורום עצמו.
לגביי הצפות במסרים מה ששבר את IBA90 ,אז מבחינתי חבל"ז להתנצחויות בפרטי, אותו כותב או כותבת אמורים לקבל אזהרה פעם אחת וזהו חדל קשקשת, ממשיכים?מוזמנים לנדוד לפורום אחר.ככה לא יהיה כאב ראש מה גם שניהול משותף ובחירה באדומים הנכונים יקל על כול הניהול.
ולא אין לי נסיון בניהול.
לא סתם קיימות קטגוריות אחרות כמו:
אהבה ויחסים,
גאווה,
אקטואליה שמיודעות בדיוק בשביל נושאים לשמם הם נועדו.
ובנימה אישית לדעתי לפורום שכזה אמורים להיות 2 מנהלים, מנהל ומנהלת שהם חסרי נסיון ולא יושבים 24 שעות ביממה מול המחשב ככה ניתן יהיה לעקוב אחר הפורום.בנוסף אדומים לדעתי אמורים להיות בעליי נסיון ולשמש כסוג עיניים נוסף,לכול מקרה ש...
לא הייתי מתנגד לנהל יחד איתך את הפורום ולעשות מהפך קטן באדומים,לשים את CLUE כאדומה,סה"כ עד עכשיו קיבלתי ממנה רושם דיי טוב
וגם להשאיר את דורי78(אם כי אני מבין שלחלקכם יש עם זה בעיה),זה נכון שיש לה לפעמים יציאות לא קשורות אבל לרוב היא כותבת ישר ולעניין וגם מפרטת מה ולמה ואני מעריך את זה.
בברכה לניהול קרוב,
אסקימוסי