ניהול מתאים...

קבל גם את ברכתי וצא לדרך בהצלחה

עושה רושם על פי כתיבתך כי אתה אכן מועמד ראוי המציע עצמו ולא מנודב
ישבת על הגדר מתחילת הדרך, הכנת שיעורי בית וכן, יש לך מה לתת.

אם elle996 מצטרפת זה יכול להיות נחמד מאוד. שני מנהלים פעילים, גבר ואשה שידעו לעשות כאן סדר.

אני אשמח לעזור לכם, מתוקף הססנותי לנהל את הפורום אך רצוני להשליט בו אוירה נעימה בהתאם למה שכתבתי בשרשור מקביל.

לא הייתי קופץ להחלטות בנושא האדומים גם אם אני אישית חושב ש Clue אדומה יפה לכאן, ושאין שלמות זה גם בסדר, בעצם זה
חלק מהחיים. לדעתי האדומים אמורים להיות "המערכת האקלימית" של הפורום, את זאת אסביר למנהלים במסרים אישיים.

iba90

New member
במבט לאחור אני אגיד לך איך צריך לנהל פורום...

צריך להיות מעורב בשרשורים, לפתוח שרשורים, להתייחס לכל אחד חדש שמצטרף. צריך להראות נוכחות ושאנשים לא פותחים שרשורי OFF רק כי הם מואדמים בטעות.
צריך לשמור על נושא הפורום שהוא חסרי ניסיון זוגי ומיני בגיל מאוחר ולא לתת לנושאים שהם כביכול (לדוגמא שוביניזם פמניזם ופורנו) לתפוס פה "ברמה ראשית". צריך להתחשב בכלל האנשים בפורום ולא ב 2-4 אנשים ששפה של גולש כזה או אחר מציקה להם בעין. מי שפריע לו...שיתעלם בחינניות ויתאפק לא להגיב. ככה מתחזקים פורום טוב לדעתי.

לגבי ניסיון מיני או זוגי של מנהל פורום זה ממש לא רלוונטי לניהול...יש לי קצת ניסיון ואני לא חושב שהייתי פחות מבין לליבם של האנשים כאן.

כרגע אני בהפסקה מהפורום...אמרתי את מה שיש לי להגיד אבל אני ממש לא מתכוון לעזוב אותו כי אני לא פחות שייך לכאן מאחרים וגם לי יש זכות להביע את דעתי.

שבת שלום וחן חן

Lee Rock

New member
דווקא הרושם שלי מפורומים אחרים הוא שונה

איפה שדווקא המנהלים לא פתחו שרשורים ולא היו מעורבים אלא אם כן היה להם משהו חשוב לומר, היתה אווירה נעימה בפורום.
הם פעלו יותר מ"אחורי ההקלעים" במסרים מול גולשים שהיה להם בעיה איתם, וכן דרשו ממי שיש לו בעיה עם המנהלים לפנות אליהם במסר ולא הגיבו לתוכן ההודעה.
אם היו הרבה שרשורים שלא בנושא הפורום הם היו מחברים אותם תחת שרשור אוף שבו היו רושמים הערה שכאן המקום לשרשורים כאלו.

מעבר לזה הם לא היו מתנצחים עם כל אחד ושומרים על התפקיד שלהם כמה שיותר פשוט.

אני אישית הייתי מוכן לפעול ממקום כזה

כמנהל פורום נוסף, מבלי להיות מחוייב לכתוב או ממש להכיר את כולם,
אלה כן, לאפשר לאנשים להתארח ולכתוב כאן.. באופן שיאפשר את
למידת השפה הראויה לפורום הזה. הנה, צחק: לירוק? לא כאן בבקשה.
והאמת שלי אתה סלע חשוב.

askimosi

New member
אני מאמין שלכול אחד יש דרך משלו....

בפיתחת שרשור כתבתי אייך אני רואה את הפורום,צודק צריך להתחשב ברוב במיוחד ברוב השקט, מה שאומר שאם בכלל אקבל ניהול(תפוזקרטיה
)לא יהיו אצלי קליקות ופרוטקציות לחבר זה או אחר ולכן לפי תקנון הפורום מי שיפתח ג'ורה בלי שליטה
לא יהיה פה - את התקנון שמתי מספר הודעות מעליך מוזמן לקרוא.

לגביי שמירת נושא צודק אך על מנת שיהיה כיף ומגוון אני נוטה בגישה של LEE ROCK:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=168931519

והכי חשוב כמה שפחות התערבות הדנמיקה כבר תסתדר מעצמה,אחריי הכול פורום חדש.

בהפסקה זה מצויין,תנקה קצת את הראש מגיע, לך במיוחד על נסיונך להשליט כאן סדר.

תבלה,
אסקימוסי

אתם סוטים מהמטרה...

המטרה היא שהפורום הזה ימשיך להיות פעיל..
המטרה היא שהפורום הזה יכיל בתוכו בחום,באהבה ובהבנה את חבריו ואת חבריו הסמויים...
כל ההתנהלות הזאת מי יהיה אדום,מי יהיה כחול,מי רוצה,מי לא רוצה לא ממש תורמים לאווירה פה.
אתם מעל יומיים מתעסקים בעיניין ״מי יזכה להיות המנהל/ת הבא/ה״...
זה מה שבאמת מעניין כרגע?
עצרתם שניה לבדוק את עצמכם כיצד אתם נראים כלפי חוץ עם ההתנהגות הזאת?

תפסיקו כבר להתברבר עם הקטע הניהולי הזה,תמקדו את עצמכם למטרה!!
ואני אומר דבר נוסף,
לפי דעתי חלוקת הצבע האדום לאנשים פה נעשתה בצורה לא הוגנת..
מיהרו לתת פה את הצבע האדום לגולשים..

לאיפה ההתלהבות נעלמה לכם מאז עזיבתו של iba?

תפסיקו עם השטויות שלכם ותחזרו שוב לפעילות הרגילה,הנורמלית,הכיפית והשיתופית שהיתה פה קודם!!

**הדברים לא נאמרו בטון של כעס אז לא לקחת את דבריי למקום הזה..

אנחנו מדברים על המטרה

בכדי להגיע אליך צריך ניהול טוב והסכמה לדרך
וזה בדיוק מה שקורה כאן. קראי שוב בבקשה את
הדיון. חלק מההסכמה היא לא ליצור ביקורת שלילית,
ולדעתי את דוקא לוקחת לשם

תקרא אתה שוב את הדיון...

ותבין איך אתם מתנהלים...

ולא רק את הדיון הזה אלא גם את הדיונים הקודמים אליו...

אל תפנה אליי אצבע מאשימה בבקשה.

מנומשת27

New member
מסכימה מאוד, ועוד שנקל

כדי שהפורום יתנהל כראוי אין בהכרח צורך בניהול (למרות שכדאי ורצוי). צריך קודם כל להתנהל בו, ומוטב לעשות זאת בצורה שתהיה נעימה לכולם. זה הכל.

askimosi

New member
ניסחתי מתכונת כללית...

אחריי הכול הפורום אמור להיות מקום כיפי ומזמין,ברגע שזה יקרה תבוא גם ההתלהבות והכיף.

אין ספק שמספר כותבים פה צריכים לדוק את עצמם לפניי שהם שולחים תגובה זו או אחרת ולא לא נפגעתי בכלל,מקבל ביקורת בונה.

בברכת יום נעים,

אסקימוסי

askimosi

New member
ניסחתי מתכונת כללית....

אחריי הכול הפורום אמור להיות מקום כיפי ומזמין,ברגע שזה יקרה תבוא גם ההתלהבות והכיף.

אין ספק שמספר כותבים פה צריכים לדוק את עצמם לפניי שהם שולחים תגובה זו או אחרת ולא לא נפגעתי בכלל,מקבל ביקורת בונה.

בברכת יום נעים,

אסקימוסי

למעלה